pantelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερες! Εχω εδω και 3 χρονια (αξιοοοος )ενα galaxy s. Παρα το οτι εχω καταλαβει οτι πλεον εχει περασει στη δυση της καριερας του...δεν ειμαι σε φαση για νεο κινητο αυτο τον καιρο. Η μπαταρια του ομως μετα απο τοσα χρονια και τοση χρηση εχει σαπισει...και οταν λεμε εχει σαπισει εννοουμε οτι θελει στο χαλαρο 2 "γεμισματα" την μερα..Θα παρω μια καινουρια μπαταρια απο το ebay με την ελπιδα να την παλεψει καπως καλυτερα με νεα μπαταρια..Αλλα πηρε το ματι μου κατι "external battery case" ...ξερετε αυτες τις θηκες οι οποιες ειναι και μπαταρια μαζι..αλλα δεν βρηκα πουθενα τιποτα για galaxy s..μονο για ς2 και πανω..Δηλαδη εμας τους παλιους μας ξεχασε η μοιρα?? Στο πηγαδι κατουρησαμε?? Αν ξερει κανεις που μπορω να βρω κατι τετοιο..ΑΝ υπαρχει..ας μου πει. Ευχαριστω κοσμε. Υ.γ. Μπαταρια μαμημενη το Galaxy 1 δεν πεθαινει.
arxaggelos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Κάτι τέτοιο ψάχνεις; Αν ναι, δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο είναι καλό, είναι το πρώτο που πέτυχα στο ebay.
TEOKOS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Να πάρεις κανονική μπαταρία.Οι external battery cases κάνουν κουμούτσα το κινητό
vassar Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Αν σε ενδιαφέρει έχω κάποιες Original μπαταρίες για το Galaxy S τις οποίες τις πουλάω μία από αυτές είναι 1800 mAh και ταιριάζει κανονικά στο Galaxy S. Οι μπαταρίες είναι σε καλή κατάσταση και λίγο χρησιμοποιημένες. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου pm.
in2dark Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μην κανεις λαθος κινηση. Και εγω στην ιδια φαση με σενα ημουνα. Μετα απο ψαξιμο πηρα απο αμαζον μπαταρια που γ....ει. Θα την βρω και επανερχομαι με λινκ http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B004IJ9M6W Απλα δες σχολια, και πιστεψε με ειναι super. Για την ιστορια εχω δοκιμασει και τις κινεζιες απο ebay.... καμια σχεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα