CorsairA7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι αυτή που σου λέει η amd για την συγκεκριμένη apu και πιθανόν να μπορεί να ανέβει αλλά μην το δένεις και κόμπο. Ευχαριστω
CorsairA7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 http://techs4tech.org/more-evidence-regarding-amd-apus-featuring-high-bandwidth-stacked-memory-surfaces/ More Evidence Regarding AMD APUs Featuring High-Bandwidth Stacked Memory Surfaces Τροφη για σκεψη 1
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Έχουνε μπει ξανά κάποια σχετικά σε προηγούμενες σελίδες Τροφή για σκέψη και για apu που έρχονται πιο σύντομα δίνει και η tonga. 1
CorsairA7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Έχουνε μπει ξανά κάποια σχετικά σε προηγούμενες σελίδες Τροφή για σκέψη και για apu που έρχονται πιο σύντομα δίνει και η tonga. α οκ, δε το χα δει! http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/AMD-Radeon-R9-285-2GB-Graphics-Card-Review-Tonga-GPU-Debut
Ashmadia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Να σε δω τι θα ελεγες εαν ηταν ο celeron μεσα στο γραφημα και το mantle ηταν της intel...... Ξεχνας ευκολα Θανο μου φαινεται. Να σου θυμισω γραφηματα απο κατι παναλαφρα παιχνιδια (πχ batman) οπου η διαφορα ηταν περιπου η ιδια (170 εναντι 120, κατι τετοιο), μονο που στην κορυφη ειχες κλασσικα intel και απο κατω τους FX. Ε, τοτε, προφανως μετρουσαν τα fps. Τωρα, τι να τις κανεις τις διπλασιες επιδοσεις (get the joke) πανω απο τα 100fps, δεν εχουν νοημα. Αν έβγαζε ο celleron 100fps στο bf4 θα χοροπηδούσα έτσι κι αλλιώς όποιος και να ευθυνόταν, σιγά μην έβγαζε όμως, cpu των 30€ είναι,αυτό έλειπε να τα βάζει με cpu των 150€ + . Χοροπηδα. Γιατι τα βαζει με cpu των 150€, αρκει να παιξει το σωστο σεναριο. Δηλαδη gpu-bound games (που υπαρχουν αρκετα παραδειγματα, συμπεριλαμβανομενου και του BF4). Το να μιλα κανεις για gaming και να συγκρινει επεξεργαστες χωρις να ορισει την καρτα γραφικων ειναι τεραστιο σφαλμα. Να πω οτι δεν τα ξερεις αυτα? Θα ειναι ψεμα.. Δεν ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι παρομοιο. Γιατι δεν μαθαινεις απο αυτα ομως..? Γιατι δεν θελεις να μαθεις. Το μονο που σε νοιαζει ειναι αν η Intel ειναι καλυτερη απο την amd και, σε καθε περιπτωση, πως θα την παρουσιασουμε καλυτερη με στοιχεια και benchmarks (και οχι με αερολογιες σαν ετουτες εδω). 4
8elwADSL Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εκανε την εμφάνιση του άντε να έρθει και το μικρό αδερφάκι A8 7600. https://www.skroutz.gr/s/5297864/AMD-A10-7800-Box.html 5
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεχνας ευκολα Θανο μου φαινεται. Να σου θυμισω γραφηματα απο κατι παναλαφρα παιχνιδια (πχ batman) οπου η διαφορα ηταν περιπου η ιδια (170 εναντι 120, κατι τετοιο), μονο που στην κορυφη ειχες κλασσικα intel και απο κατω τους FX. Ε, τοτε, προφανως μετρουσαν τα fps. Τωρα, τι να τις κανεις τις διπλασιες επιδοσεις (get the joke) πανω απο τα 100fps, δεν εχουν νοημα. Ε ναι,γιατί για αυτόν που δεν ξέρει, τι cpu τι vga τι με mantle τι χωρίς, όλα το ίδιο τα βλέπει,οπότε τι αν ο επεξεργαστής βγάζει 50fps παραπάνω και τι αν η vga βγάζει όσα βγάζει παραπάνω.....όλα το ίδιο είναι;;;; Χοροπηδα. Γιατι τα βαζει με cpu των 150€, αρκει να παιξει το σωστο σεναριο. Δηλαδη gpu-bound games (που υπαρχουν αρκετα παραδειγματα, συμπεριλαμβανομενου και του BF4). Το να μιλα κανεις για gaming και να συγκρινει επεξεργαστες χωρις να ορισει την καρτα γραφικων ειναι τεραστιο σφαλμα. Να πω οτι δεν τα ξερεις αυτα? Θα ειναι ψεμα.. Δεν ειναι η πρωτη φορα που γραφω κατι παρομοιο. Γιατι δεν μαθαινεις απο αυτα ομως..? Γιατι δεν θελεις να μαθεις. Το μονο που σε νοιαζει ειναι αν η Intel ειναι καλυτερη απο την amd και, σε καθε περιπτωση, πως θα την παρουσιασουμε καλυτερη με στοιχεια και benchmarks (και οχι με αερολογιες σαν ετουτες εδω). Να μην ήταν και αυτοί που συγκρίνουν apu με i7 με igpu σε «σωστό σενάριο» δηλαδή κάποιο παιχνίδι για να δείξουν την τρελή υπεροχή που έχουν τα apu κάτι θα γινόταν..... Στην προκειμένη η αερολογία ποια ήταν παλικάρι μου;;; Και την vga τέρας να βάλεις στον celleron κοντά στα 30fps θα παίξει στο bf4 όσο gpu bound ή limmited (ή ότι θες και να είναι) να είναι, και με drops και με σημεία που θα φτάσει και 50-60 και βάλε στιγμιαία),μόνο αυτό είπα αλλά εσύ βλέπεις συνωμοσίες παντού. Αλλά με αυτά δείχνεις και το πόσα ξέρεις... Το κάθε παιχνίδι τρέχει με συγκεκριμένα fps σε κάποιον επεξεργαστή* και η vga μπορεί μόνο να τα αλλιώσει,αν είναι αδύναμη θα τα τραβήξει προς τα κάτω αλλά όσο δυνατή και να είναι δεν μπορεί να τα ανεβάσει πάνω από ότι μπορεί να δώσει ο επεξεργαστής. *δες κάνα debug mode σε παιχνίδια που μπορείς να κλείσεις το render και να τρέχει μόνο ο κώδικας
Ashmadia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Οι αερολογιες ειναι αυτα που γραφω εγω. Παρεξηγησες. Σε οποιο gaming σεναριο και να συγκρινεις apu με i7 το ιδιο πραγμα θα δεις και αυτο εξ'αιτιας της gpu-bound φυσης των παιχνιδιων πλεον σε συνδυασμο με τις αδυναμες igpu τους. Η "τρελη υπεροχη" των amd δεν χρειαζεται ειδικο σεναριο για να φανει. Αρα κακως σου φταινε οσοι συγκρινουν i7 και Α10. Ξεκινα τα mail στην intel που εχει μεινει πισω σε αυτον τον τομεα. Δεν ειναι δυνατον, με τι μουτρα θα γραφεις τωρα στο insomnia? Και να τους πεις να μην επαναληφθει. Και την vga τέρας να βάλεις στον celleron κοντά στα 30fps θα παίξει στο bf4 όσο gpu bound ή limmited (ή ότι θες και να είναι) να είναι, και με drops και με σημεία που θα φτάσει και 50-60 και βάλε στιγμιαία),μόνο αυτό είπα αλλά εσύ βλέπεις συνωμοσίες παντού. ...σιγά μην έβγαζε όμως, cpu των 30€ είναι,αυτό έλειπε να τα βάζει με cpu των 150€ + . Και απαντω οτι υπαρχουν παραδειγματα που οντως τα βαζει με cpu των 150€. Αυτο που εγραψες επαψε να αναφερεται μονο στο BF4 γιατι το γενικευσες. Αλλα ισχυει, συνομωσιες βλεπω εγω, εσυ ξερεις τι γραφεις, παιζει να εισαι και πτυχιουχος. Αλλά με αυτά δείχνεις και το πόσα ξέρεις... Το κάθε παιχνίδι τρέχει με συγκεκριμένα fps σε κάποιον επεξεργαστή* και η vga μπορεί μόνο να τα αλλιώσει,αν είναι αδύναμη θα τα τραβήξει προς τα κάτω αλλά όσο δυνατή και να είναι δεν μπορεί να τα ανεβάσει πάνω από ότι μπορεί να δώσει ο επεξεργαστής. Οσο γι αυτα, εχει ξαναγινει η κουβεντα. Βεβαια, εγω δεν ξερω απ αυτα. Δεν εχω και πτυχιο, καταλαβες? Θα επιμεινω ομως οτι πρεπει να οριστει η καρτα και μετα να γινουν συγκρισεις. Οχι επειδη μου αρεσει εμενα, αλλα επειδη συνηθως οταν συγκρινουμε δυο πραγματα τα συγκρινουμε για να αγορασουμε και συνηθως οταν αγοραζουμε εχουμε ενα οριο χρηματων. Τελος, σταματα να λερωνεις το thread.
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν μας λες μια που θες να καταλήξεις να τελειώνουμε;; Γιατί μας γεμίζεις με τεράστια Post που δεν λένε κάτι ουσιαστικό.
Αστροβασίλης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αντε γιατι πολυ... 1) Λοιπον οσοι χρησιμοποιουμε FX 8000 το κανουμε γιατι γουσταρουμε OC. ΑΠΛΑ! Ξερω οτι ο 2600Κ 3770Κ 4770Κ ειναι καλυτερος απο τον 8350 αλλα οι δυο τελευταιοι ΔΕΝ κανουν OC. Εγω παω 5.1GHZ ετσι για πρωινο Αυτοι πανε στα 4.6GHZ με υδροψυξη.Εχω μια 270Χ και 260Χ που για FX ειναι μια χαρα. Αν ειχα 290 ναι θα πηγαινα σε Ι5 4670Κ. Η 970 gaming κανει 109 Ε και η sabertooth κανει 160 Ε. Αρα επιλογες υπαρχουν. Μπραβο στο πλαισιο που εχει τον 8350 στα 167 Ε.2) Αναγνωριζω οτι καινε παραπανω αλλα μιλαμε για 5 Ε το χρονο παραπανω στα τρια χρονια ειναι 15 Ε.3) Ειναι πιο ανεπτυγμενοι τεχνολογικα σε σχεση με τους FX ( εγω πχ τον πηρα επι ivy εποχων στα 189 Ε ) αλλα δεν σημαινει οτι δεν τσουλανε. Και ο PH II πιο πισω ηταν απο τους nehalem αλλα πουλαγε.4) Αμα θελετε παρ τε ιντελ αλιμονο τελειοι ειναι αλλα θελετε για ΟC 230 Ε και 150 Ε μητρικη gaming 5 και 80 Ε υδροψυξη. 2
STORM1978 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Πέστα βρε Αστροβασίλη γιατί κάποιοι δεν ακούνε φαίνεται. Μονάχα σε ένα θα διαφωνίσω, έχω 290 και ο 8350 μου μια χαρά την οδηγεί. Και 1 τελευταίο, αν θέλετε να ανταλλάξετε άσχετες πληροφορίες με το thread (είπαμε δεν μας ενδιαφέρει αν είναι δυνατότερος ο ΙΝΤΕΛ από τον Α10 εδώ μέσα είναι thread αποκλειστικά για πληροφορίες για τα APU της AMD!), μπορείτε είτε να ανοίξετε thread για τα APU's της INTEL ή να ανταλλάσετε pm μεταξύ σας! Αν έκανα κάτι αντίστοιχο εγώ και οποιοσδήποτε άλλος στο thread των NVIDIA GPUS να μιλάω αποκλειστικά για AMD GPUS, θα είχα φάει ban εν ριπεί οφθαλμού από τον φίλτατο Ailuros! 7
p07apo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εκανε την εμφάνιση του άντε να έρθει και το μικρό αδερφάκι A8 7600. https://www.skroutz.gr/s/5297864/AMD-A10-7800-Box.html Εν τω μεταξύ ο 7850Κ είναι λίγο φθηνότερος αυτή τη στιγμή. https://www.skroutz.gr/s/4341338/AMD-A10-7850K-Box.html
CorsairA7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 AMD A10-7800 processor: review and testing http://en.gecid.com/cpu/amd_a10-7800_processor_review_and_testing/ Παιδια σε Α10 με κριτηρια non-oc, efficiency, small factor case και vfm θα ειναι με τη συντομη πτωση τιμων ο A10 7800. Σε καμια περιπτωση ο 7850Κ. Σε Α8 με το ιδιο σκεπτικο ειναι ο Α8 7600. Θα ηθελα να (ξανα)ρωτησω, αξιζει τον ¨"κοπο" η αγορα fm2+ μητρικης που να υποστηριζει 2600 και πανω μνημης με την προοπτικη οτι οι carizzo μπορει να ζητανε 2600+ μνημες; 1
Millennium Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Εκανε την εμφάνιση του άντε να έρθει και το μικρό αδερφάκι A8 7600. https://www.skroutz.gr/s/5297864/AMD-A10-7800-Box.html Έχουν αρχίσει να τον βάζουν και τον Α8 7600. http://www.skroutz.gr/s/5297856/AMD-A8-7600-Box.html 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα