rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 σε μαγαζι που πηγα σημερα μου προτειναν πως η αναβαθμιση να βαλω εναν ssd δεν θα μου αποδωσει πανω απο 15% και πως δεν αξιξει.....οποιος μπορει ας μου πει τι παιζει σε σχεση με την αποδοση του ssd στην μητρικη που εχω..... Και πανω απο το διπλασιο διαφορα θα δεις. Αν ετσι οπως εισαι αλλαξεις δισκο, καρτα και τροφοδοτικο, θα νομιζεις οτι πηγες στο φεγγαρι φιλεμ. Σωστες οι προτασεις των παιδιων αν και για pro μπορεις να πας και σε φθηνοτερη καρτα. Αναλογως βεβαια... αν θες να το κρατησεις 2-3 χρονια ακομη.... Με το δισκο παντως θα δεις τη διαφορα, τα αλλα 2 ειναι για ποιοτητα και αποδοση.
geotrvs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 οχι δεν εχω δουλεψει ποτε ssd και γι'αυτο σας ρωταω σε σχεση με την μητρικη μου τι αποδοση θα εχει....γιατι με το κουστουμι που μου εβγαλαν (480 ευρω)το μονο που μου αφηναν απο τα παλια κομματια ηταν τον hdd και το τροφοδοτικο προς το παρων.... μου εκαναν προταση σε αυτα..... μητρικη επεξεργαστη ssd δισκο ram καρτα γραφικων
adtakhs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Οχι ! δεν λέει κάτι το παραπάνω ενώ το socket του είναι πλέον νεκρό !! Η Intel αλλάζει socket σε λίγους μήνες.
salonika91 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Για την χρηση που κανεις δεν χρειαζεται κατι τετοιο. Με αυτα που σου πρότειναν τα παιδια εισαι κομπλε. GP7 δεν θα εχει bottleneck με την 7850?
adtakhs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Για την χρηση που κανεις δεν χρειαζεται κατι τετοιο. Με αυτα που σου πρότειναν τα παιδια εισαι κομπλε. GP7 δεν θα εχει bottleneck με την 7850? η 7850 δεν μπορεί να τρέξει με τον C2D ...
GP7 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Για την χρηση που κανεις δεν χρειαζεται κατι τετοιο. Με αυτα που σου πρότειναν τα παιδια εισαι κομπλε. GP7 δεν θα εχει bottleneck με την 7850? Υπάρχει (μικρό), αλλά όχι τόσο που να αξίζει να αλλάξει ολόκληρη πλατφόρμα. Με την 7770 σίγουρα όχι.. Τώρα το να αλλάξει όλο του το σύστημα για ταινίες και προ, εγώ προσωπικά το βρίσκω ανόητο. Με 7770, ssd και psu θα είναι μια χαρά για 2 χρονάκια ακόμα (πάντα με βάση τη χρήση που κάνει). Από εκεί και πέρα ο TS ας πράξει όπως ο ίδιος πιστεύει. 1
salonika91 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 τι ειναι αυτο το bottleneck???? Οταν εχεις μια δυνατη καρτα που ειναι ικανη να παιξει βαρια παιχνιδια αλλα ο επεξεργαστης σου ειναι αδυναμος και δεν μπορει να παιξει αυτα τα παιχνιδια τοτε φρεναρει την καρτα και δεν μπορει να αποδωσει αυτα που μπορει. Αυτο ειναι το bottleneck
geotrvs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Να είσαι καλά....!!!! Αποστολή από το MT15i με τη χρήση Insomnia App
rfc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Σιγουρα θαχει bottleneck, για αυτο αναφερθηκα σε οχι και τοσο καλη καρτα. Βεβαια μπορει να την εχει και για μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα