Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Προέκυψε το εξής πρόβλημα:

Το pc φορτώνει το λειτουργικό κανονικά, μετά από λίγο η οθόνη γίνεται λευκή  και παγώνει, όπως παγώνει και το υπόλοιπο σύστημα, (δοκίμασα με μουσική να παίζει απο πίσω).Σε ubuntu κάνει πάλι το ίδιο απλά παραμένει περισσότερη ώρα λειτουργικό,μόλις γίνει restart επανέρχεται -εκτός απο κανά δυο φορές που κόλλησε στο post μετά το πρώτο restart- και πάλι το ίδιο.Έγινε format και ξαναπέρασμα λειτουργικού (win7 x64 ultimate), με τους τελευταίους drivers της ati (connect 3d 4850),αφού είχε προηγηθεί καθάρισμα της κάρτας  από σκόνες κλπ και αλλαγή πάστας, δεν άλλαξε τίποτα. (Δεν είναι θέμα της οθόνης δοκίμασα δεύτερη,vga δεν έχω δεύτερη)

επίσης σε safemode με υποστήριξη νετ, δουλεύει κανονικά.

Πάμε για νέα κάρτα γραφικών? αν ναί προτείνετε κάποια? για το σύστημα της υπογραφής μου.

Είναι κάτι άλλο? όποια ιδέα ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

προβλημάτων συνέχεια, εκτός από τις 3 πρώτες μέρες που δούλεψε ρολόι, τις επόμενες σε cold boot η οθόνη δεν παίρνει σήμα, και 99% δεν φορτώνει λειτουργικό (δεν ακούγεται ήχος)μετά απο λίγη ώρα και restart δουλεύει κανονικά.

Στην προηγούμενη κάρτα παρατήρησα σκασμένους πυκνωτές, οπότε εξού και η βλάβη. Παίζει να είναι θέμα του τροφοδοτικού? η πάλι κάρτα?

Δοκίμασα και τα 4 dimm των μνημών σε διάφορους συνδιασμούς και slot και δούλεψαν.

Καμιά ιδέα? (τροφοδοτικό δεν έχω δοκιμάσει μιας που δεν έχω εύκαιρο και θα πρέπει να αγοραστεί)

Δημοσ.

Το pc το εφτιαξες μονος σου ή πηγες σε καποιο τεχνικο ?

Δοκίμασα και τα 4 dimm των μνημών σε διάφορους συνδιασμούς και slot και δούλεψαν

Οταν λες δουλεψαν ? Ξεκινησε το pc ? Ειδες κατι στην οθονη ?

Η καινουργια καρτα να εχει προβλημα απο την στιγμη που δουλεψε για 3 μερες , ειναι δυσκολο οχι απιθανο , μπορει να την πας απο εκει που την αγορασες να την τσεκαρουν , αν δεν εχεις αλλο pc να την δοκιμασεις .

Πρεπει να δοκιμασεις με καποιο αλλο τροφοδοτικο (μην αγορασεις ομως δες απο κανενα φιλο - γειτονα)

ωστε αν ειναι ολα ενταξει να ριξεις την ευθυνη στην μητρικη .

Δημοσ.

το pc είναι του 07, με κάποια parts αλλαγμένα από εμένα,

Οι μνήμες είναι οκ δοκιμάστηκαν και λειτουργούν.

Το μηχάνημα και η gpu δουλεύουν κανονικά χωρίς κόλλημα το θέμα είναι το πρώτο startup, που δεν δίνει σήμα στη οθόνη μετά  μόλις δουλέψει (μετά απο επανεκκίνηση  σε 1-2λεπτά) όλα κομπλέ όσα restart και να γίνουν δουλεύει απροβλημάτιστα. Απλά λόγω του οτι έσκασαν 5 πυκνωτές στην προηγούμενη vga μήπως είναι θέμα των ρευμάτων(?) που δίνει το 6πινο του τροφοδοτικού και το αρχικό σκάλωμα οφείλεται ξανά σε κανα πυκνωτή? 

Ρώτησα μπας και έχει συμβεί σε κανέναν κατι αντίστοιχο (πριν ψάξω 2ο πισι για δοκιμές)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...