george14iv Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 καλημερα φιλοι μου... σημερα τω πρωη ωπος ξυπνισα μου ηρθε μια καταπλικτικοι ειδεα γιατι μην στηλουμε μια επιστολη με ηλεκτρονικες υπογραφες στη R* για να βγαλοι το grand theft auto v με ελληνικους υποτιτλος.... τι λετε υπαραχει καποιος οπου μπορει να με βοηθισεις στο πως να φτιαξουμε αυτην την ληστα και να την στιλουμε στην R* ??? ετσι κι αλληιος το παιχνιδι θα καθυστερισει να βγει!!!!
fearwhatnow Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 καλημερα φιλοι μου... σημερα τω πρωη ωπος ξυπνισα μου ηρθε μια καταπλικτικοι ειδεα γιατι μην στηλουμε μια επιστολη με ηλεκτρονικες υπογραφες στη R* για να βγαλοι το grand theft auto v με ελληνικους υποτιτλος.... τι λετε υπαραχει καποιος οπου μπορει να με βοηθισεις στο πως να φτιαξουμε αυτην την ληστα και να την στιλουμε στην R* ??? ετσι κι αλληιος το παιχνιδι θα καθυστερισει να βγει!!!! Γραψε εσυ το κειμενο και υπογραφουμε. Στα ελληνικα γραψε το. Εχει η Rockstar μεταφραστη.. 2
Sadamiraq Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Για να μην βγαζει η ιδια σημαινει οτι δεν αξιζει το κοστος τοσο μικρο κοινο,τωρα αν αιτηθεις οτι θα αναλαβεις εσυ και καποια ομαδα απο πισω να κανετε την μεταφραση χωρις αμοιβη,δεν νομιζω να πουν οχι
george14iv Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ωραια παιδια ξεκειναω τοτε να το γραφω απο αυριο γιατι σημερα ειμαι full το προγραμμα απο την σχολη !!! αν μπορει καποιος να με βοηθισει ας μου το πει !!!κυριε sadamiraq οντος μπορει να εχει δικειο μπορει να μην αξειζει αλλα η προσπαθεια ειναι αυτη που μετραει δεν ειναι δυνατον ολα τα παιχνιδια της sony να βγενουν ελληνικα και τωρα το gow να βρνει πληρος μεταγρασμενο!!!!!
Bourdoulas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Τσάμπα κόπο θα κάνεις. Δεν μιλάς για την Τουρκία. Για την Ελλάδα μιλάς, είμαστε μια πολύ μικρή αγορά. Δεν τους ενδιαφέρει.
Eddy_Gordo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 καλημερα φιλοι μου... σημερα τω πρωη ωπος ξυπνισα μου ηρθε μια καταπλικτικοι ειδεα γιατι μην στηλουμε μια επιστολη με ηλεκτρονικες υπογραφες στη R* για να βγαλοι το grand theft auto v με ελληνικους υποτιτλος.... τι λετε υπαραχει καποιος οπου μπορει να με βοηθισεις στο πως να φτιαξουμε αυτην την ληστα και να την στιλουμε στην R* ??? ετσι κι αλληιος το παιχνιδι θα καθυστερισει να βγει!!!! αν ειναι να ειναι μεταφρασμενο οπως γραφεις αφησε το καλυτερα στα αγγλικα 7
DjBl3nd Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 εε παιδια μην ξεχασετε αν στειλετε γραμα να γραψετε να βαλουν Ελληνικο μενου και τις αποστολες στα Ελληνικα Τσάμπα κόπο θα κάνεις. Δεν μιλάς για την Τουρκία. Για την Ελλάδα μιλάς, είμαστε μια πολύ μικρή αγορά. Δεν τους ενδιαφέρει. και τοτε η ΚΟΝΑΜΙ γιατι βγαζει το προ στα ελληνικα αφου εχουμε μικρη αγορα?
andrikakis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 εε παιδια μην ξεχασετε αν στειλετε γραμα να γραψετε να βαλουν Ελληνικο μενου και τις αποστολες στα Ελληνικα Τσάμπα κόπο θα κάνεις. Δεν μιλάς για την Τουρκία. Για την Ελλάδα μιλάς, είμαστε μια πολύ μικρή αγορά. Δεν τους ενδιαφέρει. και τοτε η ΚΟΝΑΜΙ γιατι βγαζει το προ στα ελληνικα αφου εχουμε μικρη αγορα?Γιατί το προ είναι το πιο πολύ πουλημενο παιχνίδι στην Ελλάδα...
Darthvader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Καλά είστε σοβαροί ??? Σιγά το κόστος που έχει η μετάφραση για μια εταιρία σαν τη Rockstar τι ειναι οικογενειακή επιχείρηση ??? ... μη τρελαθούμε....
Vole Maulder Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Γνωρίζεις πόσες λέξεις περιέχει το παιχνίδι σε κείμενο και διαλόγους μήπως και έβγαλες το συμπέρασμα ότι το κόστος είναι μηδαμινό; Γνωρίζεις επίσης αν θα είχε κανέναν αντίκτυπο μια τέτοια κίνηση στον αριθμό πωλήσεων του παιχνιδιού στην Ελλάδα ώστε να τη δικαιολογεί σε σχέση με το κέρδος;
Darthvader Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Γνωρίζεις πόσες λέξεις περιέχει το παιχνίδι σε κείμενο και διαλόγους μήπως και έβγαλες το συμπέρασμα ότι το κόστος είναι μηδαμινό; Γνωρίζεις επίσης αν θα είχε κανέναν αντίκτυπο μια τέτοια κίνηση στον αριθμό πωλήσεων του παιχνιδιού στην Ελλάδα ώστε να τη δικαιολογεί σε σχέση με το κέρδος; Φίλε μου εδω μιλάμε για πολυεθνικές επιχειρήσεις και όχι για μαγαζάκια της γειτονιάς.... Και ναι το κόστος είναι μηδαμινο για μια τέτοια επιχείρηση... ( να παρουν εταιρικές cayman μπορούν , να βάλουν υπότιτλουςστο προιόν που πουλάνε δεν μπορούν....) Δηλαδή πχ. η sony έχει κέρδος στην ελλάδα από τα uncharted 3 , gow 4, sly cooper .... και δεν θα έχει η rockstar με το gta? H polyphony digital που μετέφρασε στα ελληνικά όλο το περιεχόμενο από τη signature editon , είχε κέρδος ? Είναι καθαρα θέμα επιλογής ....ξέρουν ότι θα τα αγοράσουμε (και ξέρουν ότι οι περισσότερες πωλήσεις θα είναι από καταστήματα του εξωτερικου).
Vole Maulder Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Εγώ δεν ξέρω. Εσύ φαίνεσαι πολύ σίγουρος, γι' αυτό σε ρωτάω. Εχεις στοιχεία να στηρίξεις αυτά που λες; Και τα παιχνίδια που φέρνεις ως παράδειγμα πάω στοίχημα ότι έχουν το 1/10 του περιεχομένου του GTA V προς μετάφραση, κι αυτό σε αρκετά πιο εύκολα επίπεδα από όλη τη slang και τις αναφορές στην ποπ κουλτούρα της Αμερικής, με τα οποία θα είναι γεμάτο το GTA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα