Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε εγώ δεν περίμενα και έκανα συστηματάκι με athlon 5150 και asus am1m-a  :-)

το συστηματάκι το έχω εδω και μια εβδομάδα περίπου οπότε αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι μπορώ να βοηθήσω :-)   

Για ποια χρήση το έστησες ;

τα λοιπά χαρακτηριστικά του ;

εντυπώσεις ;

ευχαριστώ 

Η παράλληλη θύρα και η COM που έχουν τα μοντελάκια ΑΜ1 που κολλάν, ότι μπορεί να αντικαταστήσει old PCs με Windows XP σε γραφεία και επιχειρήσεις;

Το σκέφτομαι σοβαρά να βάλω χρήματα και να στήσω ένα τέτοιο μικρό μιας και υποστηρίζω δίκτυο με 9 συστηματάκια Ρ4 , όπως είναι και το δικό μου με 2gb ram ddr1 ( dell σύστηματα με xp )

Δημοσ.

Για ποια χρήση το έστησες ;

τα λοιπά χαρακτηριστικά του ;

εντυπώσεις ;

ευχαριστώ 

τα χαρακτηριστικά του είναι στην υπογραφή μου, το έστησα για χρήση internet σε win7 στην αρχή, δοκίμασα και κανένα παιχνίδι, αλλά μην περιμένεις πολλά πολλά. έπαιξε fallout new vegas σε 1920χ1080 με σχεδόν τέρμα χαμηλά με πάνω απο 30 fps. η μιτρική πολύ ωραίο bios και software, η cpu με occt για κανένα 20άλεπτο δεν έπιασε πάνω απο 40 και γενικός μου τρέχει μεταξύ 30-40 σύμφωνα με το software της μητρικής. το core temp, occt και hwmonitor δεν μου έδειχναν σωστές θερμοκρασίες στην cpu.

εντύπωση μου έκανε το cooler που περίμενα να είναι θορυβώδες αλλά τελικά δουλεύει κάτω απο 1900rpm και δεν ακούγετε καθόλου. επίσης σε win7 χωρίς να απενεργοποιήσω άχρηστες υπηρεσίες απο το msconfig το σύστημα έτρεχε όμορφα και χωρίς ssd. 

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμασα και κανένα παιχνίδι, αλλά μην περιμένεις πολλά πολλά. έπαιξε fallout new vegas σε 1920χ1080 με σχεδόν τέρμα χαμηλά με πάνω απο 30 fps. η μιτρική πολύ ωραίο bios και software

Δεν είναι και λίγο αυτό για SoC τέτοιας κατανάλωσης και τιμής.  :)

• Like 1
Δημοσ.

Συγνώμη δεν το είχα προσέξει , αρα ευχαριστημένος είσαι , παιχνίδια δεν πρόκειται , οπότε με χαμηλή κατανάλωση και χαμηλή τιμή είναι νομίζω vfm ,  ευχαριστώ 

Δημοσ.

To διάβασες καλά?? Μάλλον λέει στον high end τομέα "έχετε γεια βρυσούλες"...

Το είπαν ξεκάθαρα πριν μερικούς μήνες. 

Δεν σκοπεύουμε να ανταγωνιστούμε την Intel στον τομέα υψηλών επιδόσεων.

Και τώρα έχουμε και την Intel που δεν θέλει να ανταγωνιστεί την Intel στον τομέα υψηλών επιδόσεων. Όλο την μείωση της κατανάλωσης κοιτάει.

:P

Δημοσ.

Ο χρονικός ορίζοντας που γράφει στο link ταιριάζει χονδρικά πάντως με την εμφάνιση της νέας αρχιτεκτονικής που ανακοίνωσαν (του Keller).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...