Millennium Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είσαι ο μόνος με amd.Κ'εμείς έχουμε και είχαμε και nv πόσες φορές και το θέμα με τους οδηγούς είναι υπερβολές.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αυτά που λένε κάποιοι ναι, τα συγκεκριμένα προβλήματα που αναφέρω εγώ ισχύουν όμως. Το V-sync δεν κλείνει και όταν ρώτησα τον Atiman μου είπε ότι δεν κλείνει επειδή είναι Forced On μέσα από τα Profiles(1 φάουλ) Το OpenGL είναι Broken σε παλιούς τίτλους όπως το Warcraft 3(Κρασάρει το παιχνίδι μετά από λίγο) Όταν ρώτησα τον Atiman για το δεύτερο μου απάντησε ότι έγιναν αλλαγές στο OpenGL και μπορεί να υπάρχουν θέματα. Ενώ παίρνεις πράσινη και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από τέτοια θέματα, γκε γκε ?
Millennium Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με OpenGL τίτλους και αν έχεις θέμα με vsync υπάρχουν 3d party prog για d3doveride.Big deal. Τα γκε-γκε να τα αφήσεις για τα παιδιά της ηλικίας σου.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Εδώ μέσα τι να δει, γέμισε το Insomnia AMD Fanboys.. Μου λες ότι η AMD δεν έχει θέματα με τους οδηγούς και μπορώ να σου βρω ένα σωρό Threads από Forums(Κυρίως Guru3D) που είχαν AMD και την έστειλαν λόγω οδηγών.. Και δεν είναι λίγοι, τουναντίον.. Μπορεί κάποιοι να υπερβάλλουν με το θέμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι οδηγοί της κόκκινης δεν είναι χειρότερη από της πράσινης. 2
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Θα πρότεινα να κρατήσεις τα χρήματα για μια αναβάθμιση που θα αξίζει μελλοντικά. Δεν υπάρχει λόγος για αλλαγή κατά την άποψή μου.
Arisspartiatis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 σας ευχαριστω παιδια κατι αλλο εχω για μητρικη την Gigabyte Z77M-D3H μαζι με την gtx 670 οπως σας ειπα υποστηριζει SLI?το μονο που ξερω ειναι οτι υποστηριζει Crossfire X!?ευχαριστω!
Nikos667 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 HD 7950 all the way! Ειδικα τωρα με τους καινουριος driver πρεπει να ειναι 20-30% πιο γρηγορη! Και με ενα oc φτανεις την HD 7970! Περα απο AMD Fanboys εχει γεμισει και απο AMD Haters! Παιζει ρολο ξερεις!
TEOKOS Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 και με τους drivers που θα κυκλοφορήσουν σε λίγο η διαφορά θα φτάσει 666 % Πιο fail πεθαίνεις
BadBoy Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 HD 7950 all the way! Ειδικα τωρα με τους καινουριος driver πρεπει να ειναι 20-30% πιο γρηγορη! Και με ενα oc φτανεις την HD 7970! Περα απο AMD Fanboys εχει γεμισει και απο AMD Haters! Παιζει ρολο ξερεις! Κάποιο benchmark που να δείχνει αυτό το 20-30%;
XMorsX Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Μεινε με την 670, ειναι καλυτερη απο την 7950 ανεξαρτητα απο το αν συμφερει περισσοτερο ή οχι η αγορα της. Σχετικα με το Warcraft 3, το επαιζα σε καρτα Ati (ηταν μοντελο των 300 ευρω πριν απο 8 χρονια, νομιζω Χ_ _ _ _ ) ποτε δεν crashαρε.
nickthegreek22 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 20-30% λέει ο άλλος xaxaxa .εγώ βασικά έχω hackarei τους drivers και τους έχω φτάσει 60% απόδοση. άσε άσε. ότι θες ακούς εδώ μέσα. AMD FANBOYS! Millenium τα σπάνε οι amd είναι οι καλύτερες σου χαλάμε εμείς χατίρι? ότι πεις.. και εγώ έχω περάσει πολλά με drivers τις AMD πήγα σε nvidia πρώτη φορα και είναι όλα κομπλέ και εδώ θα μείνω 1
georsev Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Λογο κρισης και λογο οτι το πολυ καθε 2 χρονια αλλαζουμε τις καρτες πηγαινε χαλαρα σε κατι οικονομικο δλδ σε amd...και μην παρεις καμια υλοποιηση πανακριβη...αυτα που λενε με τους drivers δεν εχουν θεμα πλεον που να σρ ανησυχει πλεον με τους drivers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα