Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο ComputerUniverse το οποιο αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις,

Κατάθεση εκανα μεσο e-banking σε ΙΒΑΝ γιατί με το Paypal έτρωγα error. Η κατάθεση θελει 2-3 μερες για να τους φανει.

Δευτερα ειχανε παει τα χρηματα με ειδοποιουν με μαιλ στις 9 οτι το λαπτοπ δεν ειναι διαθεσιμο.Στελνω στα καπακια μαιλ μου απαντανε οτι θα ερθει Τριτη και θα φυγει κιολας Τριτη. Μετα μου στειλανε παλι το UPS. Γενικως Ultra Fast Response και στα μαιλ και στην καρτελα του Shop.

546+167=713 Το λαπτοπ + 840 Pro 256 + 41 μεταφορικά για επαρχεία με UPS Standar (21 για θεσσαλονικη ή Αθηνα) -5 το κουπονι=749 ενδοκοινοτική συναλλαγή.

Εγγυηση δεν νομιζω να εχω θεμα γιατι ρωτησα πολλους (και Dell Ιnsider ακομα) αλλα και να εχω εχει εγγυηση απο γερμανια και μεταφέρετε και το Service tag.

θα ενημερωσω μολις παραλαβω.

Δημοσ.

με το πληκτρολογιο τι γινεται ειναι γερμανικο και αν ναι τι σκεφτεσια να κανεις?

τα win 7 ειναι γερμανικα?

το dell πήρες τελικα?

Εγγυηση δεν νομιζω να εχω θεμα γιατι ρωτησα πολλους (και Dell Ιnsider
ακομα) αλλα και να εχω εχει εγγυηση απο γερμανια και μεταφέρετε και το
Service tag.

τι εννοεις με αυτο ακριβως?

Δημοσ.

με το πληκτρολογιο τι γινεται ειναι γερμανικο και αν ναι τι σκεφτεσια να κανεις?

τα win 7 ειναι γερμανικα?

το dell πήρες τελικα?

Εγγυηση δεν νομιζω να εχω θεμα γιατι ρωτησα πολλους (και Dell Ιnsider

ακομα) αλλα και να εχω εχει εγγυηση απο γερμανια και μεταφέρετε και το

Service tag.

τι εννοεις με αυτο ακριβως?

To πληκτρολογιο ειναι γερμανικο και θα αλλαχτει στην πορεια αν κ δεν με ενοχλει. εχω μια επαφη.

Win 8 και αυτα γερμανικα αλλα αλλαζουν γλωσσα.

Εννοω οτι η εχω εγγυηση απο γερμανια κατευθειαν,ή εχω πανευρωπαικη με το service tag,ή θα θελει μεταφορα το Service Tag στην ελλαδα μεσω μιας διαδικασιας της Dell.

Αν διαβασεις το thread απο την αρχη θα καταλαβεις.

Περισσοτερα οταν ερθει.

Δημοσ.

Καλορίζικο επειδή και εγώ έχω αγοράσει ultrabook Samsung απο Γερμανία,αν τυχόν βρείς λύση για αγγλικά/ελληνικά στο πληκτρολόγιο ενημέρωσε στο παρόν νήμα.

Η αλήθεια είναι ότι συνήθισα πλέον όσον αφορά τα αλφαβητικά σύμβολα,αλλα κάπως δυσκολεύομαι στα σύμβολα τύπου (?/&% κλπ που είναι σε άλλη διάταξη μερα με τη νύχτα σε σχέση με αγγλικά/ελληνικά.

Ενημέρωσε αν μπορείς για την διαδικασία όσον αφορά μεταφοράς εγγυήσεις εδώ απο Dell προϊόντα.

Ευχαριστώ

Sent from my RM-821_eu_euro1_276

Δημοσ.

Καλορίζικο επειδή και εγώ έχω αγοράσει ultrabook Samsung απο Γερμανία,αν τυχόν βρείς λύση για αγγλικά/ελληνικά στο πληκτρολόγιο ενημέρωσε στο παρόν νήμα.

Η αλήθεια είναι ότι συνήθισα πλέον όσον αφορά τα αλφαβητικά σύμβολα,αλλα κάπως δυσκολεύομαι στα σύμβολα τύπου (?/&% κλπ που είναι σε άλλη διάταξη μερα με τη νύχτα σε σχέση με αγγλικά/ελληνικά.

Ενημέρωσε αν μπορείς για την διαδικασία όσον αφορά μεταφοράς εγγυήσεις εδώ απο Dell προϊόντα.

Ευχαριστώ

[/quo

το δικο σου εχει αγγλικο πληκτρολογιο απλα η διαταξη ειναιμονο διαφορετικη?

Δημοσ.

Ευχαριστώ

[/quo

το δικο σου εχει αγγλικο πληκτρολογιο απλα η διαταξη ειναιμονο διαφορετικη?

Κοιτα εδω

http://img832.imageshack.us/img832/98/wp20130322001.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...