Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Έχει πάρει ο αδερφός μου ένα stickaki internet από την vodafone για να έχει internet σπίτι του.Επειδή όμως μέσα στο σπίτι δεν έχει καλό σήμα του πήρα ένα καλώδιο προέκτασης usb αλλά πότε παίζει και πότε όχι.Στην vodafone αλλά και σε ένα κατάστημα με υπολογιστές του είπαν να πάρει ένα ενισχυμένοι καλώδιο usb γιατί αυτό δεν μπορεί να μεταφέρει το απαιτούμενο ρεύμα. Μάλιστα στο κατάστημα με υπολογιστές το δοκίμασαν με ένα τέτοιο καλώδιο και έπαιξε με την πρώτη.Από λίγο που έψαξα στο πλαίσιο δεν βρήκα κάτι τέτοιο.Μπορείτε να μου προτείνετε εσείς κάποιο στα 6 μέτρα?

Ευχαριστώ...

Δημοσ.

το myfi είναι μια συσκευή, βάζεις την σιμ και λειτουργεί σαν router δίχως καλώδια. και μπορεί να συνδεθούν μέχρι 5 συσκευές. εκπέμπει σαν router wifi μπορείς να βάλεις και κωδικό.

αλλά εγώ επειδή δεν βρήκα κάποιο φτηνό, αγόρασα  android κινητό με 2.3 μόνο για αυτή την δουλειά

που κάνει ακριβώς τα ίδια,

Δημοσ.

Και πόσο κάνει αυτή η συσκευή?

Και από που παίρνει ρεύμα? Γιατί αν παίρνει από πρίζα δεν γίνεται γιατί στην ταράτσα δεν υπάρχει καμιά πρίζα ρεύματος και μες στο σπίτι δεν πιάνει η vodafone.Αν θες πρότεινε μου και ένα καλώδιο usb

Δημοσ.

κάτω από 50 ευρώ εγώ δεν είχα βρει.

ebay

άποψή μου, συμφέρει να πάρεις ένα μεταχειρισμένο android παρά mifi

έχουν μπαταριά που την φορτίζεις όπως τα κινητά είναι, διαφορετικά αν είσαι κοντά σε πρίζα το έχεις μόνιμα

καλώδιο δεν ξέρω να σου προτείνω κάποιο.

Δημοσ.

Μωρέ δεν είναι άσχημο αλλά επειδή σπουδάζει επαρχία είναι κάπως δύσκολα τα πράγματα.Θα του το ξαναπώ και βλέπουμε.Έχεις να μου προτείνει και κάποιο καλώδιο usb?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...