naruto14 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα συμφορουμίτες. Έχω ένα πρόβλημα με το Nat Type μου. Συγκεκριμένα όταν συνδέομαι ασύρματα με το PlayStation Vita στα settings γράφει Nat Type 3. Εξαιτίας αυτού πολλά παιχνίδια, μου μπλοκάρουν το online ενώ σε κάποια άλλα έχει απίστευτο lag. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να αλλάξω το Nat Type ωστε να μην αντιμετωπίζω τέτοια προβλήματα? Το Router μου είναι το Thomson TG585V8 (Forthnet).
takistmr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Απλό απλό google-άρισμα βρήκα: Nat 1 is a connection straight to internetNat 2 is a connection through a router.Nat 3 means there is something wrong with your connection. Yοu have limited connectivity. και η λύση που προτείνεται βρίσκεται εδώ: http://www.orpheusinternet.co.uk/support/ps3/index.html
naruto14 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Είχα ψάξει καιρό πριν, αλλά δεν είχα βγάλει άκρη. Στο link που μου έστειλες ποιες πόρτες πρέπει να ανοίξω? Μπερδεύτηκα...
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2013 και με ενσυρματο στο κανει και με ασυρματο? β.κλεισε το Firewall στο ρουτερ και κανε port forward. αν δεν πετυχει υπαρχει μια λυση να ανοιξεις ολα τα Ports για το ps3 για να παιξει στα σιγουρα γιατι το εχουν κανει και αλλοι αρκει να καταφερω να βρω το Link.επισης για να γινει αυτο θα πρεπει να κανεις και 2-3 αλλα πραγματακια πρωτα οποτε το αφηνουμε σαν τελευταια λυση Η λυση αυτη γινεται απο Telnet.
naruto14 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Mα το πρόβλημα μου είναι στο Vita όχι στο PS3. Εκεί η σύνδεση ειναι ασύρματη. Οι πόρτες που μου ο takistmr είναι για το Vita?
poulinos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Mα το πρόβλημα μου είναι στο Vita όχι στο PS3. Εκεί η σύνδεση ειναι ασύρματη. Οι πόρτες που μου ο takistmr είναι για το Vita? port forward ειτε ειναι vita ειτε Ps3 θα χρειαστει να κανεις.τωρα αν ειναι τα ιδια Ports δεν ξερω αλλα μπορει.υπαρχει και τροπος για να ανοιξεις ολα τα Ports για μια συγκεκριμενη Ip αλλα θελει λιγο δουλεια για να γινει. θελει αλλαγη firmware για να ανοιξει το Telnet και μετα να βαλεις μια εντολη μεσα απο το cli(command line interface) του ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα