Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 3 βδομαδες εχω λιωσει στο διαβασμα για αγορα λαπτοπ. To budget ειναι απο 600-750 max. Καθημερινη χρηση και AutoCAD και ενοειτε SSD.

Αφου πηγα κ ειδα απο κοντα αρκετα,κατεληξα σστο Dell Inspiron 5521 για 3 λογους:

1)Eιναι DELL με οτι αυτο συνεπαγεται.

2)Εχει αριθμιτηριο (απαγορευτικη η απουσια του)

3)Ειναι λεπτοτερο απο το προηγουμενο 5520.

http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-15R-5521-Notebook.88075.0.html

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vRCNIQsrPv8

Υπαρχει στην ελλινικη αγορα αλλα οχι με αυτα τα Specs:

Dell Inspiron 15R W8 silber - Laptops / Notebooks - computeruniverse

CPU: Intel Core i5-3337U, 2x 1.80GHz • RAM: 8GB  (2x 4GB) • HDD: 1000GB • optical drive: DVD+/-RW DL • Graphics: AMD  Radeon HD 7670M 1GB, HDMI • Display: 15.6" WUXGA non-glare LED TFT  (1920x1080) • Connectors: 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, Gb LAN • Wireless:  WLAN 802.11bgn, Bluetooth • Card reader: 8in1 (SD/SDHC/SDXC/MMC/MMCplus/MS/MS  Pro/xD) • Webcam: not specified • Operating System: Windows 8 64bit •  Battery: Li-Ion (6 cells) • Weight: 2.32kg • Special features: not  specified • Warranty: 24 months

με μολις 650€ αλλα με QWERTZ . Αν δηλωσω company με ελληνικο ΑΜΦ παμε στα ~570 με μεταφορικά DHL.

Το συγκεκριμενο δεν υπαρχει πουθενα αλλου στην ευρωπη...μονο σε γερμανικα και αυστριακα Site.

Ta specs σπέρνουν και πιο πολυ η τιμη.

Δεδομενου οτι αν ερθει ελλαδα θα εχει κανενα 850αρι + δεν αξιζει να το παρω απο εκει με εναν 840pro?

2 ερωτησεις:

1)Να τα παρω με γερμανικο πληκτρολογιο και να το αλλαξω στην πορεια?Θα μπορεσω να βρω?Με mac φιλου δεν ειχα θεμα παντως ιδιαίτερο.

2)Η εγγύηση ισχυει εδω?
Δημοσ.

Οπως σου ειπα και νωριτερα, προσωρα το αφοβα παο το συγκεκριμενο καταστημα

Το πληκτρολογιο σιγουρα δεν σε ενοχλησει, ειδικα απο τη στιγμη που εχεις ηδη δει πως ειναι σε αλλο μηχανημα

Το θεμα της εγγυησης θα το δεις λεπτομερως με την ελληνικη Dell, αλλα μιας και μιλαμε για ενα πολυ σοβαρο και αξιοπιστο Γερμανικο καταστημα, ακομα και να χρειαστει να το στειλεις Γερμανι, η διαδικασια θα γινει πολυ γρηγορα

Απο οσο γνωριζω, μπορεις να κανεις μεταφορα της εγγυησης σε προιον που ειναι αγορασμενο απο αλλη χωρα

Η σελιδα οπου αυτο γινεται ειναι η παρακατω

Ownership Transfer/ Warranty transfer

Επισης για το συγκεκριμενο καταστημα να διορθωσω και να αναφερω πως η αποστολη γινεται με UPS courier και οχι DHL (Deutche Post)

Επιπλεον, εχω διαθεσιμο το παρακατω εκπτωτιο κουπονι, αξιας 5 ευρω που αφαιρειται απο το τελικο ποσο που θα πρεπει να πληρωσεις για την παραγγελια σου στο τελος

ο κωδικος ειναι FW45SRB

Ειναι referral code

Τον κωδικο τον χρησιμοποιεις κατα το check out οπου κατω κατω εχει ειδικο πεδιο που αναφερει redeem gift certificate or discount code

post-92018-0-18935500-1361733752_thumb.png

post-92018-0-01673300-1361733756_thumb.png

Μπορει να χρησιμοποιηθει σε καινουριους πελατες μονο, πραγμα που σημαινει πως μπορεις να τον κανεις χρηση την ιδια μερα που θα εγγραφεις στο σαιτ και η εκπτωση αφορα την πρωτη αγορα που θα κανεις μονο

Αν τυχον εχεις ηδη κανει λογαριασμο πιο παλια και παρ'ολα αυτα θελεις να το χρησιμοποιησεις, μπορεις να σβησεις τον λογαριασμο σου και να τον ξανακανεις.

Ετσι θεωρεισαι καινουριος πελατης και μπορεις να το χρησιμοποιησεις.

Τελος μπορει να τον χρησιμοποιησει οποιοσδηποτε
Δεν υπαρχει περιορισμος απο ποσους θα χρησιμοποιηθει δηλαδη.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ ωραίο μηχάνημα.  Και πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες του φίλου fantakola.  Παρεμπιπτόντως, το βλέπω διαθέσιμο και στο amazon.de, αλλά εκεί λέει 5520. To ίδιο μηχάνημα δεν είναι όμως ρε παιδιά; Όσο για την αρνητική κριτική που έχει,  δεν μπορώ να καταλάβω τί του έφταιξε του αγοραστή, ακόμη και με Google Translate.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο μηχάνημα.  Και πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες του φίλου fantakola.  Παρεμπιπτόντως, το βλέπω διαθέσιμο και στο amazon.de, αλλά εκεί λέει 5520. To ίδιο μηχάνημα δεν είναι όμως ρε παιδιά; Όσο για την αρνητική κριτική που έχει,  δεν μπορώ να καταλάβω τί του έφταιξε του αγοραστή, ακόμη και με Google Translate.

Δεν ειναι το ιδιο.

5520 ειναι προηγουμενη σειρα,πιο χοντρα, χωρις Numpad.

To 5521 κυκλοφορισε αρχες 2013.

Οπως σου ειπα και νωριτερα, προσωρα το αφοβα παο το συγκεκριμενο καταστημα

Το πληκτρολογιο σιγουρα δεν σε ενοχλησει, ειδικα απο τη στιγμη που εχεις ηδη δει πως ειναι σε αλλο μηχανημα

Το θεμα της εγγυησης θα το δεις λεπτομερως με την ελληνικη Dell, αλλα μιας και μιλαμε για ενα πολυ σοβαρο και αξιοπιστο Γερμανικο καταστημα, ακομα και να χρειαστει να το στειλεις Γερμανι, η διαδικασια θα γινει πολυ γρηγορα

Απο οσο γνωριζω, μπορεις να κανεις μεταφορα της εγγυησης σε προιον που ειναι αγορασμενο απο αλλη χωρα

Η σελιδα οπου αυτο γινεται ειναι η παρακατω

Ownership Transfer/ Warranty transfer

Επισης για το συγκεκριμενο καταστημα να διορθωσω και να αναφερω πως η αποστολη γινεται με UPS courier και οχι DHL (Deutche Post)

Επιπλεον, εχω διαθεσιμο το παρακατω εκπτωτιο κουπονι, αξιας 5 ευρω που αφαιρειται απο το τελικο ποσο που θα πρεπει να πληρωσεις για την παραγγελια σου στο τελος

ο κωδικος ειναι FW45SRB

Ειναι referral code

Τον κωδικο τον χρησιμοποιεις κατα το check out οπου κατω κατω εχει ειδικο πεδιο που αναφερει redeem gift certificate or discount code

attachicon.gifdiscount code.PNG

attachicon.gifdiscount code 2.PNG

Μπορει να χρησιμοποιηθει σε καινουριους πελατες μονο, πραγμα που σημαινει πως μπορεις να τον κανεις χρηση την ιδια μερα που θα εγγραφεις στο σαιτ και η εκπτωση αφορα την πρωτη αγορα που θα κανεις μονο

Αν τυχον εχεις ηδη κανει λογαριασμο πιο παλια και παρ'ολα αυτα θελεις να το χρησιμοποιησεις, μπορεις να σβησεις τον λογαριασμο σου και να τον ξανακανεις.

Ετσι θεωρεισαι καινουριος πελατης και μπορεις να το χρησιμοποιησεις.

Τελος μπορει να τον χρησιμοποιησει οποιοσδηποτε

Δεν υπαρχει περιορισμος απο ποσους θα χρησιμοποιηθει δηλαδη.

Ευχαριστω θα σε ενημερωσω αυριο :D

Δημοσ.

Προβληματιστικα λιγο γιατι πριν λιγο επικοινωνησα με DELL.

Η απάντηση με αρκετη δωση κουρασης και ειρωνειας ηταν οτι πρεπει να μαθουν το Service tag και να μου πουνε αν εχει εγγυηση η οχι. Μου εξηγησε την ολη ιστορια με την μεταφορα της εγγυσης που δειαρκει 20 μερες κτλ κτλ Αν δεν ισχυει  πρεπει να μου κανουν προσφορα και να πληρωσω ...(σηματα δινω???).

Στην συζητηση για προσθηκη SSD/Keyboard πρεπει να γινει απο τεχνικη υποστηριξη γιατι αλλιως παλι δεν παιζει η εγγυηση.

Περιμενα να ειναι λιγο πιο ευκολα τα πραγματα απο μια τετοια εταιρια.

Δημοσ.

παιδια, το οτι ειναι διπυρηνος αυτος ο i3 δεν μας χαλαει?

Καταρχην ειναι ι5 και οχι ι3

Διπυρηνος μεν, με ΗΤ δε (δηλαδη εχει 4 threads)

Υπολογισε πως στο 90% της καθημερινης σου χρησης με τον υπολογιστη, δεν χρησιμοποιεις παραπανω απο 1, βαρια 2 πυρηνες

Φυσικα και υπαρχουν προγραμματα τα οποια αξιοποιουν πολυπιρηνους επεξεργαστες, αλλα αυτο ειναι κατι συγκεκριμενο

Αν καποιος εχει τετοια αναγκη, τοτε θα πρεπει να στραφει σε πολυπιρυνο

Επισης, υπολογισε πως προκειται για λαπτοπ, γεγονος που σημαινει οτι οσο περισσοτερους πιρηνες, τοσο μεγαλυτερη καταναλωση ρευματος, αρα και αναλογα μειωμενη αυτονομια ;)

Δημοσ.

thanks για την απαντηση,

επειδη εχω παει Ευρωπη, το σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω,

αν και ειμαι AMDακιας και πηγαινα αρχικα για Trinity, βλεπω οτι ειναι καλη ευκαιρια, Dell , fullHD και εχει και την 7670

πλεον μονο τα win8 ειναι που με χαλανε, προτιμουσα τα 7

δεν γινεται να το παραγγειλω με 7 επανω, ε?

Δημοσ.

Προβληματιστικα λιγο γιατι πριν λιγο επικοινωνησα με DELL.

Η απάντηση με αρκετη δωση κουρασης και ειρωνειας ηταν οτι πρεπει να μαθουν το Service tag και να μου πουνε αν εχει εγγυηση η οχι. Μου εξηγησε την ολη ιστορια με την μεταφορα της εγγυσης που δειαρκει 20 μερες κτλ κτλ Αν δεν ισχυει  πρεπει να μου κανουν προσφορα και να πληρωσω ...(σηματα δινω???).

Στην συζητηση για προσθηκη SSD/Keyboard πρεπει να γινει απο τεχνικη υποστηριξη γιατι αλλιως παλι δεν παιζει η εγγυηση.

Περιμενα να ειναι λιγο πιο ευκολα τα πραγματα απο μια τετοια εταιρια.

Κρίμα, δεν το περίμενα αυτό.  Αν μάθεις κάτι πάνω σε αυτό το θέμα ενημέρωσε σε παρακαλώ έχω άνθρωπο που μπορεί να μου το φέρει, αλλά χωρίς εγγύηση είναι άχρηστο.

Δημοσ.

Άντε κουφαλίτσα TS, το lenovo z500 ξανά στα 560 ευρώ περίπου. Και σου μένουν και ψιλά για SSD (αν και θέλει ξεκοίλιασμα να αλλάξεις τον σκληρό, αλλά αυτά έχει το ultrabook factor).

Με i5 3210Μ/6g/1T/GT630, λεπτό και αλουμινένιο (ένα μέρος του, τουλάχιστον), φωτιζόμενο kb, και χωρίς τα θέματα εγγύησης του Dell από Γερμανία, αλλά με χειρότερη οθόνη, το τονίζω γιατί είπες για Autocad.  Αναμένεται το ίδιο σε touch (εξ ού και η χαμηλή τιμή). Αν είχα $$ τώρα πιθανόν να το χτυπούσα.

Δημοσ.

http://www.computeruniverse.net/en/products/90498540/dell-inspiron-15r.asp

έχει σίγουρα gb lan αυτό? γιατί ενώ το γράφεις στο quote, στα specs του site λέει 100αρι...

Δεν  εχει κατα 99%

Άντε κουφαλίτσα TS, το lenovo z500 ξανά στα 560 ευρώ περίπου. Και σου μένουν και ψιλά για SSD (αν και θέλει ξεκοίλιασμα να αλλάξεις τον σκληρό, αλλά αυτά έχει το ultrabook factor).

Με i5 3210Μ/6g/1T/GT630, λεπτό και αλουμινένιο (ένα μέρος του, τουλάχιστον), φωτιζόμενο kb, και χωρίς τα θέματα εγγύησης του Dell από Γερμανία, αλλά με χειρότερη οθόνη, το τονίζω γιατί είπες για Autocad.  Αναμένεται το ίδιο σε touch (εξ ού και η χαμηλή τιμή). Αν είχα $$ τώρα πιθανόν να το χτυπούσα.

1 χρονο εγγυηση ..

Τα lenovo δεν με ενθουσιασαν ουτε λιγο απο κοντα..:/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα εγινε απο γερμανια η παραγγελια μαζι με εναν 840 Pro 256.

αναμενω παραλαβη στις 20,03 οποτε θα ενημερωσω τι και πως!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...