euxoulhs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 λαθος δικο μου τοτε για τους kaveri τοτε...αξιζει η οχι;
euxoulhs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 προοριζεται για gaming? η για απλη χρηση; με αυτην την εννοια δεν ζητησα αριθμους και benchmarks..εκτος αν δεν εχουν αναφερει για που προοριζονται τοτε παω πασο
Antwni Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Το gaming το κανονίζει η gpu. Και όχι με την ενσωματωμένη δεν θα καλυφθείς και πολύ στο gaming...
adtakhs Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 προοριζεται για gaming? η για απλη χρηση; με αυτην την εννοια δεν ζητησα αριθμους και benchmarks..εκτος αν δεν εχουν αναφερει για που προοριζονται τοτε παω πασο Η αποδοση της καρτας γραφικων τους θα ειναι σαν την 7770 η λιγο μεγαλυτερη . Αν σου κανει περιμενεις αν οχι πας αλλου. Τα kaveri θα ειναι πολυ πολυ αποδοστικα σε τομεις που παιζει ρολο το compute της καρτας απ` οσο εχω καταλαβει.
aris1986 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 H Amd ειναι 4 χρονια μπροστα απο τεχνολογια CPU's. Η Intel γυρω στα 10 χρονια. Μην ρωτατε πηγες καθηγητης με @@ μου το πε, οχι ο περιπτερας. Καλοδεχουμενα ολα αν και χρησιμοποιουμε τεχνολογία του 2003!
nikos1982 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 H Amd ειναι 4 χρονια μπροστα απο τεχνολογια CPU's. Η Intel γυρω στα 10 χρονια. Μην ρωτατε πηγες καθηγητης με @@ μου το πε, οχι ο περιπτερας. Καλοδεχουμενα ολα αν και χρησιμοποιουμε τεχνολογία του 2003! δεν διευκρίνισες τι θελεις να πεις @@ καθηγητης και θα γινει παρεξηγησει.....
aris1986 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 δεν διευκρίνισες τι θελεις να πεις @@ καθηγητης και θα γινει παρεξηγησει..... Mε λιγα λογια υπαρχουν 32-64 cores σε CPU's και πολυ μεγαλυτερα cache τωρα, αλλα οχι για διαθεση στο κοινο. Μας πουλανε τεχνολογια δεκαετιας πισω.
ahristos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Mε λιγα λογια υπαρχουν 32-64 cores σε CPU's και πολυ μεγαλυτερα cache τωρα, αλλα οχι για διαθεση στο κοινο. Μας πουλανε τεχνολογια δεκαετιας πισω. Α... Λιακόπουλος 2
aris1986 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 καντο PrtScr και σωστο σε jpeg να το δεις αυτο που γραψα σε λιγα χρονια! Σε σεμιναρια της Intel το ειπαν...
ahristos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2013 καντο PrtScr και σωστο σε jpeg να το δεις αυτο που γραψα σε λιγα χρονια! Σε σεμιναρια της Intel το ειπαν... Σε λίγα χρόνια; http://www.theregister.co.uk/Print/2012/01/30/tilera_readies_tile_gx_risc_chips/ Η Intel; http://www.intel.com/content/www/us/en/processors/xeon/xeon-phi-detail.html
Alithinos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Από σήμερα Δευτέρα θα ξεκινήσει το 3ήμερο event της AMD για να μας αποκαλύψει το μέλλον του HSA και της ίδιας. Αναμένουμε ειδήσεις.... http://developer.amd.com/apu/ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα