Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Για το TRIM +1 αν και δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο λόγο να κάνεις raid-0 τους SSD . :-D

ουσιαστικά μόνο για benchmarks στο "home" usage...

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η AMD τεχνογνωσία έχει ανώτερη από την Intel, μην ξεχνάμε ότι η δεύτερη πήρε για παράδειγμα το 64Bit από την πρώτη, απλά η Intel έχει φράγκα να βγάλει High-End Desktop, η AMD όχι.

Καλά άμα είσαι fanboy δεν βρίσκεις πουθενά λόγους για κάτι που δεν είναι της εταιρίας σου..

Δηλαδή εσύ βλέπεις σοβαρό λόγο για RAID-0 με SSD ?

Μην τρελαθούμε ... 

Δημοσ.

Δηλαδή εσύ βλέπεις σοβαρό λόγο για RAID-0 με SSD ?

Μην τρελαθούμε ... 

Έχεις καλύτερες επιδόσεις. Εγώ έχω Raid ας πούμε και δεν έχω TRIM. Αλλά όπως και να έχει, υπάρχει δεν υπάρχει λόγος είναι ένα feature που το έχει η Intel. Και το PhysX δεν υπάρχει παντού, αλλά είναι feature.

Δημοσ.

Δεν έχεις καλύτερες επιδόσεις, έχεις καλύτερα νούμερα στα benchmarks, διαφορές στο μάτι δεν υπάρχουν.

Εδώ δεν είδα διαφορά στο μάτι από Sata 2 σε Sata 3, θα έχει το RAID..Lol

Δημοσ.

Δεν έχεις καλύτερες επιδόσεις, έχεις καλύτερα νούμερα στα benchmarks, διαφορές στο μάτι δεν υπάρχουν.

Εδώ δεν είδα διαφορά στο μάτι από Sata 2 σε Sata 3, θα έχει το RAID..Lol

Εστω σε αυτα...
Δημοσ.

Μα ακριβώς τα ίδια chip σε intel συναντάς και σε server. Γιατί όχι να γινόταν και στην AMD ?

Το χει κάνει αυτό στο παρελθόν και η AMD.Δεν είναι και τίποτα καινούριο να κάνεις harvest server κομμάτια και να τα πουλάς αργότερα ως desktop σε ανάλογη ακριβή high-end πλατφόρμα με quad channel memory,features κλπ.

Η intel ακριβώς επειδή χρησιμοποιεί chip προηγούμενης σειράς/μικροαρχιτεκτονικής στο s2011 βρίσκει μπροστά της και κάτι τέτοια:

slowersm.png

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με όλα τα παραπάνω εκτός από το 3D Gaming, εκεί υστερεί ακόμα η X79 πλατφόρμα λόγω του ότι τα παιχνίδια δεν βλέπουν πάνω από 4 πυρήνες, τα περισσότερα ούτε τους 4.

Δημοσ.

Α ρε intel, +38% gaming ο 4960 σε σχέση με τον 4770.Γελάει ο κόσμος.

Λέει UP TO...εκεί είναι η μαγκιά...έστω και βρίσκει ένα game που τους δίνει στην Χ ρύθμιση τέτοιο αποτέλεσμα (Πχ λέω εγώ κάτι αλλόκοτο δικό μου 1280χ1024 x8MSAA x16-x32AF) τους δίνει το δικαίωμα να το λένε.

Η κομπίνα είναι γνωστή και υπάρχει από την εποχή των Nvdia-AMD drivers που σου λένε κάθε φορά up to +20% στο τάδε παιχνίδι και τελικά εσύ βλέπεις 2-3fps διαφορά....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AMD Gives Away Free Chips at Intel Developer Forum

AMD stands outside asking people if they're hungry for another chip.

DSC_0100.JPG

DSC_5699_689.jpg

DSC_5698_689.jpg

The Intel Developer Conference kicked off today in San Francisco (alongside all the other iPhone 5S buzz), and AMD wasn’t afraid to show up to remind everyone that there’s another big name in chips.

In a bit of a guerilla marketing move, AMD handed out branded cans of Pringles chips to IDF attendees as well as simple passersby. On the cans are a URL leading people tohttp://global.amd.com/chips where they’ll be introduced to APUs and AMD’s Eclectic Tech event Wednesday night at the 111 Minna Gallery where people can bid on the art to benefit the Boys and Girls Club of Silicon Valley.

Along the chip cans were also flyers promoting the next AMD Developer Summit, which will take place from November 11-14 at the San Jose McEnery Convention Center – the same place as Nvidia’s GTC. In previous years, the AMD Fusion Developer Summit was held in Bellevue, WA.

Will this cheeky move do anything to rekindle the rivalry between the world’s largest (silicon) chipmakers? Sound off in the comments!

Επεξ/σία από asx
  • Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...