Προς το περιεχόμενο

AMD Jaguar, Steamroller και μελλοντικά cpu's και apu's...

DaveMurray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ναι αυτο το γνωριζω φιλε Mille απλα τι ειναι ποιο καλα ddr3 η gddr5? τελικα εχει διαφορα στο cross η μονο στην τσεπη μας?

Η μνήμη της κάρτας gdd3/5 κάνει διαφορά στις επιδώσεις της ίδιας της κάρτας, δες benchmark

Προσωπικά προτιμώ σε αυτή τη μικρή κατηγορία τιμής τις κάρτες με gddr5 και ας έχουν μικρότερη ποσότητα

Γενικότερα πάντως απομακρύνσου ΙΜΗΟ από το CF. Προσπάθησε να πάρεις μια πιο γρήγορη κάρτα και ξέχνα το cf με τόσο ασθενικές κάρτες.

Βασικά έχω δοκιμάσει το crossfire σε 5 παιχνίδια μέχρι τώρα και τα παει πολύ πολύ καλά σε ανάλυση 1920x 1080 . Set a10 7850k μαζί με asus r7 250 1gb ενδεικτικά σε crysis 2 έπαιζα με 55 60 fps σταθερά , στο bf 3 που δοκίμασα το πρωί ήμουν στα 65 72 σταθερά με λίγες φορές drops στα 55 .Sent from my iPhone using Insomnia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά έχω δοκιμάσει το crossfire σε 5 παιχνίδια μέχρι τώρα και τα παει πολύ πολύ καλά σε ανάλυση 1920x 1080 . Set a10 7850k μαζί με asus r7 250 1gb ενδεικτικά σε crysis 2 έπαιζα με 55 60 fps σταθερά , στο bf 3 που δοκίμασα το πρωί ήμουν στα 65 72 σταθερά με λίγες φορές drops στα 55 .

Έχω πολλές επιφυλάξεις με το BF3 να σου πηγαίνει τόσο καλά σε multi με αυτό το σετάκι. Η θαύμα έγινε ή δεν σε νοιάζει το microstuttering και τόσο.

cupra20vt για multi λες; Καλά το θέμα με το microstuttering έχει βελτιωθεί κιόλας.

Ναι έχει βελτιωθεί στο GPU+GPU crossfire...ο φίλος μιλάει για iGPU+dGPU crossfire που το stutter πάει στον θεό αφού για κάθε δύο frame που κάνει η dGPU το ένα το κάνει iGPU οπότε δεν υπάρχει παραλληλισμός...Άσε τα bottleneck-αρίσματα που προκαλεί το APU ως επεξεργαστής λόγο 100% utilization της iGPU. Είχα παρόμοιο setup και η βλασφήμια είχε πάει στον θεό...τελικά κότσαρα μια δυνατότερη dGPU και η ζωή έγινε πάλι ωραία.

οχι παιδια οσο αναφορα το Multi στο bf 3 ειμαι 50-55 στο single player ειναι οσο ειπα παραπανω, βασικα εχω εντυπωσιαστει, δεν εχω κανενα προβλημα μεχρι τωρα και δουλευει ρολοι, θα δοκιμασω και αλλα games παντως αλλα λογω δουλειας εχω ελευθερο χρονο μονο Σαββατοκυριακα.

• Like 1

Βασικά έχω δοκιμάσει το crossfire σε 5 παιχνίδια μέχρι τώρα και τα παει πολύ πολύ καλά σε ανάλυση 1920x 1080 . Set a10 7850k μαζί με asus r7 250 1gb ενδεικτικά σε crysis 2 έπαιζα με 55 60 fps σταθερά , στο bf 3 που δοκίμασα το πρωί ήμουν στα 65 72 σταθερά με λίγες φορές drops στα 55 .Sent from my iPhone using Insomnia

σε τετοια ανάλυση εισαι πολυ καλα !!!

τα εφε που τα εχεις ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...