Προς το περιεχόμενο

AMD Jaguar, Steamroller και μελλοντικά cpu's και apu's...

DaveMurray

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τι θέλει να πει ο ποιητής με το παρακάτω ?

Τους FX 9XXX τους υποστηρίζει με το 1708 bios ...

Μήπως απλά δηλώνει επίσημα 100% compatibility; Δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

???

Για Πλαίσιο, ναι.

Γενικά, τπτ ιδιαίτερο.

Πόσο πιο χαμηλά τον βρίσκεις; Ελλάδα βλέπω το ελάχιστο ~€140 και Γερμανία ~€130. Για αυτά που προσφέρει είναι αρκετά καλή η τιμή, αυτό κατάλαβα από το πόστ.

Πόσο πιο χαμηλά τον βρίσκεις; Ελλάδα βλέπω το ελάχιστο ~€140 και Γερμανία ~€130. Για αυτά που προσφέρει είναι αρκετά καλή η τιμή, αυτό κατάλαβα από το πόστ.

Ναι, φίλε μου, δε λέω κάτι διαφορετικό.

Απλά αυτή η τιμή είναι εκεί γύρω εδώ και 4-5 μήνες, δεν εμφανίστηκε ξαφνικά, ούτε αποτελεί κάτι εξαιρετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα.

Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν με "σιωπηρή" αναβάθμιση/βελτίωση της σειράς, δεν τα έχω πιάσει και περιμένω διευκρινήσεις.

Zotac intros AMD Kabini-powered mini-PC.

nano-aq01-il.jpg

nano-aq01-il2.jpg

Zotac offers two versions of the Zbox nano AQ01. The regular model is a barebones offering with a quad-core A4-5000 APU clocked at 1.5GHz, Radeon HD 8330 integrated graphics, room for one 204-pin DDR3 SO-DIMM, and a 2.5" drive bay for your storage device of choice. Connectivity includes 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI and DisplayPort outs, Gigabit Ethernet, five USB 2.0 ports, two USB 3.0 ports, and a "combo mini-Optical S/PDIF / analog output." There's a multi-format card reader up front, too.

The Zbox nano AQ01 Plus is almost the same as the above, except it comes with 4GB of DDR3 RAM and a 500GB 5,400-RPM mechanical hard drive pre-installed. 

Zotac ships this baby with a VESA mounting bracket, so you can stick it behind your monitor and avoid cluttering up your desk.
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως σε μια επείδιξη που είδα με amd kaveri (live) σε super secret location που δεν μπορώ να αποκαλύψω, είδα το pc να παίζει bf4 στα ultra settings 1080p με 30 fps stable.

Με λίγο πειραγμένο clock και υδρόψυξη βεβαίως!

Επεξ/σία από rounsmith

Πάντως σε μια επείδηξη που είδα με amd kaveri (live) σε super secret location που δεν μπορώ να αποκαλύψω, είδα το pc να παίζει bf4 στα ultra settings 1080p με 30 fps stable.

το video του youtube λες που κυκλοφόρησε εδώ και καιρό? 

Πάντως σε μια επείδηξη που είδα με amd kaveri (live) σε super secret location που δεν μπορώ να αποκαλύψω, είδα το pc να παίζει bf4 στα ultra settings 1080p με 30 fps stable.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ πες μας ...

Αυτο δεν είχε υδροψυξη και δεν επαιζε με ολα στο max .

Οχι.

ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ πες μας ...

Αυτο δεν είχε υδροψυξη και δεν επαιζε με ολα στο max .

4.5Ghz αν θυμάμαι καλά. Απλά  στείλανε sample της AMD για δοκιμή και Ελλάδα περιμένουμε μέχρι τέλος γενάρη. Επίσης έχω ψηθεί πολύ σοβαρά για htpc με kaveri! Αυτό και skylake περιμένω!

Οχι.

4.5Ghz αν θυμάμαι καλά. Απλά  στείλανε sample της AMD για δοκιμή και Ελλάδα περιμένουμε μέχρι τέλος γενάρη. Επίσης έχω ψηθεί πολύ σοβαρά για htpc με kaveri! Αυτό και skylake περιμένω!

νομίζω πως είναι νωρίς για sample και ιδιαίτερα για Ελλάδα.

Πάντως σε μια επείδιξη που είδα με amd kaveri (live) σε super secret location που δεν μπορώ να αποκαλύψω, είδα το pc να παίζει bf4 στα ultra settings 1080p με 30 fps stable.

χωρίς να θέλω να σε θίξω δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό με τίποτα! Με τίποτα όμως.

• Like 1

Νωρίς για sample δεν είναι αφού σε 1.5 μήνα κυκλοφορούν  :)

σίγουρα απλά για ελλάδα θαρρώ πως είναι νωρίς.

Εγώ λέω τι είδα με τα μάτια μου   :D Το καλό είναι ότι είναι άξιοι των προσδοκιών (και των δικών μου και όλων).

μπορείς να leakάρεις κάτι ώστε να με βοηθήσεις να πιστέψω τα λεγόμενα σου. Φυσικά δεν υπάρχει τόνος επιθετικότητας, ούτε κακή πρόθεση απλά η απόδοση μου φαίνεται "εξωπραγματική".

Αν κρίνουμε από το ότι έχουν πει πως οι Steamroller πυρήνες δίνουν περίπου 20% παραπάνω απόδοση από ότι οι Piledriver και το ότι έχει gcn κάρτα γραφικών πάνω του (που μπορεί και να παίξει και με το Mantle αργότερα μέσα στην χρονιά, δίνοντας του ακόμη μεγαλύτερη απόδοση), εμένα μου φαίνεται αρκετά πιστευτό το αποτέλεσμα.

Μακάρι να ξεκινήσει ακόμη και έτσι να μας δώσει κάτι καλό, γιατί πάνω από όλα, ο ανταγωνισμός και πόσο μάλλον ο υπαρκτός ανταγωνισμός (βλέπε 290 / 290Χ και τι έγινε με τις τιμές της Nvidia), βοηθάει τα μάλα (όπως έλεγε και ο κατακουζινός!) για να έρχονται καλύτερα και φθηνότερα προϊόντα σε εμάς τους καταναλωτές!

σίγουρα απλά για ελλάδα θαρρώ πως είναι νωρίς.

μπορείς να leakάρεις κάτι ώστε να με βοηθήσεις να πιστέψω τα λεγόμενα σου. Φυσικά δεν υπάρχει τόνος επιθετικότητας, ούτε κακή πρόθεση απλά η απόδοση μου φαίνεται "εξωπραγματική".

Δεν είναι εξωπραγματική. Εξάλλου κυκλοφορεί στο ίντερνετ θεματάκι που λέει ότι intel i5 4570 με 640-650 δεν θυμάμαι και βγάζει λιγότερο fps από τον a10-7850k. Απλά το τεκμηριώνω. Τέλος γενάρη ελλάδα (δεν ξέρω ακριβή ημερομηνία) θα βγούν προς πώληση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...