Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε τα λεφτά πίσω κ άλλαξε κατάστημα για να αποφύγεις αγορά από την ίδια παρτίδα.Είναι σημαντικό να νιώσεις καλλύτερα κ εσύ!

Βάλε αντίστοιχο comment στο skroutz για το μαγαζί,νομίζω ξηγήθηκαν πολύ καλά...

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

προφανώς και θα αλλάξει η αξιολόγηση μου... Υπάρχει τρόπος να τσεκάρω αν ειναι απο την ιδια παρτίδα...;

Υπάρχει περίπτωση να στελνουν εσκεμένα ελαττωματικά σφραγισμένα σε συγκεκριμενα καταστηματα;

Δημοσ.

Εσκεμένα δεν παίζει όχι,είναι ακραίο.Αυτό που παίζει όμως είναι να πέσεις σε προβληματικό batch,αυτό δεν είναι κ τόσο σπάνιο.

Δημοσ.

Εσκεμένα δεν παίζει όχι,είναι ακραίο.Αυτό που παίζει όμως είναι να πέσεις σε προβληματικό batch,αυτό δεν είναι κ τόσο σπάνιο.

οπότε ετσι όπως το βλέπω, αν τσεκάρω εκείνη την ώρα το εργοστάσιο και την εβδομάδα κατασκευης και ειναι διαφορετικά το θεωρείτε αρκετό για να πω οτι είμαι ηρεμος;

Δημοσ.

οπότε ετσι όπως το βλέπω, αν τσεκάρω εκείνη την ώρα το εργοστάσιο και την εβδομάδα κατασκευης και ειναι διαφορετικά το θεωρείτε αρκετό για να πω οτι είμαι ηρεμος;

Θασαι ηρεμος αν ανοιχτεί το τηλεφωνο ΕΠΙΤΟΠΟΥ και το ανάψετε το επιθεωρήσετε.Στη βόνταφον αυτό εκανα. Το άνοιξε ο υπάλληλος (που ειναι τεχνικός εκει κιολας), το κοιτάξαμε για ψεγάδια, εβαλε τη νανοσιμ, το ενεργοποίησε μεσω itunes και το ψαξαμε για πιξελ, προβληματα κλπ πριν το παρω.Γιατι αν εχει κάτι μπροστά τους κατευθειΑν σφραγισμένο.Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

Νομίζω ότι υπάρχει πανικός για το τίποτα. Έτυχε να του κάτσει ελαττωματικό iPhone. Τι παρτίδες βρε παιδιά; Το να του κάτσει δεύτερο στο καπάκι, είναι πάρα πολύ δύσκολο, τόσο που θα πρέπει να παίξει και ένα Joker ο φίλος.

Ας μην τρελαινόμαστε τόσο.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι υπάρχει πανικός για το τίποτα. Έτυχε να του κάτσει ελαττωματικό iPhone. Τι παρτίδες βρε παιδιά; Το να του κάτσει δεύτερο στο καπάκι, είναι πάρα πολύ δύσκολο, τόσο που θα πρέπει να παίξει και ένα Joker ο φίλος.

Ας μην τρελαινόμαστε τόσο.

Ετσι είναι, πολύ θεωρία συνομωσίας. Εχω δει άτομα που τους έχουν κάτσει και 3 ελαττωματικά, αλλά είναι τρελλή περίπτωση. 

Δημοσ.

Δεν έχουμε πληροφορίες αν δεν κάνω λάθος για ελαττωματικές παρτίδες iPhone. Αυτό που ξέρω με επιφύλαξη, είναι πως οι πρώτες παρτίδες είχαν σημαδάκια, δεν γνωρίζω κάτι άλλο για προβλήματα. Εγώ το πήρα τα Χριστούγεννα και είχε ένα. 

Δημοσ.

<p>Δεν έχουμε πληροφορίες αν δεν κάνω λάθος για ελαττωματικές παρτίδες iPhone. Αυτό που ξέρω με επιφύλαξη, είναι πως οι πρώτες παρτίδες είχαν σημαδάκια, δεν γνωρίζω κάτι άλλο για προβλήματα. Εγώ το πήρα τα Χριστούγεννα και είχε ένα. </p>

Το μονο άλλο εκτος τα σημαδάκια που ειχε ακουστεί ήταν διάχυση φωτός πάνω.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

παιδιά όλα οκ αν εξαιρέσουμε την ταλαιπωρία που τράβηξα για να πάω και να γυρίσω με ΜΜΜ στο Ρέντη για να το πάρω απο το service...

Το καταστημα ήταν υπερ του δεόντος εξυπηρετικό, πήρα καινούργιο τηλέφωνο, απο αλλο εργοστάσιο με άλλη εβδομαδα κατασκευής και ολα δειχνουν να βαινουν καλώς. Για ψυχολογικούς λόγους αρνούμαι να το κάνω ακόμα update και ειμαι με το iOS 6.0 :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...