Προς το περιεχόμενο

Adobe Premiere

Dragoneti2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello Everybody!!

Επειδη ο πατερας μου κανει επεξεργασια video με μια pinnacle DC10 plus και το προγραμμα studio 8 το οποιο δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο και σταθερο προγραμμα για αυτην την δουλεια (κοινως κολλαει πιο πολυ και απο τα win 3.1!! LoL!!), σκεφτομαι να του περασω το premiere που μπορω να βρω και βιβλιο στα ελληνικα μιας και με τα αγγλικα δεν τα παει και πολυ καλα. Πια ειναι η πιο προσφατη εκδοση? Η 6.5? Πηγα στο site της adobe και ειδα και μια εκδοση την premiere pro, τι ρολο βαραει αυτη η εκδοση? Ειναι καλυτερη απο την απλη (λογικα πρεπει να ειναι) ? Αυτην την εκδοση πως την ζηταμε? απλα pro η εχει καποιο νουμερο (παραδειγματος χαρη pro 7.0 κτλ.) ?

Thanks in advance!!

Δημοσ.

Φαντάζομαι πως στον Παπασωτηρίου θα βρεις ελληνικά βιβλία (δηλαδή μεταφρασμένα Αγγλικά) για το Premiere (του οποίου η τελευταία έκδοση είναι η 6.5). Για pdf, το κόβω πολύ χλωμό, αλλά αν θελετε να κάνετε σοβαρή δουλειά, ένα καλό βιβλίο αξίζει τα λεφτά του...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Πήρα το 6.5 και θα στείλω τον πατέρα μου στην στουρνάρι να διαλέξει οποίο βιβλίο θέλει. Μια άλλη ερώτηση, για την pinnacle dc plus χρειάζεται τίποτα ειδικός driver? Γιατί δεν φαίνεται στο σαν συσκευή στο capture, παρά μόνο της nvidia που είναι της κάρτας γραφικών!

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο τόπικ μιας και θέλω να ρωτήσω για το ίδιο πρόγραμμα:

Θα τρέχει σε p2 350@400 ή θέλει κανα τέρας υπολογιστικής ισχύς;Το θέλω για να πειράξω λίγο κάποια βιντεάκια 320χ240.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...