8elwADSL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ο 880K αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μακάρι ο 880Κ/870Κ να είναι godavari και όχι KAVERI . Θα ήθελα ένα κλοκάρισμα κοντά στα 5hz για αυτούς . 850,870Κ,880Κ είναι Godavari.Το καταλαβαίνεις από το part number (στο τέλος έχουν JC). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μακάρι ο 880Κ/870Κ να είναι godavari και όχι KAVERI . Θα ήθελα ένα κλοκάρισμα κοντά στα 5hz για αυτούς . Εγώ θα ήθελα στα 10GHz αλλά τι να κάνουμε.. Ο 880K αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Τρομερό ενδιαφέρον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aten-Ra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Excavator δεν θα υπάρξει στο desktop αλλά μόνο στα laptops . Στο desktop μετά τους piledriver (desktop) και streamroller (Kaveri/godavari) πάμε σε σε ZEN . Αν δεν κάνω λάθος, το 2016 τα Desktop APU σε AM4 socket θα είναι Excavator. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα ήθελα στα 10GHz αλλά τι να κάνουμε.. Τρομερό ενδιαφέρον.. Τα 5Ghz για τους modulάτους επεξεργαστές της AMD έχει φανεί πως είναι σχετικά εύκολα. Οι Kaveri που σταματάνε στα 4,5-4,6Ghz ήταν η πρώτη γενιά της AMD στην λιθογραφία των 28nm . Οι gadavari που είναι νέο στεπ. πιστεύω πως μπορούν να τα πάνε καλύτερα, από την στιγμή που φαινομενικά θα έχουν και καλύτερη θερμική απαγωγή. το ενδιαφέρον για τον 880Κ δεν αναμενεται έντονο. Αυτό το έχουν προνόμιο οι CELERONs και Pentiums της Intel . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ θα ήθελα στα 10GHz αλλά τι να κάνουμε.. Τρομερό ενδιαφέρον.. Για σένα δεν είναι ενδιαφέρον, όμως για όσους ασχολούμαστε και με το στρατόπεδο της amd είναι μικρά αλματάκια τέτοια releases από την amd και τα υποστηρίζουμε θετικά γιατί ξέρουμε ότι πιάνουν τόπο. Άντε να φτιαχτεί και ένα θέμα για τους intel γενικότερα για να μην γεμίζει με σπαμ το θέμα της amd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Για σένα δεν είναι ενδιαφέρον, όμως για όσους ασχολούμαστε και με το στρατόπεδο της amd είναι μικρά αλματάκια τέτοια releases από την amd και τα υποστηρίζουμε θετικά γιατί ξέρουμε ότι πιάνουν τόπο. Άντε να φτιαχτεί και ένα θέμα για τους intel γενικότερα για να μην γεμίζει με σπαμ το θέμα της amd.καταρχήν δεν είναι στρατόπεδο! Είναι εταιρία σχεδίασης και κατασκευής ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. όσο αναφορά αυτήν την κατηγορία επεξεργαστών όπως ο 870κ και 880κ είναι μια χαρά mainstream τσιπάκια που έχουν καταπληκτικές μητρικές στην κατηγορία τους με πολλά χαρακτηριστικά που δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά πράγματα από μοντέλα από άλλες πλατφόρμες. Και μάλιστα αυτοί οι επεξεργαστές μπορούν να συνεργαστούν με αρκετά αξιόλογες κάρτες γραφικών σε επιδόσεις 3D. Κ κατά την άποψη μου τους pentium δεν τους βλέπουν καθόλου και σε απόδοση τιμής στήνουν ένα πολύ καλύτερο μηχάνημα ακόμα και από Ι3 ! Τρομερό ενδιαφέρον.. Για κάποιους που δεν έχουν την οικονομική άνεση για κάτι ποιο δυνατό αυτά τα τσιράκια είναι σωτηρία! βάση τιμής και απόδοσης που έχουν ανταποκρίνονται σε τόσο μεγάλο κοινό χρηστών που κάνει το ποσοστό των χρηστών με ενδιαφέρων κορυφαίων μοντέλων να μοιάζει μηδαμινό! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 καταρχήν δεν είναι στρατόπεδο! Είναι εταιρία σχεδίασης και κατασκευής ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Ξέρω πολύ καλά τι είναι η amd και τι προσφέρει, απλά την amd και την intel εγώ τις λέω αντίπαλα στρατόπεδα σε τέτοιες συζητήσεις, έτσι μου βγαίνει απλά άγνωστο γιατί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 το ενδιαφέρον για τον 880Κ δεν αναμενεται έντονο. Αυτό το έχουν προνόμιο οι CELERONs και Pentiums της Intel . Εγώ πιστεύω ότι ο 880κ μαζί με μια gtx 960 η μια 380 φτιάχνει ένα πολύ καλύτερο μηχάνημα. Και στην περίοδο αυτή ένα μηχάνημα με έναν 880κ ταιριάζει περισσότερο για έναν φοιτητή απ το να πάει σε Celeron η pentium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 σιγα ρε παιδια πως κανετε ετσι, τα ιδια chip με περσι ειναι, χρονισμενα 100-200 mhz παραπανω, κανετε λες και εβγαλε κανα τερας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Ξέρω πολύ καλά τι είναι η amd και τι προσφέρει, απλά την amd και την intel εγώ τις λέω αντίπαλα στρατόπεδα σε τέτοιες συζητήσεις, έτσι μου βγαίνει απλά άγνωστο γιατί. να το αποφεύγεις, γιατί Αυτό το επίπεδο είναι κατηγορίας γηπέδου και δεν αρμόζει σε τεχνολογικό forum! άσε που έλκει τρολια τα οποία μιλάμε με φανατισμό χωρίς επιχειρήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Amd και intel αυτές οι δύο αντίπαλες εταιρείες, fixed. σιγα ρε παιδια πως κανετε ετσι, τα ιδια chip με περσι ειναι, χρονισμενα 100-200 mhz παραπανω, κανετε λες και εβγαλε κανα τερας..... Χρονισμένα ψηλότερα και με καλύτερο bining, αυτές οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά σε σχέση με τους αντίστοιχους kaveri. Σου φαίνεται άσχημο να κλοκάρουν ψηλότερα από kaveri ή στα ίδια ghz με kaveri αλλά με λιγότερο ρεύμα ; Ίσα ίσα που αυτές οι διαφορές kaver-godavari είναι αρκετές ώστε να προτιμήσει κανείς godavari όταν χτίζει ένα low budget μηχάνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 σιγα ρε παιδια πως κανετε ετσι, τα ιδια chip με περσι ειναι, χρονισμενα 100-200 mhz παραπανω, κανετε λες και εβγαλε κανα τερας..... Μα και ο 860Κ για την τιμή που δίνεται , 80-88€ τέρας είναι, αν σκεφτείς πως οι μητρικές με 6X SATA III, 2X PCI-E 16 V3.0, 4XUSB III, 4+2 VRM , UNLOCKED, με υποδοχές για 4 Dimm ram, παίζουν από 55€, τον κάνουν ακόμα πιο τέρας. http://www.skroutz.gr/s/4360409/Gigabyte-F2A78M-D3H.html http://www.skroutz.gr/s/5631410/AMD-Athlon-X4-860K-Box.html?keyphrase=860%CE%9A Ο 880Κ που θα έιναι νέο step, αν έχει καλύτεορ overclock και καλύτερες θερμοκρασίες, θα πρέπει κανονικά να σπάσει τα ταμεία και να μπαίνει σε όλα τα μικρομεσαία συστήματα με επεξεργαστές κάτω των 100€ ...... Σκέψου πως ένας 880Κ στην τιμή του 860Κ που μάλλον θα αντικαταστήσει , μαζί με 55€ μητρική θα φτάνουν τα 135€ μόλις χωρίς να χάνεις σε πληρότητα πλατφόρμας, overclock κ.λ.π. Το ποσό που περισσεύει σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη επιλογή το δίνεις για καλή κάρτα γραφικών και έχεις ένα πολύ καλό συστημα για λίγο απ`όλα . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Amd και intel αυτές οι δύο αντίπαλες εταιρείες, fixed. Ναι, που κατά καιρούς μοιράζονται τεχνολογίες και έχουν κομμένη την πίτα ανάλογα την κατηγορία. προσωπικά δεν είδα ποτέ κανένα πολεμικό ανάμεσα τους. το πρόβλημα είναι στην amd που δεν έχει δικά της εργοστάσια κατασκευής για να μπορεί να πειραματιστεί σε επίπεδο με την ίντελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koolisk6 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 να ρωτησω,ειναι το κυκνειο ασμα του FM2+ οι godavari? νομιζω δεν προκειται να βγει αλλη σειρα, πριν τους Zen οι οποιοι θα μπαινουν σε αλλο socket Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα