KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 εχω ενα netbook hp mini 2140 με το κλασσικο atom κτλ κτλ...υπαρχει περιπτωση να το "πειραξουμε"? ειδα καποια turorial στο youtube και καποια αλλα σε καποιες σελιδες με διαφορες οδηγιες που το πειραζεις με καποια προγραμματακια...γινεται? παιζει να παθει ζημια? να το αφησω οπως ειναι? η δεν θα εχω προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Απλά μην του κάνεις τίποτα. Αν θες να είναι κάπως πιο γρήγορο απλά πέρνα του μια light έκδοση ή ακόμα και linux. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 linux lubuntu του εχω ενταξει ειναι...απλα ελεγα μηπως παει σε θεμα hardware λιγο πιο πανω...αλλα οκ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 linux lubuntu του εχω ενταξει ειναι...απλα ελεγα μηπως παει σε θεμα hardware λιγο πιο πανω...αλλα οκ ευχαριστω netbook είναι δεν τραβάει από τέτοια. άντε να του δώσεις 50hz? και δεν θα δεις απολύτως καμία διαφορά και τσάμπα θα το ζορίσεις. αφού του έχεις ήδη ubuntu να υποθέσω ότι ξέρεις από linux? αν ναι πέρνα του ένα arch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 οχι δυστυχως δεν ξερω και πολλα πολλα απο linux αλλα επειδη δεν αντεχα αλλο με τα xp που του ειχα...ειχα κανει δικη μου light εκδοση αλλα ακομα δεν μου αρεσε σε αποδοση...επειδη εχω ψαχτει λιγακι και εχω δοκιμασει διαφορα ειδα ποια διανομη με βολευει σε θεμα linux ειδα ποια ειναι σχετικα ελαφρια και πανω απολα ευκολη σε χρηση και την εχω βρει μια χαρα...δεν ειμαι ακομα για arch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 οχι δυστυχως δεν ξερω και πολλα πολλα απο linux αλλα επειδη δεν αντεχα αλλο με τα xp που του ειχα...ειχα κανει δικη μου light εκδοση αλλα ακομα δεν μου αρεσε σε αποδοση...επειδη εχω ψαχτει λιγακι και εχω δοκιμασει διαφορα ειδα ποια διανομη με βολευει σε θεμα linux ειδα ποια ειναι σχετικα ελαφρια και πανω απολα ευκολη σε χρηση και την εχω βρει μια χαρα...δεν ειμαι ακομα για arch δεν έχεις να χάσεις τίποτα μόνο γνώσεις θα σου δώσει. και ένα ακόμα πιο ελαφρύ λογισμικό :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 χαχα ενταξει αν με το καλο φτασουμε σε εκεινο το σημειο παμε σε arch...που ειναι και πιο ελαφρυ ευχαριστω και παλι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα