Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,έχω πάρει εδώ και 2 εβδομάδες το samsung galaxy s3 mini.
Για κακή μου τύχη, με την πρώτη πτώση ράγισε το τζαμάκι που υπάρχει μπροστά από την οθόνη.
Η οθόνη και η αφή λειτουργούν κανονικότατα, έχει ραγίσει μόνο το μπροστά τζαμάκι.
Επικοινώνησα με την samsung και μου είπε πως πρέπει να αλλαχτεί όλη η οθόνη, πράγμα που κοστολογεί στα 140euro!! Πριν 2 εβδομάδες έσκασα 350.

Sos
Κάποιος που του έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα? Κάποιος που έχει να προτείνει κάτι?

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Κάτι χαζοπτώσεις που μπορούν να προκαλέσουν είτε γρατζουνιές είτε σπασίματα σε εντελώς καινούργιες συσκευές, με έχουν κάνει να θεωρώ εντελώς απαραίτητο το gorilla glass και να αποκλείω κινητά που δεν το έχουν.

Ρώτησε τιμές σε ανεξάρτητους επισκευαστές, ίσως να γλιτώσεις κάποια χρήματα έτσι. (Είναι ένα γνωστό κατάστημα στον Πειραιά. Πολύ παλαιότερα είχα μείνει ικανοποιημένος και από το κόστος και από την ποιότητα επισκευής).

Δημοσ.

Φίλε nk_surfer καταρχήν σευχαριστώ, θα μπορούσες να μου δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία για αυτό το κατάστημα στον Πειραιά? Κάποιο τηλέφωνο ή κάποιο website εάν υπάρχει.

Δημοσ.

Έχει καταντήσει λίγο αηδία η φάση με τα κινητά. Το κινητό είναι κάτι που πέφτει κάτω όσο και να προσέχεις. Θα σου συμβεί. Δυστυχώς έχουν καταντήσει να είναι σαν ποτήρια. Αν σου πέσει όλο και κάτι θα σπάσει ή θα έχει κάποιο έντονο σημάδι.
Κρίμα για τον φίλο, ελπίζω να βρει λύσει σε κάποιο Service εκτός αντιπροσωπίας.

Δεν ξέρω για Gorilla Glass, κλπ, αλλά μου φαίνονται marketing αυτές οι Super Duper Extra SUPER LCD Gorilla Glass.

Και το S3 Gorilla φοράει, αλλά σπάει.

Δημοσ.

Τα συγκεκριμένα test δεν αποδεικνύουν κάτι.

Από την στιγμή που τα κινητά φεύγουν από χέρια ανθρώπων και από μηχανήμα με συγκεκριμένες

γωνίες πτώσης, ελεγχόμενης αδράνειας κλπ, είναι απλά για γουστάρουν να τα βλέπουν τα fanboys.

Έχω δει iPhone 5 να πέφτει σε πλαστικό δάπεδο,να ραγίζει η οθόνη

και 4 άτομα να "σαρώνουν" το πάτωμα να δουν αν υπάρχει κάποιο πετραδάκι

στο οποίο έτυχε να πέσει υπό την -δυστυχώς- ιδανική γωνία που προκάλεσε

το ράγισμα.

Μάταια όμως.

Δημοσ.

Φυσικά και ισχύει αυτό που λες.
Δεν έβαλα το Video για να δούμε ότι δεν σπάει το iPhone, αλλά για να δούμε ότι σπάει ένα κινητό με Gorilla Glass.

Δημοσ.

Φίλε nk_surfer καταρχήν σευχαριστώ, θα μπορούσες να μου δώσεις κάποια παραπάνω πληροφορία για αυτό το κατάστημα στον Πειραιά? Κάποιο τηλέφωνο ή κάποιο website εάν υπάρχει.

πηγαινε Γρηγοριου Λαμπράκη και ανέβαινε προς Ευαγγελίστρια την εκκλησια απ τη δεξιά μερια του δρομου . Αν δε ξερεις την ευαγελλιστρια τοτε ανεβα απ την αντιθετη μερια του Πασαλιμανιου /θάλασσας :P . Οταν δεις την Ευαγγελιστρια πέρνα μπροστά της και μόλις τη περάσεις θα σαι φατσα με την οδο πύλης κανεις δεξια στην οδο αυτη  και στο πρώτο στενό κοιτας αριστερά και βλέπεις το μαγαζι. Εκτος αν λεει κάποιο αλλο !

Δημοσ.

πηγαινε Γρηγοριου Λαμπράκη και ανέβαινε προς Ευαγγελίστρια την εκκλησια απ τη δεξιά μερια του δρομου . Αν δε ξερεις την ευαγελλιστρια τοτε ανεβα απ την αντιθετη μερια του Πασαλιμανιου /θάλασσας :P . Οταν δεις την Ευαγγελιστρια πέρνα μπροστά της και μόλις τη περάσεις θα σαι φατσα με την οδο πύλης κανεις δεξια στην οδο αυτη  και στο πρώτο στενό κοιτας αριστερά και βλέπεις το μαγαζι. Εκτος αν λεει κάποιο αλλο !

Αυτό λέω, το 9volto.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδία, επικοινώνησα με το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά και αυτοί μου είπαν τα ίδια, ότι δηλαδη πρέπει να γίνει αλλαγή όλης της οθόνης. Το κοστολογούν βέβαια 110 ευρο. Κάπως καλύτερα από τα 140 που ζητάει η samsung,αλλά και πάλι αρκετά εάν κρίνει κανείς ότι το κινητο είναι 2βδομάδων.. Κάποια άλλη πρόταση κανείς? Να δοκιμάσω να αλλάξω το μπροστά τζαμάκι μόνος μου?

Έχω βρει ανταλλακτικό:
http://www.ebay.co.uk/itm/U-White-Nes-Outer-Front-Screen-Glass-Lens-for-Samsung-Galaxy-S-III-S3-Mini-i8190-/251233359000?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item3a7eacd498

και tutorial: 

Βέβαια υπάρχουν κίαλλα tutorials διαθέσιμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...