Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tώρα που είδα το βίντεο, έτσι όπως το κουνάει στο φως ιδέα μου είναι ή φαίνεται σαν ψεύτικη η οθόνη χαχα

Δημοσ.

δεν είναι καθόλου κακή η τιμή μου (για αρχική μιλάω) και μέχρι το καλοκαίρι που θα κυκλοφορήσει πιθανό να αναπροσαρμόσουν τις τιμές προς τα κάτω

Δημοσ.

Tώρα που είδα το βίντεο, έτσι όπως το κουνάει στο φως ιδέα μου είναι ή φαίνεται σαν ψεύτικη η οθόνη χαχα

κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στης δυο περιπτώσεις

1, αυτό που λες ψεύτικο δλδ :P

2. πάρα πολύ καλή οθόνη με τρελή γωνία θέασης και εξαιρετική φωτεινότητα

όπως και να έχει φαίνεται εξαιρετικό το κινητό

να ήταν τιμή του ένα κλικ ποιο κάτω μόνο.......... (350 euro)

Δημοσ.

μερικές φορες ισχύει το "ότι πληρώνεις παίρνεις" αλλα μην ξεχνάμε ότι μερικές εταιρίες έχουν καβαλήσει το καλάμι και ξεχνάνε το τι γίνετε γύρο τους και ίσος υπερκοστολογούνε.
οποτε μου φαίνεται πως είναι πολύ λογική τιμή με αρκετά πολύ καλά spec και ίσος εταιρία που ήδη ξέρει τι γίνετε η μάλλον δεν έχει καβαλήσει ακόμα τουλάχιστον κανένα καλάμι.

Δημοσ.

ρε παιδια τι επιχειρήματα ειναι αυτα για αμαξια?? ελεος δλδ με τον ανταγωνισμο εταιριων! καταντατε γραφικοι και εσεις και οι appleλακιδες! ακου εκει λεει ο αλλος παθητικη ασφαλεια, ο αλλος αναφερει σε τοπικ για huawei αλουμηνιο και γρατζουνιες, ο αλλος κραζει τον αλλο επιδει δεν του αρεσε η κατασκευη και το πλαστικο! trolling δλδ! το κηνιτακι καλο το βλεπω και η τιμη του προσιτη.. ας δουνε την πολητικη της τιμης και αλλες εταιριες και να μην βγαζουν τα κινητα τους στην ελλαδα 700ε!

• Like 2
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το τηλεφωνάκι, και με τα χαρακτηριστικά αυτά η τιμή είναι λογική νομίζω. 50€ πιο φτηνό από το S3 βγαίνει.

Δημοσ.
Εκτος απο μερικα HTC, ποια αλλα δεν ειναι πλαστικουρες;

Σου προσφερει τα παντα απο specs. Μια χαρα μου φαινεται η τιμη του και δεν ειναι ασχημο εμφανισιακα.

Motorola

Δημοσ.

Πολύ καλές προδιαγραφές και καλή τιμή. Αλλά όπως είπαν και άλλοι το S3 έχει πέσει σε τιμή και θα πέσει και άλλο όταν ανακοινωθεί (και βγεί) το S4. Πάντως στα χαρτιά φαίνεται καλή πρόταση.

Όσο για τα σχόλια για τα πλαστικά, προσωπικά προτιμώ ενα καλό πλαστικό που είναι ελαφρύ και ανθεκτικό παρά γυαλί ή αλουμίνιο που χαράζεται, σπάει κλπ. Τηλέφωνο είναι, δεν είναι για να το βάλεις στη βιτρίνα, για να το παίρνεις μαζί σου και να το χρησιμοποιείς είναι.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

εδω αλλοι πανε και σκανε 600-800 για i-moufa ... εννοειτε πως αξιζει περισσοτερο και ειναι πολυ καλυτερο κινητο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...