speedy23 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μπραβο ρε συ. Και ελεγα ποιον μου θυμιζει, ποιον μου θυμιζει? Πραγματι ειναι λιγο καταντια.
gavros10 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τι αστεια αυτη η jennifer. This is my life now, hi jack hi jennifer. χαχααχ πεθανα στο γελιο 2
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 τωρα μου εσκασε φλασια το πιτσιρικι πηρε το 1ο και η ann πηρε το 2ο...? Now thats funny...
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 τωρα μου εσκασε φλασια το πιτσιρικι πηρε το 1ο και η ann πηρε το 2ο...? Now thats funny... Γιατι? 1
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Γιατι? γιατι το μικρο δεν αξιζε ουτε το δευτερο και γιατι η ann μετρησε στο dark knight [ωσαν facial expressions]...
Chrisxxx Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το να προταθεί καποιος/α για οσκαρ Α και Β ρολου πέρα από το πόσο καλά έπαιξε έχει να κανει με τον χρόνο που ειχαν στην ταινία. Ο πρωταγωνιστής θα προταθεί για το οσκαρ Α' ρολου, η Χαθαγουει δεν ηταν από τις γυναίκες πρωταγωνιστρια στο Les Miserables αλλά είχε 2ο ρολο, γι' αυτό και προτάθηκε για Β' γυναικείο ρόλο και όχι Α'. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 θα σε έλεγα Cpt. Obvious, αλλά τελικά χρειαζόταν διευκρίνηση 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 περσινό...
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 για τις περσινες ταινιες δεν ειναι τα βραβεία...?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ρώτησες πότε βγήκε και απάντησα, αν έκριναν ότι η ερμηνεία δεν ήταν άξια υποψηφιότητας είναι άλλου παπά ευαγγέλιο...
demessakis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το να προταθεί καποιος/α για οσκαρ Α και Β ρολου πέρα από το πόσο καλά έπαιξε έχει να κανει με τον χρόνο που ειχαν στην ταινία. Ο πρωταγωνιστής θα προταθεί για το οσκαρ Α' ρολου, η Χαθαγουει δεν ηταν από τις γυναίκες πρωταγωνιστρια στο Les Miserables αλλά είχε 2ο ρολο, γι' αυτό και προτάθηκε για Β' γυναικείο ρόλο και όχι Α'. Αυτό όντως ισχύει; Και αν ναι, από πότε;
mindtrapper Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αυτό όντως ισχύει; Και αν ναι, από πότε;Φυσικά και ισχύει, από πάντα ... Νόμιζα ότι όλοι το ήξεραν. Δεν πάει Α' ρόλου καλύτερος από Β' ρόλου. Πάει με τον αν ήταν πρωταγωνιστής ή δεύτερος ρόλος. Γι αυτό άλλωστε υπάρχουν και διαφορετικοί υποψήφιοι σε κάθε κατηγορία. Αν ήταν απλά ο Α' > Β' θα τους έβαζαν όλους μαζί 18 υποψήφιους και θα διάλεγαν απλά δύο. 4
KilliK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ναι ετσι παει. οχι ομως οτι αυτος ο κανονισμος εφαρμοζεται συνεχεια απο την Ακαδημια. Υπηρξαν περιπτωσεις που ηθοποιοι σε δευτερο ρολο, πηραν οσκαρ πρωτου ρολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα