iMarilina Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 <p>Τα ανακατασκευασμένα προέρχονται από το εργοστάσιο και δεν διαφέρουν σε ποιότητα από αυτό που αγοράζεις στο μαγαζί. Περνάνε όλους του ποιοτικούς ελέγχους που πρέπει.<br> Δεν επισκευάζεται τίποτα. Τα πάντα γίνονται στο εργοστάσιο.<br> Να έδιναν ξανά συσκευή με φορτιστές, κουτιά, ακουστικά δεν συμφέρει. Οπότε αυτές που χαλάνε ανακατασκευάζονται. Δεν βλέπω κάπου λάθος από τη στιγμή που η διαδικασία γίνεται στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.<br><strong>Και ποιος μου λέει ότι αυτά που είναι στο κουτί τους στα μαγαζιά δεν είναι ανακατασκευασμένα... </strong></p> Ε τώρα αυτό ειναι ελαφρώς υπερβολικό (το ναναι ανακατασκευασμένα τα σφραγισμένα). Συμφωνώ ότι τα ανακατασκευασμένα ειναι το ιδιο σε ποιότητα κλπ. Πολλές φορές ειναι και απροβλημάτιστα τα οποία καποιος δεν τα ηθελε και τα πηγε πισω. Απλά είναι περισσότερο η ιδέα του να εχεις δωσει τοσα λεφτά και να παρεις ανακατασκευασμένο μετα απο μερικές μερες. Sent from my iPhone using Insomnia
nikoskon Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δεν ειναι απαραίτητα ανακατασκευασμενα. Οι υπόλοιπες εταιρείες με την τεράστια και χαμηλότερου κόστους παραγωγή συσκευών, δεν είναι οικονομικά συμφέρον να ανακατασκευάζουν. Ωστόσο, εννοείται πως οι υπόλοιπες εταιρείες δίνουν καινούριες untouched συσκευές Στο θέμα αυτο η Apple πρωτοτυπεί και φυσικά ειναι αδικαιολόγητη. Sent from my iPhone using Insomnia
Heatspreader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ε τώρα αυτό ειναι ελαφρώς υπερβολικό (το ναναι ανακατασκευασμένα τα σφραγισμένα). Δεν το ξέρω. Μπορεί και να είναι. Γιατί να μην είναι; Καινούρια είναι και αυτά. Το μόνο που λείπει είναι ένα κουτί, και το περιεχόμενο του. Δεν σου λέω ότι είναι, αλλά δεν λέω και ότι δεν είναι.
la jolla Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Τα ανακατασκευασμένα προέρχονται από το εργοστάσιο και δεν διαφέρουν σε ποιότητα από αυτό που αγοράζεις στο μαγαζί. Περνάνε όλους του ποιοτικούς ελέγχους που πρέπει. Δεν επισκευάζεται τίποτα. Τα πάντα γίνονται στο εργοστάσιο. Να έδιναν ξανά συσκευή με φορτιστές, κουτιά, ακουστικά δεν συμφέρει. Οπότε αυτές που χαλάνε ανακατασκευάζονται. Δεν βλέπω κάπου λάθος από τη στιγμή που η διαδικασία γίνεται στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου. Και ποιος μου λέει ότι αυτά που είναι στο κουτί τους στα μαγαζιά δεν είναι ανακατασκευασμένα... Αλλο το εδωσες κι αλλο το έφτιαξαν. Σε τετοιες περιπτώσεις "γρήγορες" το μονο που "φτιαχνουν" ειναι του τραβάνε ένα ρηστόρ/setup as new. Αλλα 11-2 μεχρι τωρα πουχουμε 25 δεν ειναι και λιγες μερες. Μια χαρά φερνουν. Sent from my iPhone using Insomnia Ευχαριστώ για την βοήθεια/κατεύθυνση...άντε με το καλό τώρα...
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Update για την περίπτωση μου, μετα απο σχόλια στο skroutz το καταστημα προσφερθηκε στα πλαίσια του DOA να μου επιστρέψει τα χρήματα μου καθώς αυτη τη στιγμή δεν εχει προιόν αντικαταστασης. Οπότε περιμένω τώρα να μου επιστρέψουν απο την Infoquest το κινητό για να προχωρησω σε αγορά νέου...
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Update για την περίπτωση μου, μετα απο σχόλια στο skroutz το καταστημα προσφερθηκε στα πλαίσια του DOA να μου επιστρέψει τα χρήματα μου καθώς αυτη τη στιγμή δεν εχει προιόν αντικαταστασης. Οπότε περιμένω τώρα να μου επιστρέψουν απο την Infoquest το κινητό για να προχωρησω σε αγορά νέου... Update 2, θα ηθελα τη γνώμη σας... Με κάλεσαν απο το καταστημα και μου ειπαν οτι θα έχουν συσκευη αν θέλω. Τι λέτε; Να προτιμήσω τα χρήματα μου πίσω η απευθείας αντικατασταση απο το καταστημα με καινουργιο και μία επιστροφή 30€ λόγω ταλαιπωρίας/επιπλέον εξόδων που μου πρότειναν; Υπάρχει περίπτωση να πέσω σε δεύτερο σερί ελαττωματικο;
Heatspreader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχει περιπτωση να πεσεις σε ελαττωματικο αν παρεις καινουριο. Αν μπορεις να παρεις τα μετρητα και να αγορασεις ενα ολοκαινουριο θα ειναι καλυτερο. Θα αισθανεσαι πιστευω καλυτερα ψυχολογικα.
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Υπαρχει περιπτωση να πεσεις σε ελαττωματικο αν παρεις καινουριο. Αν μπορεις να παρεις τα μετρητα και να αγορασεις ενα ολοκαινουριο θα ειναι καλυτερο. Θα αισθανεσαι πιστευω καλυτερα ψυχολογικα. και αυτός καινουργιο προτίθεται να μου δώσει αλλα τι να πω... ειναι καθαρά ψυχολογικό το ζήτημα, πραγματι,,,
Heatspreader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Καινουριο στο κουτι του; Για ποιο καταστημα μιλαμε;
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Καινουριο στο κουτι του; Για ποιο καταστημα μιλαμε; ναι σφραγισμένο... Δεν ειχε στοκ αλλα θα έχει αυριο... για το open365 μιλάμε το οποίο δειχνει να εχει καλή εξυπηρετηση τελικά...
Heatspreader Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Παραεισαγωγη; Τι σχεση εχει αυτο με τις βλαβες; Ειναι μερικα καταστηματα που φερνουν αγγλικα iPhones.
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 προφανώς ναι... αλλα δε νομίζω οτι εχει σχέση...
nfeel Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Πάρε τα λεφτά πίσω κ άλλαξε κατάστημα για να αποφύγεις αγορά από την ίδια παρτίδα.Είναι σημαντικό να νιώσεις καλλύτερα κ εσύ! Βάλε αντίστοιχο comment στο skroutz για το μαγαζί,νομίζω ξηγήθηκαν πολύ καλά... Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα