Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα από τα κορυφαία της smartphones για το 2013 παρουσίασε σήμερα η Huawei, το Ascend P2, στα πλαίσια της έκθεσης MWC 2013, βρίσκοντας την εταιρεία σε συνεχή πορεία ανάπτυξης και με την προηγούμενη χρονιά να τη βρίσκει στη 3η θέση των πωλήσεων παγκοσμίως.Ένα χρόνο μετά τα αποκαλυπτήρια του Ascend P1 και της αλλαγής πολιτικής της εταιρείας με κυκλοφορίες smartphone που θα συνδυάζουν κορυφαίες επιδόσεις με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, η Huawei ξεκινά τη χρονιά αρκετά δυναμικά παρουσιάζοντας την καλύτερη της γκάμα προιόντων αυτή την εβδομάδα στην έκθεση.

Το Ascend P2 είναι φυσικά ένα android smartphone, με όμορφο σχεδιασμό και τρέχει την έκδοση 4.1.2 Jelly Bean με την αναβάθμιση σε 4.2 να έρχεται λίγο μετά την κυκλοφορία της συσκευής. Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο τετραπύρηνος επεξεργαστής χρονισμένος στο 1.5 GHz με 1GB RAM.

Η οθόνη είναι 4.7' ιντσών τεχνολογίας True HD IPS+ κάτι που σημαίνει ότι διαθέτει ανάλυση 1280x720 (315ppi) δίνοντας τη δυνατότητα για εύκολη ανάγνωση σε φωτεινές ημέρες. Όπως και στο περσινό μοντέλο, η Huawei δίνει έμφαση στη φωτογραφική κάμερα με το Ascend P2 να διαθέτει κάμερα 13mp με δυνατότητα εγγραφής Full HD video και λήψεων HDR ενώ η μπροστινή κάμερα των 1.3mp μπορεί να κάνει επίσης εγγραφή HD video.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Huawei Ascend P2Huawei Ascend P2Huawei Ascend P2

Huawei Ascend P2Huawei Ascend P2Huawei Ascend P2

Με μόλις 122 γραμμάρια βάρος, το Ascend P2 τοποθετείται στα πιο ελαφριά smartphone με οθόνη 4.7' ιντσών ενώ το πάχος βρίσκεται στα 8.4 χιλιοστά. Η μπαταρία των 2420mAh φαίνεται ικανή να δώσει στο Ascend P2 αυτονομία τουλάχιστον μίας ημέρας.

Με δυνατότητα σύνδεσης και σε LTE δίκτυα που δειλά δειλά ξεκινάνε να υποστηρίζονται και στη χώρα μας, η Huawei υποστηρίζει ότι το Ascend P2 είναι το γρηγορότερο smarphone δίνοντας έμφαση ακόμα και στην ταχύτητα ανάγνωσης των δεδομένων η οποία είναι διπλάσια από τα κορυφαία smartphones της αγοράς, Θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας πιθανότατα το καλοκαίρι σε 2 χρώματα ενώ η τιμή που έχει ορίσει η Huawei είναι άκρως ενδιαφέρουσα και η οποία κυμαίνεται στα €399 για το μοντέλο των 16GB.

Δείτε μια πρώτη μας επαφή με το Ascend P2

Δημοσ.

Εκτος απο μερικα HTC, ποια αλλα δεν ειναι πλαστικουρες;

Σου προσφερει τα παντα απο specs. Μια χαρα μου φαινεται η τιμη του και δεν ειναι ασχημο εμφανισιακα.

• Like 4
Δημοσ.

Πολύ καλό κινητό φαίνεται! Οθόνη τρομερή! Εγώ με gs2 εξω με φως δεν βλέπω την τύφλα μου...Τιμή αρκετά λογική. Κανά πόντο κοντότερο να'ταν...!Όσο για τις πλαστικούρες, ειλικρινά δεν βαρεθήκατε αυτή την καραμέλα? Για κινητά μιλάμε, όχι αυτοκίνητα. Να μου πεις για τα σημερινά αυτοκίνητα σε σχέση με του 80 ότι είναι ψεύτικα ναι, αλλά για τα κινητά το θεωρώ υπερβολικό.Ξεκολλήστε...

• Like 5
Δημοσ.

Καλα ναι, περι ορεξεως... Μπορει καποιοι να θελουν πλαστικο αντι για αλουμινιο ή γυαλι.

Τα αυτοκινητα δεν ειχαν παθητικη ασφαλεια τοτε. :)

• Like 2
Δημοσ.

Καλύτερα πλαστικό παρά ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ που όπου το ακουμπήσεις φοβάσαι μην φύγει το χρώμα χρόνια τώρα με πλαστικά κινητά δεν μου έχουν παθει το παραμικρ8 απο πτωσεις κλειδια και τα σχετικα

Δημοσ.

Χμμ,400 ευρω για μια πλαστικουρα?Ναι μεν ειναι πολυ γρηγορο αλλα μην ξεχναμε και την κατασκευη του.

Απο όλα τα παραπάνω εσένα αυτο σου εμεινε?

Δημοσ.

Εκτος απο μερικα HTC, ποια αλλα δεν ειναι πλαστικουρες;

Σου προσφερει τα παντα απο specs. Μια χαρα μου φαινεται η τιμη του και δεν ειναι ασχημο εμφανισιακα.

Όντως! Μόνο κάποια htc και το iphone δεν είναι πλαστικούρες... Βέβαια φαίνεται αρκετά καλής ποιότητας...

Δημοσ.

Όντως! Μόνο κάποια htc και το iphone δεν είναι πλαστικούρες... Βέβαια φαίνεται αρκετά καλής ποιότητας...

Δικιο εχεις αλλα ρωταω το εξης.....οσοι εχουν iphone γτ παιρνουν και το βαζουν σε πλαστικες θηκες και οτι αλλο εχουν βγαλει σχετικο?Αφου ουτως η αλλως ολοι βαζουν θηκες και κανεις δεν εχει το κινητο του πλεον "ελευθερο" οποτε γτ ολοι κραζετε τα πλαστικα?

• Like 5
Δημοσ.

Παρότι κάτοχος iphone πολλά χρόνια (και δεν είχα ΠΟΤΕ την παραμικρή γρατζουνιά και θέματα με μπογιές και σαχλαμάρες), δεν είναι όλες οι πλαστικούρες το ίδιο. Μπορώ να πω ότι κάποια κινητά (επειδή αναφέρθηκαν οι γαλαξίες), όταν τα πιάνεις στα χέρια σου δεν σου κάνει τόσο άσχημη αίσθηση (πχ όταν ασχολήθηκα λίγο με το S3, τελευταίο πράγμα που κοίταξα ή αισθάνθηκα ήταν το πλαστικό). Παίζει ρόλο και η κατασκευή του πιστεύω. Απο κει και πέρα ναι, όταν έχεις κάποιο κινητό ή μηχάνημα το οποίο έχει μια άλφα κατασκευή φαίνονται πιο ψεύτικα τα άλλα (τρανό παράδειγμα από τότε που πήρα το μακμπουκ μου, το τοσίμπα μου μου φαίνεται τρελλή πλαστικούρα). 

Δικιο εχεις αλλα ρωταω το εξης.....οσοι εχουν iphone γτ παιρνουν και το βαζουν σε πλαστικες θηκες και οτι αλλο εχουν βγαλει σχετικο?Αφου ουτως η αλλως ολοι βαζουν θηκες και κανεις δεν εχει το κινητο του πλεον "ελευθερο" οποτε γτ ολοι κραζετε τα πλαστικα?

Δεν το βάζουν όλοι σε θήκες, πολλοί παίρνουν τύπου πουγκί γιατί ακριβώς το θέλουν όπως είναι. Προσωπικά ναι το βάζω. 

Δημοσ.

Σόρρυ φίλε μου, δεν κράζω τα πλαστικά! Απλά σχολίασα το ποστ του φίλου παραπάνω! Εξάλλου, και τα δικά μου κινητά ήταν και είναι πλαστικούρες! Δεν κανένα θέμα με αυτό... :)

Δημοσ.

μεγάλο για τα γούστα μου αλλά μικρό για τα σημερινά δεδομένα της highend κλάσης. Φτάσαμε το 4.7 να λέμε πάλι καλά. Το πλαστικό δεν με ενοχλεί αν και και ασφαλώς το αλουμίνιο είναι άλλη φάση. Ελπίζω η μπαταρία του να είναι ανάλογη του Π1. Η τιμή του θα πέσει με το χρόνο όπως  ελπίζω η τιμή το Π1 που αντικαθιστά να πέσει και άλλο (σημερα 250€). Θα είναι για μένα η άριστη αγορά σήμερα σε high end android.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...