nikbel1998 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 παιδια σκεφτομαι να αγορΑΣΩ αυτο απο την ηλεκτρονικη με 549 ευρω σε 12 ατοκες δοσεις ...........Τι λετε σαν πιο εμπειροι αξιζει το μηχανημα ? laptop TOSHIBA SATELLITE C855-27Ui3 http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/computing/pc/laptop/toshiba-satellite-c855-27u-i3.php
iMarilina Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εξαρτάται για τί χρήση το θες, αυτό δε μας ειπες Sent from my iPhone using Insomnia
nikbel1998 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Εξαρτάται για τί χρήση το θες, αυτό δε μας ειπες Παιδια καλημερα .. Μολις χτες ανακαληψα το site και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τα θεματα που βρηκα .....Το Laptop βασικα το θελω για γενικη χρηση αλλα και για ταινιες κυριως και κανα παιχνιδι τα παιδια μου που και που ......Οχι συνεχεια μια δυο φορες την εβδομαδα .....Το μηχανημα παντως λετε να ειναι καλο αν το βρω σε αυτη την τιμη? Οσο αφορα τα χαρακτηριστικα του ?
iMarilina Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Εξαρτάται για τί χρήση το θες, αυτό δε μας ειπες Παιδια καλημερα .. Μολις χτες ανακαληψα το site και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τα θεματα που βρηκα .....Το Laptop βασικα το θελω για γενικη χρηση αλλα και για ταινιες κυριως και κανα παιχνιδι τα παιδια μου που και που ......Οχι συνεχεια μια δυο φορες την εβδομαδα .....Το μηχανημα παντως λετε να ειναι καλο αν το βρω σε αυτη την τιμη? Οσο αφορα τα χαρακτηριστικα του ? Mια χαρά είναι τα σπεκς του για αυτά που λες. Καλό μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα