Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην MWC 2013 είχαμε μια πρώτη επαφή με το Z10 της BlackBerry, το μοντέλο το οποίο ευελπιστεί η εταιρεία να δώσει νέα πνοή στις πωλήσεις της και το οποίο φέρνει τη νέα έκδοση του BlackBerry 10 OS.Αρκετά όμορφη ως συσκευή με μερικές ομοιότητες στο μπροστινό μέρος του μαύρου μοντέλου με το iPhone 5, το Z10 είναι ένα ενδιαφέρον smaprtphone με οθόνη 4.2 ιντσών και ανάλυση HD με 355ppi. Ο γνωστός διπύρηνος επεξεργαστής Krait στο 1.5 GHz βρίσκεται στο εσωτερικό μαζί με 2gb RAM. Ακόμα έχουμε δύο κάμερες, μία των 8mp και μία στο μπροστινό μέρος των 2mp και δυνατότητα εγγραφής HD video.

Η πρώτη μας εμπειρία με το BlackBerry 10 OS δε μπορούμε να πούμε ότι μας ενθουσίασε αφού περιμέναμε κάτι πιο "διαφορετικό". Ακολουθόντας την ίδια τακτική με τα εικονίδια των εφαρμογών, το BlackBerry 10 διαθέτει πραγματικό multitasking που όπως είδαμε δουλεύει αρκετά καλά χωρίς καθυστερήσεις.

p1100741p.jpg

sml_gallery_39041_606_340583.jpgsml_gallery_39041_606_325314.jpgsml_gallery_39041_606_148731.jpg

Χρησιμοποιοώντας απλά gestures, μπορούμε να πλοηγηθούμε μεταξύ των εφαρμογών που τρέχουν στο παρασκήνιο αλλλά να έχουμε πρόσβαση στο hub το οποίο διαθέτει όλες τις ενημερώσεις που μας αφορούν γύρω από διάαφορες εφαρμογές όπως BBM, Facebook, e-mail, twiiter κ.α.

Από τις ενδιαφέρουσες προσθήκες στην υπηρεσία BBM είναι η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων με βίντεο αλλά και ηχητικά ενώ μπορείτε να "διαμοιράσετε" την οθόνη σας με κάποιον υπολογιστή, ο οποίος θα βλέπει τα περιεχόμενα του smartphone σας.

To BlackBerry Z10 αναμένεται τον επόμενο μήνα με τιμή που έχει οριστεί στα $599.

Δημοσ.

Δεν πίστευα ποτέ οτι θα το έλεγα αλλα ίσως αξίζουν την προσοχή μας τα νέα μοντέλα με Blackberry 10. QNX βλέπετε.

Δημοσ.

Τιμή σε δολάρια;

Μάλλον μιλάμε για ΗΠΑ (και συμβόλαιο πιθανόν) - όχι Ελλάδα.

Πάντως, αν κατάλαβα καλά από αυτά που διάβασα τριγύρω, μάλλον πιο ακριβό από το iPhone θα είναι, οπότε δεν ξέρω πως θα τραβήξει πελατεία.

Εδώ εγώ, που χρησιμοποιώ BB εδώ και χρόνια και πιθανόν να μην χώσω περισσότερα λεφτά για συσκευή BB και να αλλάξω σε iPhone ή Android - που σε τελική ανάλυση είναι κυρίαρχοι στην αγορά.

Νομίζω ότι θα έπρεπε να βγουν με χαμηλότερες τιμές, ώστε από την μία να κρατήσουν τους παλιούς πελάτες, από την άλλη να κερδίσουν νέους.

Με ακριβότερη συσκευή και τηνθέση που έχουν στην αγορά, μάλλον έχουν περίσσιο θράσος :)

Δημοσ.

καλά είναι, αλλα με το android έχουμε καλομάθει σε χιλιάδες και δωρεάν εφαρμογές (όχι δεν είναι ολες σκουπίδια). Με αυτά τα ΒΒ έχει χαθεί πολύς δρόμος. δεν ξέρω.. να έχεις ένα τηλέφωνο και να μην έχεις αυτά που έχεις μάθει είναι κάπως. Εδώ η MS δεν μπορεί να γεμίσει το market της (σε σχέση με andoid πάντα)

θα δείξει.. 

Δημοσ.

Δηλαδη τι θελετε να σας ενθουσιασει? Να ειναι μηλο ή γκουγκλ. Μια χαρα κινηταρα ειναι και επειδη το εχω (ebay απο Αγγλια) το συστηνω ανεπιφυλακτα σε ολους τους χρηστες. Και εφαρμογες εχει πολλες και θα ερθουν και αλλες και ειναι ενα  blackberry (οπως το ξερουν οι παλιοι) οχι απλα αναβαθμισμενο αλλα με λειτουργικο που ο κωδικας του εχει γραφτει from scratch, κρατωντας ετσι ολα τα πραγματα για τα οποια αγαπησαμε αυτη την εταιρια αλλα επεκτεινοντας τις δυνατοτητες του στον ουρανο...

Δημοσ.

και τα blackberry χωρίς φυσικό πληκτρολόγιο;;;;

όοοοοοοοοοοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Παρε το q10 θα βγει τον απριλιο, και συνδυαζει φυσικο πληκτρολογιο με το bb10.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...