Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα...έχοντας πρόβλημα με home button & baseband (μητρική) στο iPhone 5 μου, το έστειλα στον πάροχο για επισκευή(?) - αντικατάσταση (?). Μου απάντησαν πριν 2 μέρες πως έχει γίνει αλλαγή/αντικατάσταση IMEI και θα μου σταλεί σε λίγες μέρες.

Τι ακριβώς σημαίνει? Στέλνουν νέα συσκευή ή απλό repair στην παλιά? 

Θα είναι νέα ή refurbished?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα...έχοντας πρόβλημα με home button & baseband (μητρική) στο iPhone 5 μου, το έστειλα στον πάροχο για επισκευή(?) - αντικατάσταση (?). Μου απάντησαν πριν 2 μέρες πως έχει γίνει αλλαγή/αντικατάσταση IMEI και θα μου σταλεί σε λίγες μέρες.

Τι ακριβώς σημαίνει? Στέλνουν νέα συσκευή ή απλό repair στην παλιά? 

Θα είναι νέα ή refurbished?

Ευχαριστώ!

Σημαίνει ότι θα σου στείλουν ανακατασκευασμένο. Δηλαδή άλλη συσκευή η οποία έχει περάσει έλεγχο , εχουν αλλαχτεί τα καπάκια και έχει αλλαχτεί και το ΙΜΕΙ. 

Δεν κάνουν εδώ οι υποτιθέμενοι "σέρβις" τίποτα. Δεν τα επιδιορθώνουν απλά επισημαίνουν ότι υπάρχει πρόβλημα και το αντικαθιστούν με ανακατασκευασμενο (refurbished)

Δημοσ.

ανακατσσκευασμενο και εσυ, όπως και εγω όπως και ολοι... :/

3 ημερών τηλεφωνο εδωσα για να πάρω refurbished μαμω την πολιτική της apple και τα αθλια skroutzομαγαζα που προτιμησα...

Δημοσ.

ανακατσσκευασμενο και εσυ, όπως και εγω όπως και ολοι... :/

3 ημερών τηλεφωνο εδωσα για να πάρω refurbished μαμω την πολιτική της apple και τα αθλια skroutzομαγαζα που προτιμησα...

Δεν παίζει ρόλο το μαγαζί, ΟΛΟΙ έτσι κανουν. Ομως αν είναι 3 ημερών τηλέφωνο κανονικά θα πρεπε να έχει DOA, που σημαίνει ότι μέχρι 3 ή 5 ή όσες μέρες λέει το μαγαζί, σου δίνουν καινούριο σφραγισμένο. 

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους.

Άρα το τηλέφωνο που θα πάρω δεν θα είναι "κουτιού" αλλά πιθανόν χρησιμοποιημένο από άλλο χρήστη, αλλά  checked και με νέα ΙΜΕΙ & καπάκια...?

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους.

Άρα το τηλέφωνο που θα πάρω δεν θα είναι "κουτιού" αλλά πιθανόν χρησιμοποιημένο από άλλο χρήστη, αλλά  checked και με νέα ΙΜΕΙ & καπάκια...?

Ναι. Γενικά μην το πολυφοβάσαι, το ελέγχουν πολύ. Αλλα ποτέ δεν ξέρεις, να το παρακολουθήσεις.

Απο ποιό μαγαζί το πήρες αν επιτρέπεται? Για να δούμε τί έχουν ως κανονες για DOA. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το refurbishment ξέρουμε αν γίνεται με original parts & στην Ελλάδα (προφανώς?) ?   

Εξ όψεως θα φαίνεται καινούριο δλδ?

Επεξ/σία από la jolla
Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο το μαγαζί, ΟΛΟΙ έτσι κανουν. Ομως αν είναι 3 ημερών τηλέφωνο κανονικά θα πρεπε να έχει DOA, που σημαίνει ότι μέχρι 3 ή 5 ή όσες μέρες λέει το μαγαζί, σου δίνουν καινούριο σφραγισμένο. 

ο "κυριος" του καταστηματος δήθεν το δοκιμασε με τον τεχνικο του και σε αυτόν ταχα δουλευε... Σε εμενα με 3 διαφορετικές νανοσιμ, μια cosmote και 2 vodafone δε δουλεψε ποτε ότι και αν δοκίμασα.

Επίσης και στο σερβις της infoquest δε δουλεψε. Για να μη θίξω το γεγονός οτι μου πούλησε προιόν παραεισαγωγής χωρις να μου το εχει προαναφέρει οτι δεν εχει καν ελληνική μπρίζα... Με το να δώσεις εναν αντάπτορα δε δίνεται άφεση αμαρτιών κατα τη γνώμη μου...

Open365 το καταστημα και προτείνω μακριά, θα γραψω και την αντίστοιχη κριτική μου στο skroutz...

Περιμένω απο εβδομάδα αντικατασταση...

Δημοσ.

ο "κυριος" του καταστηματος δήθεν το δοκιμασε με τον τεχνικο του και σε αυτόν ταχα δουλευε... Σε εμενα με 3 διαφορετικές νανοσιμ, μια cosmote και 2 vodafone δε δουλεψε ποτε ότι και αν δοκίμασα.

Επίσης και στο σερβις της infoquest δε δουλεψε. Για να μη θίξω το γεγονός οτι μου πούλησε προιόν παραεισαγωγής χωρις να μου το εχει προαναφέρει οτι δεν εχει καν ελληνική μπρίζα... Με το να δώσεις εναν αντάπτορα δε δίνεται άφεση αμαρτιών κατα τη γνώμη μου...

Open365 το καταστημα και προτείνω μακριά, θα γραψω και την αντίστοιχη κριτική μου στο skroutz...

Περιμένω απο εβδομάδα αντικατασταση...

Θελουν πολλή προσοχή αυτά τα μαγαζιά. Ο περισσότερος κόσμος βλέπει μια ελαφρώς καλύτερη τιμή και δεν βλέπει τα υπολοιπα.Sent from my iPhone using Insomnia
Δημοσ.

<p><span style="color:rgb(40,40,40);font-family:helvetica, arial, sans-serif;">Το refurbishment ξέρουμε αν γίνεται με original parts & στην Ελλάδα (προφανώς?)</span></p>

Με την καμία δε γινεται εδώ :)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εντύπωση μου κάνει γιατί το έδωσα στον πάροχο στις 11/2 και είναι κιόλας έτοιμο...Λογικά Τετάρτη θα το έχω... :unsure:

Νομίζα πως πάει τουλάχιστον μήνας για εξωτερικό, γιαυτό και υπέθεσα Ελλάδα...

Δημοσ.

<p>Εντύπωση μου κάνει γιατί το έδωσα στον πάροχο στις 11/2 και είναι κιόλας έτοιμο...Λογικά Τετάρτη θα το έχω... :unsure:</p>

<p>Νομίζα πως πάει τουλάχιστον μήνας για εξωτερικό, γιαυτό και υπέθεσα Ελλάδα...</p>

Αλλο το εδωσες κι αλλο το έφτιαξαν. Σε τετοιες περιπτώσεις "γρήγορες" το μονο που "φτιαχνουν" ειναι του τραβάνε ένα ρηστόρ/setup as new.

Αλλα 11-2 μεχρι τωρα πουχουμε 25 δεν ειναι και λιγες μερες. Μια χαρά φερνουν.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Τα ανακατασκευασμένα προέρχονται από το εργοστάσιο και δεν διαφέρουν σε ποιότητα από αυτό που αγοράζεις στο μαγαζί. Περνάνε όλους του ποιοτικούς ελέγχους που πρέπει.
Δεν επισκευάζεται τίποτα. Τα πάντα γίνονται στο εργοστάσιο.
Να έδιναν ξανά συσκευή με φορτιστές, κουτιά, ακουστικά δεν συμφέρει. Οπότε αυτές που χαλάνε ανακατασκευάζονται. Δεν βλέπω κάπου λάθος από τη στιγμή που η διαδικασία γίνεται στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου.
Και ποιος μου λέει ότι αυτά που είναι στο κουτί τους στα μαγαζιά δεν είναι ανακατασκευασμένα... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...