JOHNYS22031990 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 εχω φτιαξει εναν html πινακα ο οποιος εμφανιζει αποτελεσματα απο μια βαση θελω να παταει σε ενα κελι και να ανοιγει ενα pdf arxeios
mad-proffessor Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 document.getElementById("cellId").onClick=window.location.href("pdfLink");
JOHNYS22031990 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΩΔΙΚΑ <html> <body> <?php $con = mysql_connect ("localhost","root",""); if (!$con){ die('Could not connect:' .mysql_error()); } mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $con); mysql_select_db("seimeioseis", $con); $mysql_query = "SELECT * FROM themata" ; $result = mysql_query($mysql_query,$con); $num=mysql_numrows($result); mysql_close($con); ?> <table border=1> <tr> <th>ΠΕΡΙΟΔΟΣ</th> <th>ΜΑΘΗΜΑ</th> <th>ΤΑΞΗ</th> <th>ΤΥΠΟΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ</th> </tr> <?php $i=0; while ($i < $num) { $f1=mysql_result($result,$i,"periodos"); $f2=mysql_result($result,$i,"mathima"); $f3=mysql_result($result,$i,"taxi"); $f4=mysql_result($result,$i,"tipossxoleioy"); ?> <tr> <td><?php echo $f1; ?></td> <td ><a href="ftp://localhost/www/themata/2001.pdf" target="_blank" ><?php echo $f2; ?></a></td> <td><?php echo $f3; ?></td> <td><?php echo $f4; ?></td> </tr> <?php $i++; } ?> </body> </html>
JOHNYS22031990 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 εχω μια βαση και εμφανιζω τα αποτελεσματα σε εναν πινακα html θελω να παταει στο κελι μαθημα και να εμφανιζει τα αντιστοιχα θεματα ετσι οπως το εκανα εγω εμφανιζει τα ιδια θεματα για ολεσ τισ χρονιες
Uberalles_gr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 <td><a href="<?php echo 'ftp://localhost/www/themata/'.$f1.'.pdf'; ?>" target="_blank" ><?php echo $f2; ?></a></td> Εάν υποθέσω ότι το $f1 είναι το 2001, 2002, 2003 και τα pdf είναι όλα μέσα στο path που έχεις βάλει και έχουν όνομα όπως η περίοδος
JOHNYS22031990 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα