Aben1995 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 θέλω να αγοράσω ακουστικά μπορίτε να μου προτίνετε κάτι καλό και δυνατό μέχρι 25 -40 ευρώ το πολύ ευχαριστώ ακούω γνώμες
karxantiras Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Όταν λες δυνατό εννοείς να δίνουν έμφαση στο μπάσο; Επίσης θέλεις το ακουστικό σου να είναι on ear ή over ear; (Δηλαδή να κάθετε πάνω στο αφτί σου ή γύρω από το αφτί σου
Aben1995 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 μπάσο και ποιότητα φυσικά το αυτή να καλυβει ολο και να είναι άνετα μετά από πολλή ώρα χρήσης
karxantiras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Site: http://www.odes.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_new.tpl&product_id=3998&option=com_virtuemart&Itemid=5">Sennheiser HD-418 Εξαιρετικό μπάσο για την τιμή τους και καθαρότητα στον ήχο. Επίσης είναι over-ear όπως θέλεις και πολύ βολικά. Και τέλος για το comment του papadakispaul1... τα beats by dr dre είναι παρά μα πάρα πολύ ακριβά για την ποιότητα του ήχου που σου προσφέρουν και το μπάσο τους δεν είναι καλό αλλά muddy δηλαδή με απλά λόγια καλύπτει όλους τους άλλους ήχους που παράγονται από το τραγούδι και συνεπώς καταστρέφει το τραγούδι και τη δικιά σου εμπειρία όταν ακούς το συγκεκριμένο τραγούδι.
spacemonkey Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 το αυτή να καλυβει ολο Μου ξηλωθηκε ο αμφιβληστροειδης 5
iMarilina Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 το αυτή να καλυβει ολο Μου ξηλωθηκε ο αμφιβληστροειδηςΑχαχαχα και γω μαζι σουΣταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
PsyGreg Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 μάρκα AKG. είναι εγγύηση και από τις ποιοτικότερες εταιρείες στα ακουστικά http://eu.akg.com/homepage-akg-eu.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα