eko13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ποσα πηρες ενα ή περισσοτερα με αλλους γριφους? Τα περισοτερα ειναι χρησιμα αν και θυμιζουν πιο πολυ κινεζους πλανοδιους πωλητες χαχαχ Το δελφινακι τα σπαει το εχω δει απο κοντα και εβγαζα συνεχεια οδοντογλυφιδες χαχαχα
nikolaos13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) οτι λεει! ενα απο ολα!!! μια χαρα οι συναγερμοι! Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2013 από nikolaos13
farfan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά κάποιος που έχει λύσει τον παρακάτω γρίφο με την κληρονομιά και τις αγελάδες να μου στείλει ένα π.μ. γιατί θα σκάσω. http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=3141 Την απάντηση θέλω μόνο γιατί έχω σκαλώσει, την μυγοσκοτώστρα σας την χαρίζω.
PETROS13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά κάποιος που έχει λύσει τον παρακάτω γρίφο με την κληρονομιά και τις αγελάδες να μου στείλει ένα π.μ. γιατί θα σκάσω. http://www.clevermarket.gr/displayITM2.asp?ITMID=3141 Την απάντηση θέλω μόνο γιατί έχω σκαλώσει, την μυγοσκοτώστρα σας την χαρίζω. Παρέλαβα και γω σήμερα! αν είναι μην το λύσεις και στη χαρίζω εγώ! Έχεις pm για ένα hint 1
katcos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Πόσες μέρες έκαναν για να απαντήσουν στο μαιλ που τους στείλατε ;
p14767 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 με λιγο googlαρισμα βρισκονται ολες οι απαντησεις στους γριφους.
PETROS13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Πόσες μέρες έκαναν για να απαντήσουν στο μαιλ που τους στείλατε ; μία μέρα ή και την ίδια μέρα!
orck Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Η σελιδα δεν εμφανιζεται πλεον, ολο το site εχει πεσει. Μια φορα που πηγα στο καταστημα φοβηθηκα για τον ευατο μου και το σκουτερ μου. Το σχολιο δεν ειναι ρατσιστικο. Δεν εχω προβλημα με τους μεταναστες που περιφερονται στον δρομο, οι μαζες ειναι επικινδυνες, ειτε ειναι μεταναστες ειτε ειναι φιλαθλοι ποδοσφαιρικης ομαδας. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Η σελιδα δεν εμφανιζεται πλεον, ολο το site εχει πεσει. Μια φορα που πηγα στο καταστημα φοβηθηκα για τον ευατο μου και το σκουτερ μου. Το σχολιο δεν ειναι ρατσιστικο. Δεν εχω προβλημα με τους μεταναστες που περιφερονται στον δρομο, οι μαζες ειναι επικινδυνες, ειτε ειναι μεταναστες ειτε ειναι φιλαθλοι ποδοσφαιρικης ομαδας. Περισσοτερο ψυχολογικο ειναι το θεμα, δεν υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα αρκει να μην πας απογευμα. Εχει υπηρεσιες τριγυρω και κινειται καμποσος κοσμος. Δεν ειναι η αγαπημενη μου περιοχη βεβαια Ολα καλα παντως με την προσφορα κλπ, φιλικοτατος ο υπαλληλος και καθολου πιεστικος 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Κοιτα να δεις που βλεπω μερικες φορες και moderators που εχουν λογικη στην σκεψη τους και ποιοτητα! (το like παει βασικα στις 2 πρωτες γραμμες, χωρις να υπονοω οτι διαφωνω καθετα (ή οριζοντια ) με την τελευταια φραση) 1
giorginho Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 οφτοπικ/ Ρε την Αθηνα μου μεσα, μια φορα κατεβηκε ο πατερας μου χθες για λιγες ωρες και μερα μεσημερι του εσπασαν το αμαξι (και επειδη ειχαν σπασει φιλου για να παρουν... 2 γάλατα, δεν αφηνουμε ποτέ τιποτα μεσα, μια μικρη βαλιτσα ειχε στο πορτ-μπαγκαζ το οποιο επισης δεν ανοιξε ποτε αλλά τα σαΐνια αν ειχαν κανα μαχαιρι θα ειχαν ξηλωσει και τα καθισματα.) και εχουμε και... αθηναϊκες πινακιδες! /οφτοπικ 1
fagoura Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Να μαζευτουμε απο εδω να φτιαξουμε και εμεις μια -μαζα- και να παμε ολοι μαζι για ασφαλεια. Θα μπαινουμε ενας ενας στο μαγαζι, οι υπολοιποι καραουλι ουξου
orck Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Καλα δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα. Ειδα τους γριφους και ειδα και τα δωρα, δεν νομιζω οτι αξιζει ουτε η βενζινη που θα καψω με το μηχανακι για να ασχοληθω, αχρηστα πραγματα που στοιβαζονται στο σπιτι χωρις λογο. Δεν θα παρω, ευχαριστω. Παρολαυτα ευχαριστω τον αρχικο φιλο που το ανεβασε, μπορει καποιοι να ενδιαφερονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα