tzol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 τα λαμπακια συνεχιζουν να ειναι ανοιχτα οταν κλεινει .κλεινουν μονο αν αφαιρεσω την μπαταρια και το βγαλω απο την πριζα .δεν κλεινουν με αλλο τροπο,ουτε αν κρατησω πατημενο το power button .τον ηχο που λες τον κανει αλλα διαρκει ελαχιστα και μετα δεν κανει τιποτα .
Antwni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Φίλε μου ΑΝ έχεις σχετική εμπειρία μπορείς να ανοίξεις το λάπτοπ και να το καθαρίσεις... Υπάρχουν πολλά videakia στο youtube! Εγώ πχ προσωπικά το καθαρίζω με πιστολάκι (αυτά που στεγνώνουν τα μαλλιά) και με ένα πινελάκι μετά... Χρειάζεται και αλλαγή πάστας μετά από τόσο καιρό... Άν έχει pad βάζεις pad, αν έχει πάστα θα βάλεις πάστα (αλλά τα πιο πολλά λαπτοπς έχουν pad) Οποιαδήποτε απορία ρώτα μας... Αυτά κάνεις για αρχή και μετά βλέπουμε... Υ.Γ.Αν δεν προλαβαίνεις να μπεις στα windows μπορείς μέσω από το bios να δεις θερμοκρασίες cpu
magdalhnh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 tzol τον καθαρισμό δεν τον γλυτώνεις. Είναι η πρώτη δουλειά σε τέτοιες περιπτώσεις. Αν την δική μου συμβουλή δεν μπορείς να την λάβεις σοβαρά υπόψη, λόγω του θηλυκού μου γένους, άκουσε τουλάχιστον τον Antwni.
tzol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 ο καθαρισμος θα γινει ,με εχεις πεισει ...παραλληλα καταφερα να τον ανοιξω για λιγο και εδω ειναι οι θερμοκρασιες . http://www.insomnia.gr/uploads/monthly_02_2013/post-259805-0-59582300-1361805689_thumb.png
Antwni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δεν είναι υψηλες... Φυσικά καλό ειναι να τον καθαρίσεις μετά από 3 χρόνια... Tο έχεις συνδεδεμένο με το ρεύμα ή μόνο με την μπαταρία? Αλλά με αυτά που είπες παραπάνω, δεν κλείνει αλλά μπαίνει στο stand by...
tzol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 το εχω στο ρευμα και με την μπαταρια μεσα .βεβαια και μονο με την μπαταρια η μονο με το ρευμα τα αποτελεσματα ειναι ιδια .επειδη το εψαξα στο ιντερνετ οσο μπορουσα ειναι πολυ πιθανο να ειναι η μητρικη το προβλημα .μπορω να κανω αντικατασταση με τη μητρικη απο αλλο λαπτοπ ουτως ωστε εαν δουλευει να καταλαβω οτι ειναι οντως αυτο το προβλημα ?θα ειναι συμβατη?η ειναι μια διαδικασια που γινεται αποκλειστικα απο ειδικους?
Acepower Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 η ειναι μια διαδικασια που γινεται αποκλειστικα απο ειδικους? Ναι...
Antwni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 το εχω στο ρευμα και με την μπαταρια μεσα .βεβαια και μονο με την μπαταρια η μονο με το ρευμα τα αποτελεσματα ειναι ιδια .επειδη το εψαξα στο ιντερνετ οσο μπορουσα ειναι πολυ πιθανο να ειναι η μητρικη το προβλημα .μπορω να κανω αντικατασταση με τη μητρικη απο αλλο λαπτοπ ουτως ωστε εαν δουλευει να καταλαβω οτι ειναι οντως αυτο το προβλημα ?θα ειναι συμβατη?η ειναι μια διαδικασια που γινεται αποκλειστικα απο ειδικους? Πρέπει να είναι ίδια μητρική...δεν βάζεις όποια και όποια... Από την άλλη αν είσαι τυχερός και βρεις καμια ''φτηνή'' από το ebay... Αλλά δεν συμφέρει συνήθως...πιο πολύ συμφέρει να πάρεις άλλο laptop...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα