Antwni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά σε αυτό το tablet μπορεί να μπει εξωτερικό πληκτρολόγιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ θα σου έλεγα να πας εκεί και να τσιμπήσεις και ένα τέτοιο... Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Όχι Δεν απαντάς στο ερώτημά μου(άσε που μου προτείνες 7αρα θήκη )! Προτιμώ ainol Κάποιος να μου πει με βεβαιότητα αν μπορεί μέσω usb ή ασύρματα να δεχτεί εξωτερικό πληκτρολόγιο? Δεν μ'αρέσει η ζούγκλα Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2013 από Antwni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 όλα τα τάμπλετ υποτιθεται από την έκδοση android 3 και μετά (honeycomb) υποστηρίζουν περιφερειακά τύπου πληκτρολόγια και mouse. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 κοίτα επίσης αν έχει bluetooth μπορείς να συνδέσεις bluetooth keyboard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papayios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Προσεξε ομως το εξης αν παρεις θηκη με πληκτρολογιο η γενικα αν συνδεσεις οποιοδηποτε εξωτερικο πληκτρολογιο . Το ανδροιντ δεν περιλαμβανει στις διαθεσιμες γλωσσες για συνδεση με εξωτερικο πληκτρολογιο τα ελληνικα οποτε θα χρειαστεις καποια εξτρα εφαρμογη πχ: external keyboard helper pro . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Προσεξε ομως το εξης αν παρεις θηκη με πληκτρολογιο η γενικα αν συνδεσεις οποιοδηποτε εξωτερικο πληκτρολογιο . Το ανδροιντ δεν περιλαμβανει στις διαθεσιμες γλωσσες για συνδεση με εξωτερικο πληκτρολογιο τα ελληνικα οποτε θα χρειαστεις καποια εξτρα εφαρμογη πχ: external keyboard helper pro . Τι εννοείς? Δηλαδή για κανένα αρχείο word που θα θέλω να γράφω δεν θα μπορώ? Πρέπει να εγκαταστήσω και αυτήν την εφαρμογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papayios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Για ελληνικα θα χρειαστεις και αυτη την εφαρμογη ( 3 λεπτα δουλεια ειναι να την βαλεις και να επιλεξεις ποιες γλωσσες θελεις στο σεταρισμα ). Ουσιαστικα προσθετει ενα ακομα πληκτρολογιο στα διαθεσιμα του συστηματος οποτε οταν θα συνδεεις το εξωτερικο πληκτρολογιο θα επιλεγεις να δουλεψεις με αυτο . Υποστηριζει ειτε συνδεση με bluetooth ειτε με usb . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coolerman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Παιδιά σε αυτό το tablet Τούμπανο φίλος. Υ.Γ έμενα μού κλείνει το "μάτι" το Pipo m3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Για ελληνικα θα χρειαστεις και αυτη την εφαρμογη ( 3 λεπτα δουλεια ειναι να την βαλεις και να επιλεξεις ποιες γλωσσες θελεις στο σεταρισμα ). Ουσιαστικα προσθετει ενα ακομα πληκτρολογιο στα διαθεσιμα του συστηματος οποτε οταν θα συνδεεις το εξωτερικο πληκτρολογιο θα επιλεγεις να δουλεψεις με αυτο . Υποστηριζει ειτε συνδεση με bluetooth ειτε με usb . Ok σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα