Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Είμαι καινούργιος εδώ και αφού άκουσα ότι στα forum αυτού του site δίνονται χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές, αποφάσισα να κάνω λογαριασμό και να αναφέρω το πρόβλημα που αντιμετωπίζω ελπίζοντας να βρεθεί μια λύση.

Τον τελευταίο καιρό (περίπου 1 μήνα) έχω παρατηρήσει ότι η απόδοση του Η/Υ μου έχει πέσει πολύ. Αυτό το λέω γιατί τον τελευταίο καιρό όποιο παιχνίδι και να παίξω μου δείχνει ότι το CPU χρησιμοποιείται σε ποσοστό 95-99% κάτι το οποίο δεν συνέβαινε παλαιότερα ούτε με άλλα παιχνίδια ούτε με το ίδιο. Αυτήν την στιγμή που γράφω αυτό το κείμενο, έχω ανοιχτές 2 καρτέλες στον Google Chrome: αυτήν που γράφω και το Youtube. Παρατηρώ ότι όταν το παράθυρο είναι ανοιχτό η μουσική κολάει ενώ όταν είναι ελαχιστοποιημένο η μουσική ακούγεται σωστά. Αυτός ίσως να είναι και ο λόγος που μερικά παιχνίδια crasharoun όταν πάω να τα ανοίξω. Ο Η/Υ μου έχει: 

Intel Core i7 2600 @3,4 GH 
4GB Ram 
Windows 7 64 bit
Video Card: AMD Radeon HD 6800 Series

Ανησυχητικό είναι ότι στο site που συνήθως μπαίνω να δω αν μπορώ να παίξω ένα παιχνίδι(systemrequirementslab λέγεται το site) μου λέει ότι η RAM μου είναι 3.3GB και όχι 4GB που θα έπρεπε να λέει και έλεγε παλαιότερα.

Ελπίζω κάποιος να μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ που με ακούσατε.  :-D

Δημοσ.

Κανε ενα Scan για ιους πρωτα.

Αν δεν γινει τιποτα ανοιξε την διαχειριση εργασιων,πανε στην καρτελα διεργασιες και κλικαρε 2 φορες την στηλη cpu για να ταξινομηθουν οι διεργασιες αναλογα με το ποσο ζοριζουν τον επεξεργαστη.

Ετσι θα ποιες ζοριζουν τον επεξεργαστη.

Μετα μπορεις να επιλεξεις αυτη/ες που τον ζοριζουν και να κανεις δεξι κλικ και ανοιγμα θεσης αρχειου και να δεις απο που ξεκινανε.

Κανε αυτο και πες μας ονοματα και που βρισκονται.

Επισεις ποσες διεργασιες τρεχουν?

Δημοσ.

Κανε ενα Scan για ιους πρωτα.

Αν δεν γινει τιποτα ανοιξε την διαχειριση εργασιων,πανε στην καρτελα διεργασιες και κλικαρε 2 φορες την στηλη cpu για να ταξινομηθουν οι διεργασιες αναλογα με το ποσο ζοριζουν τον επεξεργαστη.

Ετσι θα ποιες ζοριζουν τον επεξεργαστη.

Μετα μπορεις να επιλεξεις αυτη/ες που τον ζοριζουν και να κανεις δεξι κλικ και ανοιγμα θεσης αρχειου και να δεις απο που ξεκινανε.

Κανε αυτο και πες μας ονοματα και που βρισκονται.

Επισεις ποσες διεργασιες τρεχουν?

Λοιπόν:

Διεργασία αδράνειας συστήματος                                        80-90

chrome.exe *32                                                                    10-17

sidebar(δείχνει CPU,RAM usage στην επιφάνεια εργασίας) 02

CCC(στο φάκελο ATI Technologies)                                     02

Γενικότερα υπάρχουν γύρω στις 5-6 διεργασίες που έχουν 02 στο CPU. Οι περισσότερες είναι στο φάκελο System των Windows. και το uTorrent με 02 επίσης. Ο αριθμός των διεργασιών είναι 72.

Δημοσ.

Έκανα και επανεκκίνηση που μου έβγαλε μήνυμα μόλις τελείωσε η εκαθάρριση αλλά και το Youtube laggarei ακόμα και το DmC(παιχνίδι με χαμηλότερες απετήσεις από άλλα που έχω παίξει) είναι στο 95-100%. Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται. Σκέφτομαι να το πάω για φορμάτ αν και θα χάσω πολλά αρχεία  :unsure:

Δημοσ.

Δεν τρέχεις και ένα Link.png Site: http://sourceforge.net/projects/hjt/">HiJackThis . Να ανεβάσεις αποτελέσματα?

Μην πειράξεις τίποτα με αυτό!

Μόνο ανέβασε τα αποτελέσματα να σου πουν "ειδικοί" τι  θα κάνεις.

Γιατί δεν κάνεις καλού-κακού και ένα back up? 

Δημοσ.

Δεν τρέχεις και ένα Link.png Site: http://sourceforge.net/projects/hjt/">HiJackThis . Να ανεβάσεις αποτελέσματα?

Μην πειράξεις τίποτα με αυτό!

Μόνο ανέβασε τα αποτελέσματα να σου πουν "ειδικοί" τι  θα κάνεις.

Γιατί δεν κάνεις καλού-κακού και ένα back up? 

Ok. θα κάνω και με αυτό. Επειδή δεν ξέρω και πολλά από PC δεν μου λες τι είναι το back up και πως το κάνω? 

Hijack.rtf

Δημοσ.

Θα χρειαστείς ένα 2ο σκληρό δίσκο, κατά προτίμηση εξωτερικό , να μεταφέρεις ότι από τα αρχεία σου θέλεις να σώσεις. Απλή αντιγραφή επικόλληση το απλούστερο , αν δεν έχεις ξανακούσει για ...back up. 

Ότι δικό σου έχεις μέσα εκτός από προγράμματα.

Δημοσ.

To scan με το Hijack έγινε πολύ γρήγορα και δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό γιατί τα άλλα προγράμματα αργούσαν περισσότερο. Τέλος πάντων, Αυτό το αρχείο έχει τα αποτελέσματα από το Highjack. --->Hijack.rtf

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...