John-lamia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 τουλάχιστον ο FX6950 θα ξεπερνά σε επιδόσεις ( σε ολους τους τομείς ) τον intel I7 3770K ?
John-lamia Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Στον ύπνο του μπορεί. ε τότε σιγά την εξέλιξη..... αν ζητάνε πάντως 400€+ για αυτόν δεν πιστεύω να κάνει κάτι η AMD.
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δεν θα ξαναβγει σοβαρός CPU από την AMD.. Και τσιμπάμε μουφιές και από την Intel εξαιτίας της..
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Έχεις μαγική σφαίρα και βλέπεις το μέλλον; Η αρχιτεκτονική της amd είναι σχετικά καινούρια με μεγαλύτερο uarch,πράγμα που σημαίνει πως ακόμα εξελίσσεται και επιδέχεται περαιτέρω βελτίωσης.Στη θέση σου θα ήμουν πιο προσεκτικός στις προβλέψεις. Τις "μουφιές" όπως λες εσύ τις τσιμπάμε εξαιτίας των καλών πωλήσεων της intel παρά τα overpriced διπύρηνα-τετραπύρηνα cpu της,τα κομμένα features και τις πολύ μικρές βελτιώσεις από σειρά σε σειρά. Αντί να λέτε να ανέβει η AMD σε επιδόσεις αλλά και σε πωλήσεις μπας και ζοριστεί η Intel και δώσει κάτι παραπάνω σε λογικές τιμές κάποιοι από σας συνεχίζετε να ρίχνετε λάσπη στην AMD ενώ βλέπετε πως δεν συμφέρει κανέναν αυτό.Εγώ ανέκαθεν ήμουν υπέρ και τρίτου κατασκευαστή (και πάλι) επεξεργαστών x86 αν γινόταν. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2013 Έχω την δήλωση της AMD και την επιβεβαίωση του Atiman.. Το πράγμα θα πηγαίνει όπως πηγαίνει τώρα, Intel μπροστά με μικρές σχετικά διαφορές και τιμές στα ύψη σε 4cores. 1
Millennium Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Η δήλωση της AMD είναι πριν πόσο καιρό.Μιλάμε για 1,5 χρόνο ? Έχει αλλάξει η μισή εταιρία από τότε,κυρίως διοικητικά και σε θέμα ανθρώπων που ηγούνται το engineering τμήμα,είτε cpu architects είτε gpu. Η κατεύθυνση της είναι συγκεκριμένη.Έχει προσλάβει κορυφαία άτομα του χώρου (σύμφωνα με τρίτες αντικειμενικές πηγές,όχι amd favoured πηγές).Κοιτάχτε αν θέλετε στο νετ ποιοί είναι οι Jim Keller,Raja Koduri,John Gustafson,Roy Taylor,Sean Pelletier καθώς και άλλοι που δουλέυουν πάνω σε SoC και θα πάρετε μια γεύση. Οι καρποί της δουλειάς κάποιων από αυτών βέβαια θα πάρουν κάποιο καιρό για να φανούν γιατί δουλεύουν σε επόμενες αρχιτεκτονικές αλλά παράλληλα βοηθούν όσο γίνεται και στις υπάρχουσες. Ο Atiman μπορεί να κινείται έτσι για να μη δημιουργεί πολύ μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο ειδικά ύστερα από το στραπάτσο με τους bd.Είτε έρθει κάτι super είτε κάτι μέτριο ή κακό αυτός καλυμμένος θα είναι με αυτά που λέει. Τεχνογνωσία,ικανότητες,πατέντες η AMD έχει.Πόρους δεν έχει. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2013 από Millennium 2
NT1G Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 τουλάχιστον ο FX6950 θα ξεπερνά σε επιδόσεις ( σε ολους τους τομείς ) τον intel I7 3770K ? Βγήκε μια φήμη, που κάνει τις ράδιο αρβύλες στον στρατό να φαίνονται αξιόπιστες και όλοι τρελαίνονται. 1
adtakhs Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Στον ύπνο του μπορεί. H AMD αλλάζει και λιθογραφία και αρχιτεκτονική ! Οι διαφορά επιδόσεων μεταξύ των νέων μοντέλων AMD VS INTEL θα είναι μικρότερες ! Εγώ περιμένω ένα πολύ δυνατό προιόν με τα steamroller. Πάντως σε όλους τους τομείς που έχει παρουσιάσει προιόν το τελευταίο διάστημα τα έχει πάει πολύ πολύ καλά ! TRINITY /Richland KABINI TEMASH OPTERON X SERIES ------------------------------------------------- Κάτι μου λέει πως την ίδια δυναμική θα έχουν και τα προιόντα της σε KAVERI και STEAMROLLER.
umbrella co. Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Ευχομαι κι εγω η επομενη γενια της AMD να ειναι πιο ανταγωνιστικη γιατι οι Haswell ειναι απλα κοροιδια. Παντως σε αυτο που γραφει ο Mil. ειναι σωστος, θα χρειαστει χρονος για να δουμε τα αποτελεσματα της οποιας πολιτικης ακολουθουν. Η AMD δεν ειναι περιπτερο, ειναι μεγαθηριο και αυτο συνεπαγεται τεραστια γραφειοκρατια (οσον αφορα τις αποφασεις που θα παρθουν) και καθυστερηση.
Αστροβασίλης Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-WiTab-II.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20130603-laptop-tablet Hondo
Millennium Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 umbrella co. η amd οικονομικά και σαν αριθμούς stuff μόνο μεγαθήριο δεν είναι συγκριτικά με τους υπόλοιπους στο χώρο της.Δεν είναι θέμα γραφειοκρατίας αλλά συνδυασμός μελέτης,δοκιμών,και εξέλιξης στην εφαρμογή η οποία γίνεται σταδιακά εκ των πραγμάτων.Πέρα από τα οικονομικά αυτά.
Millennium Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Gigabyte introduces S10A tablet with AMD Temash CPU Gigabyte is introducing its first tablet featuring an AMD processor. The upcoming Gigabyte S10A is a Windows 8 tablet powered by an AMD A4-1200 “Temash” processor. That’s a low-power chip designed for tablets and other mobile devices. It’s a 1 GHz dual-core processor with AMD Radeon HD 8180 graphics and a TDP of 3.9 watts. The new Gigabyte S10A supports up to 500GB of hard disk space, offers up to 14 hours of battery life, and comes with Microsoft Office Home 2013 pre-loaded. There are also optional keyboard and multimedia docking stations for the tablet.
ahristos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Να και κάτι επίσημο για τους Kaveri Su said that AMD has been sending sample Kaveri APUs to customers for the past few months and will begin shipping it towards the end of the year. http://www.zdnet.com/computex-2013-amd-announces-more-richland-chips-demonstrates-kaveri-processor-7000016384/ Κοιτάξτε να αξίζει... Την αρχή της επόμενης χρονιάς ο Phenom μου θα κλείσει τα 4 χρόνια. Δεν έχω πρόβλημα να καθίσω μαζί του για άλλα 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα