Προς το περιεχόμενο

Smartphone android ή windows!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερες! Εχω ενα galaxy s3 & ενα nokia c6-01 για τον δευτερο αριθμο μου. Αν και τιμιο, πλεον το νοκια μου φαινεται λιγο και θελω να το αντικαταστησω.

Η νεα συσκευη που θα παρω θα ηθελα να κοστιζει λιγοτερα απο 300ε, να εχει αξιοπρεπη μπαταρια, καμερα και κυριως, να μην ειναι αργη!!! Προφανως δε περιμενω ιδιες επιδοσεις με τον γαλαξια αλλα δε θελω κατι που θα κολλαει συνεχεια και θα μου σπαει τα νευρα.

Κι εδω ερχεται ο προβληματισμος μου. Android σε τετοιες τιμες , εχουν συνηθως 512mb μνημης που τα θεωρω ελαχιστα για το λειτουργικο. Μηπως κανω λαθος ομως? Ιδανικα θα πρεπε να δω καποια συσκευη που να χει 1gb ram, σ αυτα τα λεφτα ομως; Ισως καποιο huawei?

Ξερω οτι παιζει το s2 σ αυτα τα λεφτα αλλα δε θελω παλι γαλαξια.

Μετα σκεφτομαι μηπως πηγαινα σε καποιο windows phone! Αλλα δε ξερω καθολου το λειτουργικο.. Εφαρμογες οπως το facebook & viber τρεχουν σωστα? σ αυτο το ελιτουργικο τι ρποτεινετε? καποιο lumia? Htc?

Sent from my new iPad using Insomnia

Δημοσ.

Δες το Huawei Ascend P1 στα 260-270 είναι διπύρηνο με 1gb ram καλή κάμερα και εξαιρετική μπαταρία.

Aν δεν θες huawei δες το Sony Xperia S (διπύρηνο,1gb ram) που παίζει λίγο κάτω από τα 300.

Αν θες να δοκιμάσεις τα wp το lumia 620 είναι η καλύτερη επιλογή σε σύγκριση με το htc 8s και την ανεπαρκή μνήμη αποθήκευσης που έχει (1gb περίπου ελεύθερο).

Δημοσ.

Σ ευχαριστω, το θεμα με το συγκελριμενο νοκια που με κανει να το φοβαμαι λιγο, ειναι η μικρη μπαταρια. Ξερουμε πως τα παει?

Επισης, ειναι κι αυτο μια συσκευη με 512mb ραμ, για το συγκεκριμενο λειτουργικο ειναι καλα?

Δημοσ.

Εγω πάντως δεν βρισκω το λογο να εχεις και να κουβαλας 2 smartphones, και αφου σε ενδιαφερει η μπαταρια πορτεινω ενα samsung E1152 με 20€ στο οποιο μπορεις να βαλεις και την αλλη καρτα στην περιπτωση που μεινεις απο μπαταρια. Υπαρχουν και αρκετα ενδιαφεροντα asha dual sim ή μη με wi-fi ή χωρις τα οποια θα εχουν και καλυτερη διαρκεια στη μπαταρια ισως. Μια γνωμη εκφραζω για να σκεφτεις εκτος αν βεβαια εχεις το λογο σου που θες και 2ο smartphone οποτε την προσπερνας. Για smartphone παντως θα προτεινα Lumia 620 ή 720 με καλυτερη μπαταρια και με την προυποθεση οτι ειναι μεσα στο budget σου

Δημοσ.

Οντως η μπαταρία του είναι λίγο μικρή αλλά μέρα θα βγάζει αν δεν θες να ζεις με το άγχος αν θα σου φτάσει η μπαταρία καλύτερα άστο αυτό.

Σε λίγο καιρό θα έρθουν και άλλα wp από την nokia (520,720) τα παρουσίασε μόλις σήμερα και ειδικά το 720 θα έχει μπαταρία τέρας (2000mah) αν μπορείς βέβαια να κάνεις υπομονή.

http://www.gsmarena.com/nokia_mwc_2013-review-897p2.php

Το λειτουργικό έχει κάποια minimum requirements τα οποία έχει θέσει η microsoft για να τρέχει απροβλημάτιστα (dual core cpu,512 ram)  οπότε αν δεν τρέχεις πολλές και βαριές εφαρμογές ταυτόχρονα δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Ευχαριστω, το 720 θα μπορουσα να το περιμενω αρκει να μη ξεφυγει απ τα 300ε.

Ειδα σημερα και το xperia p που δε θυμομουν οτι εχει 1γιγα ραμ, γνωμες γι αυτο?

@στον φιλο παραπανω, θελω smartphone καθως καποιες φορες θα χω μονο το ενα απο τα δυο μαζι. Οποτε να με καλυπτει.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το xperia P το σκέφτομαι και εγώ επειδή είμαι σε φάση αγοράς κινητού,είναι σε όλα τέλειο (για μένα) με μόνο μείον την τραγική του μπαταρία,δεν υπερβάλω καθόλου δύσκολα βρίσκεις χειρότερη σε κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...