Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεις να κανει ποστ στο φορουμ με τα λαπτοπ και θα σου πουν. γιατι εκανες εδω στις προσφορες? ας το μεταφέρει καποιος μοντ. καθε τρεις και λιγο ακυρα ποστ στις προσφορες :|

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να κανει ποστ στο φορουμ με τα λαπτοπ και θα σου πουν. γιατι εκανες εδω στις προσφορες? ας το μεταφέρει καποιος μοντ. καθε τρεις και λιγο ακυρα ποστ στις προσφορες :|

Καλά, δεν χάθηκε κι ο κόσμος, που άνοιξε θέμα σε λάθος κατηγορία. Νέο μέλος είναι και πολύ λογικό να μην γνωρίζει. Είδε πως το λάπτοπ που τον ενδιαφέρει είναι σε προσφορά και θεώρησε, πως εκεί έπρεπε να ανοίξει το θέμα του για να ρωτήσει.

nikbel1998 ωραίο είναι το λάπτοπ. Εχει δυνατό επεξεργαστή τρίτης γενιάς. Γιατί χρήση τον θέλεις όμως??

Δημοσ.

καλό , απλά δεν είναι διαθέσιμο!

Ισως και να υπάρχει...γράφει κατόπιν παραγγελίας. Με ένα τηλεφώνημα στην ηλεκτρονική, θα μάθει.

Δημοσ.

Παιδια καλημερα .Καταρχην συγνωμη που το εβαλα σε λαθος μερος το θεμα αλλα μολις πριν εγινα μελος και ειμαι μπερδεμενος . Μολις χτς ανακαληψα το site και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο τα θεματα που βρηκα .....Το Laptop βασικα το θελω για γενικη χρηση αλλα και για ταινιες κυριως και κανα παιχνιδι τα παιδια μου που και που ......Οχι συνεχεια μια δυο φορες την εβδομαδα .....Το μηχανημα παντως  λετε να ειναι καλο αν το βρω σε αυτη την τιμη? Οσο αφορα τα χαρακτηριστικα του   ? ΣΑς ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη και παλι ......

Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς όρισες στο forum!! Μη ζητάς συγνώμη. Λογικό να "χαθεις " εδώ μέσα, αφού πρώτη φορά μπαίνεις.

Το laptop είναι καλό και η τιμή καλή, ειδικά με τις 12 άτοκες. Πάρε τηλέφωνο, να μάθεις αν θα το φέρουν και πότε.

Δημοσ.

Καλημέρα και καλώς όρισες στο forum!! Μη ζητάς συγνώμη. Λογικό να "χαθεις " εδώ μέσα, αφού πρώτη φορά μπαίνεις.

Το laptop είναι καλό και η τιμή καλή, ειδικά με τις 12 άτοκες. Πάρε τηλέφωνο, να μάθεις αν θα το φέρουν και πότε.

Σε ευχαριστω πολυ.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...