Προς το περιεχόμενο

Overclock σε netbook!

KoKoPsOpSaRoS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω ενα netbook hp mini 2140 με το κλασσικο atom κτλ κτλ...υπαρχει περιπτωση να το "πειραξουμε"? ειδα καποια turorial στο youtube και καποια αλλα σε καποιες σελιδες με διαφορες οδηγιες που το πειραζεις με καποια προγραμματακια...γινεται? παιζει να παθει ζημια? να το αφησω οπως ειναι? η δεν θα εχω προβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

linux lubuntu του εχω ενταξει ειναι...απλα ελεγα μηπως παει σε θεμα hardware λιγο πιο πανω...αλλα οκ ευχαριστω :)

netbook είναι δεν τραβάει από τέτοια.

άντε να του δώσεις 50hz?

και δεν θα δεις απολύτως καμία διαφορά και τσάμπα θα το ζορίσεις.

αφού του έχεις ήδη ubuntu να υποθέσω ότι ξέρεις από linux?

αν ναι πέρνα του ένα arch.

οχι δυστυχως δεν ξερω και πολλα πολλα απο linux αλλα επειδη δεν αντεχα αλλο με τα xp που του ειχα...ειχα κανει δικη μου light εκδοση αλλα ακομα δεν μου αρεσε σε αποδοση...επειδη εχω ψαχτει λιγακι και εχω δοκιμασει διαφορα ειδα ποια διανομη με βολευει σε θεμα linux ειδα ποια ειναι σχετικα ελαφρια και πανω απολα ευκολη σε χρηση και την εχω βρει μια χαρα...δεν ειμαι ακομα για arch :P

οχι δυστυχως δεν ξερω και πολλα πολλα απο linux αλλα επειδη δεν αντεχα αλλο με τα xp που του ειχα...ειχα κανει δικη μου light εκδοση αλλα ακομα δεν μου αρεσε σε αποδοση...επειδη εχω ψαχτει λιγακι και εχω δοκιμασει διαφορα ειδα ποια διανομη με βολευει σε θεμα linux ειδα ποια ειναι σχετικα ελαφρια και πανω απολα ευκολη σε χρηση και την εχω βρει μια χαρα...δεν ειμαι ακομα για arch :P

δεν έχεις να χάσεις τίποτα ;)

μόνο γνώσεις θα σου δώσει.

και ένα ακόμα πιο ελαφρύ λογισμικό :P :P :P

χαχα ενταξει αν με το καλο φτασουμε σε εκεινο το σημειο παμε σε arch...που ειναι και πιο ελαφρυ :P ευχαριστω και παλι :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...