Προς το περιεχόμενο

AMD Jaguar, Steamroller και μελλοντικά cpu's και apu's...

DaveMurray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι ειναι !

Εγγυάται η Samsung για αυτό.

Για και τα δυο όμως;Γιατί τα arm οκ ξέρουμε ότι μπορεί να τα φτιάχνει για τα x86 όμως;Είναι το ίδιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για και τα δυο όμως;Γιατί τα arm οκ ξέρουμε ότι μπορεί να τα φτιάχνει για τα x86 όμως;Είναι το ίδιο;

Υπάρχει εδώ και έναν χρονο μια κοινοπραξία SAMSUNG - GLOBALFOUNTRIES  για παραγωγή στα 14nm για X86, ARM, GPU κ.λ.π.

Αυτή σε ότι αφορά το X86 θα καρποφορήσει το 2016 στις γραμμές παραγωγής της glofo .

• Like 1

Πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά τον phenom II x6 1090t δύσκολα θα τον αλλάξω αν δεν δω κάτι συνταρακτικό από θέμα επιδόσεων στους Zen!Ίσως στους Zen 2ης γενιάς με βλέπω να πηγαίνω!

Έχω την αμυδρή εντύπωση ή φαντασία ή ελπίδα ή τέλος πάντως πείτε το όπως το θέλετε ότι με την έλευση του Dirext x 12 και Vulcan οι Phenom και οι FX θα κρατήσουν καλά σε επιδόσεις και δύσκολα θα τους αλλάξει κάποιος γρήγορα αν τα παιχνίδια ρολάρουν!

Επίσης παίζει το FM2+ να είναι συμβατό με τους FM3 ΖΕΝ και ίσως για αυτό το λόγο έχουμε δεί κάτι τρελές υλοποιήσεις σε motherboards που δεν βγάζουν νόημα για την ουσιαστική ύπαρξη τους όπως αυτό

http://www.skroutz.gr/s/5454185/Asus-Crossblade-Ranger.html

Ίσως το FM2+ είναι σαν το τρελό και παλιό AM2+ το οποίο πήρε ουκ ολίγες σειρές επεξεργαστών!Προσωπικά στη δική μου AM2+ mobo έχω αλλάξει τρεις επεξεργαστές!!!

Προσωπικά δεν ξέρω αν οι FX Βράζουν πάντως ο δικός μου Phenom II x6 1090t χωρίς OC έχει αυτή τη στιγμή 30 βαθμούς κελσίου

• Like 1

Έχω την αμυδρή εντύπωση ή φαντασία ή ελπίδα ή τέλος πάντως πείτε το όπως το θέλετε ότι με την έλευση του Dirext x 12 και Vulcan οι Phenom και οι FX θα κρατήσουν καλά σε επιδόσεις και δύσκολα θα τους αλλάξει κάποιος γρήγορα αν τα παιχνίδια ρολάρουν!

Σίγουρα θα βοηθήσει στο να βγάζουν πολύ καλύτερα μέγιστα fps από ότι με dx11 αλλά τα ελάχιστα καρέ θα συνεχίζουν να εξαρτώνται από την ταχύτητα του πυρήνα και πόσο γρήγορα θα μπορεί να τρέχει το κεντρικό νήμα.

Μην ξεχνάς ότι τα μέχρι τώρα benchmark ασχολούνται καθαρά και μόνο με την δημιουργία γραφικών χωρίς να έχουν τον ελάχιστο κώδικα παιχνιδιού.

Σίγουρα θα βοηθήσει στο να βγάζουν πολύ καλύτερα μέγιστα fps από ότι με dx11 αλλά τα ελάχιστα καρέ θα συνεχίζουν να εξαρτώνται από την ταχύτητα του πυρήνα και πόσο γρήγορα θα μπορεί να τρέχει το κεντρικό νήμα.

Μην ξεχνάς ότι τα μέχρι τώρα benchmark ασχολούνται καθαρά και μόνο με την δημιουργία γραφικών χωρίς να έχουν τον ελάχιστο κώδικα παιχνιδιού.

Θα δείξει μέχρι να τρέξω το πρώτο Direct X 12 παιχνίδι αφού κάνω αναβάθμιση κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό και windows! Έχουμε μέλλον δηλαδή!

• Like 1

Σε ένα άρθρο στο νετ διάβασα οτι θα έχουν 40% καλύτερες επιδόσεις ανά πυρήνα οι Ζεν και σε σχέση με τους Βισέρα. Για να δούμε τι θα δούμε...

Σε ένα άρθρο στο νετ διάβασα οτι θα έχουν 40% καλύτερες επιδόσεις ανά πυρήνα οι Ζεν και σε σχέση με τους Βισέρα. Για να δούμε τι θα δούμε...

AMD "Zen" Offers a 40% IPC Increase Over "Excavator"

:)

• Like 2

Καιρός να πάρει το αίμα της πίσω η amd με ένα αρκετά αξιόλογο comeback. Αναμένω την άτιμη την ώρα που θα δω τις επιδόσεις τους, έχω περιέργεια για το πως θα αποδίδουν. Στα χαρτιά καλά ακούγονται τα χαρακτηριστικά, όμως την πράξη θα φανούν όλα για όλα.

Ένα +40% δεν μου φαίνεται και τόσο εντυπωσιακό σε σχέση με τον ανταγωνισμό.Ακόμα πίσω από τους σημερινούς intel πρέπει να είναι.

Τελικά τα προηγούμενα leaks πρέπει να ήταν fake :S

ΑΜ4 από ότι λένε το νέο σοκετ και όχι FM3 όπως είχε αρχικά διαρρεύσει.

40% από τον excavator,τι στο καλό δεν είναι αρκετό αυτό για να ξεπεράσει τους haswell;

Κανονικά αποδεκτό θα είναι να βρίσκεται πιο πίσω από τους skylake και όχι από τους haswell,αν έρθουν και τέλη 16 τότε θα έχουν να αντιμετωπίσουν τους cannonlake της intel που θα βγουν το 2017.

Καλά... Εδώ πέρα στην συνέντευξη παραπάνω, ο Keller μιλάει για HSA αρχιτεκτονική σε high end cpu και διάφορα άλλα "προχωρημένα". Θα δούμε προφανώς και high performance apu's με ισχυρή IGP... On paper δείχνει να "σπέρνει" η νέα αρχιτεκτονική, εγώ αυτό έχω να πω. 

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...