Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλανια καλησπερα,λοιπον εχω ενα λαπτοπ τοσιμπα του οποιου η μπαταρια παρεδωσε πνευμα,και βρηκα απο εναν φιλο απο εδω μια μεταχειρισμενη και την αγορασα,ναναι καλα το παιδι.Το λοιπον την φορτιζω(υποψιν οτι και ο φορτιστης εχει κατα διαστηματα προβλημα δλδ ειχε ξεφτισει το καλωδιο μετα το κουτακι και το εγδαρα εγω και το σινιαρισα καπως)τωρα με την μπαταρια στο λαπτοπ συνδεω τον φορτιστη και αναβουν τα ενδεικτικα λαμπακια στο λαπτο,δλδ της τροφοδοσιας ρευματος και της μπαταριας και μου λεει οτι φορτιζεται η μπαταρια,ελα μου ντε που μετα απο 24 ωρες και βαλε ανοιγω το λαπτοπ και δειχνει φορτιση μονο 40% (καποιες φορες φορτισε και 100%) μια δυο δλδ αλλα τωρα μετα απο 24 ωρες δεν παει πανω απο 40%

καμμια ιδεα?

Δημοσ.

ή δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο του φορτιστή ή η μπαταρία είναι για τα μπάζα.....

ή ισχύουν και τα δύο.

Δοκιμασε τον φορτιστή χωρίς τη μπαταρία συνδεδεμένη. Αν το μηχανημα σου δεν δουλέυει ή ξαφνικά κλείνει αλλαξε φορτιστή.

Τωρα για τη μπαταρία , καλο είναι να μην αγοράζεις μεταχειρισμένες εκτός βέβαια αν είναι σε πολύ καλή τιμη, Αν δεν θέλεις να δωσεις το κατοστάρικο για την οriginal, μπορείς να βρεις και noname συμβατες σε καλύτερη τιμή , αλλά καινουριες.

Δημοσ.

δοκιμαζω με το φορτιστη μονο και με βγαλμενη τη μπαταρια και κλεινει παει για πεταμα ο φορτιστης μαλλον φταιει

Δημοσ.

δοκιμαζω με το φορτιστη μονο και με βγαλμενη τη μπαταρια και κλεινει παει για πεταμα ο φορτιστης μαλλον φταιει

Πρωτού "πετάξεις" τον φορτιστή σου.

πήγαινε να τον μετρήσεις εάν βγάζει τα σωστά amber,μπορεί να μήν είναι το τροφοδοτικό του.

καί να είναι αλλού το πρόβλημα

Δημοσ.

στο γερμανο τα μετρανε που?

Σε κάποιον πού έχει κατάστημα με επιδιορθώσεις τηλεοράσεων/ηλεκτρονικά φίλε μου.

σε κάποιο συνοικιακό εκεί στήν περίοχη σου.

Αν το πάς σε γερμανό/κλπ σιγά μην το κοιτάξουν,μόνο να πουλάνε ξέρουν!

Δημοσ.

Μετρα τον φορτιστη οπως σου ειπανε παραπανω και μετα προχωρας.Μπορει το power jack να μην κανει επαφη και εσυ να πεταξεις στα σκουπιδια καλο φορτιστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...