tzol Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 παιδια εχω ενα λαπτοπ fujitsu ah530/gfx το οποιο ανοιγει και μετα απο λιγο κλεινει αυτοματα και δεν ξαναανοιγει ,παρα μονο εαν περασουν αρκετες ωρες .πως μπορω να διαγνωσω το προβλημα και εαν ειναι δυνατον να το λυσω?ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια .
Antwni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Αρχικά κατεβάζεις το HWMonitor και ποστάρεις εδώ πέρα τις θερμοκρασίες σου! Μετά βλέπουμε... Πόσα χρόνια έχεις το λαπτοπ? Το έχεις καθαρίσει ποτε?
Antwni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα, μήπως υπερθερμαίνεται? Λογικά αν ήξερε δεν θα ''ερχόταν'' να ρωτήσει
iMarilina Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Λογικά αν ήξερε δεν θα ''ερχόταν'' να ρωτήσει Καλά το ξέρω αυτό, και συ το ίδιο έχεις στο μυαλό σου όμως
tzol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Τελειως εμπειρικα (βαζοντας το χερι απο κατω) μου φαινεται πολυ καλη η θερμοκρασια.βεβαια παλιοτερα μου ειχε ξαναπαρουσιασει το ιδιο προβλημα και ειχα βαλει παγο απο κατω για κανα εικοσαλεπτο και ως δια μαγειας δεν ξαναεκλεισε για αρκετους μηνες .δεν το εχω καθαρισει ποτε ,το εχω 3 χρονια .μετρω τις θερμοκρασιες και ξαναστελνω ..
magdalhnh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 tzol αν δεν το έχεις καθαρίσει ποτέ, ήρθε η ώρα να το κάνεις!!! Η συντήρηση στο σύστημα ψύξης επιβάλλεται, είτε έχεις προβλήματα είτε όχι, για να μην αποκτήσεις. Ένα παραπάνω που εσύ ήδη έχεις προβλήματα. Και εγώ τέτοια χαζά έκανα και στο τσακ το έσωσα το λάπτοπ. Κουβέρτα βγήκε μέσα από το ανεμιστηράκι..
tzol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 απλα το ανοιγω και προσπαθω με ενα σκουπακι πχ να τραβηξω οτι σκονη εχει?
magdalhnh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Οχι καλό μου, δεν είναι τόσο απλό. Το πας σε τεχνικό και του ζητάς να κάνει καθαρισμό και συντήρηση στο σύστημα ψύξης. Στην Θεσσαλονίκη πάντως , έτσι για να έχεις μια ιδέα του κόστους, στοιχίζει 20 ευρώ.
tzol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 οκ αυτο γινεται ,απλα θελω να εντοπισω πρωτα που ειναι το προβλημα .ειδικα εδω στην αθηνα θελει κανα 40ευρω για ενα απλο ελεγχο ...αν ειναι πχ κατι που μπορω να διορθωσω μονος μ αξιζει να το ψαξω πρωτα ..
magdalhnh Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Σου είπα και πριν, πως και πρόβλημα να μην σου έβγαζε το laptop, το ότι από την ημέρα που το αγόρασες μέχρι σήμερα, 3 χρόνια μετά δεν έχεις κάνει καθαρισμό, είναι ένας σοβαρός λόγος για να το κάνεις άμεσα.
tzol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ,συμφωνω και θα κανω καθαρισμο αφου ειναι απαραιτητος ,αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα μου λυσει το προβλημα .αυτη τη στιγμη δεν ανοιγει ωστε να ελεγξω τις θερμοκρασιες ,αλλα εξωτερικα τουλαχιστον ειναι μια χαρα ...πιστευω οτι κατι αλλο φταιει ..ευχαριστω παντως !
spirosd2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 προσδιόρισε λίγο το ανοίγει δεν ανοίγει, πχ ανάβουν τα λαμπάκια αλλα δεν δείχνει τίποτα η οθόνη και μετά απο λίγο σβήνει; ανάβει κανει ποστ το bios αλλα δεν ξεκινάνε τα windows; Δεν ανάβει καθόλου ούτε λαμπάκια ούτε τίποτα; Ο ανεμιστήρας του λάπτοπ λειτουργεί;;
tzol Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 κοιτα ,γενικα αναβουν τα λαμπακια ,λειτουργει κανονικα και μετα απο κανα 10 λεπτο κλεινει κ δεν ξαναανοιγει (αν και τα λαμπακια συνεχιζουν να αναβουν) .αν το αφησω ωρες κλειστο θα ξαναανοιξει και θα γινει το ιδιο .
spirosd2008 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 όταν κλείνει συνεχίζουν να δουλεύουν τα λαμπάκια; αν κρατήσεις πάτημενο το κουμπί και σβήσουν τα λαμπάκια και προσπαθήσεις να το ανοίξεις μετά τι κάνει; Βάλε το αυτί σου στον αεραγωγο στο πλάι και άκου αν δουλεύει ο ανεμιστήρας, όταν ανοίγουμε το λάπτοπ πάντα κάνουν ένα στροφαρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα