Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

post-241287-0-75927700-1361731993_thumb.jpg

To sharkoon είναι μέτριο και σίγουρα δε θα το επέλεγα. Στα 60 Ε κοίτα αυτό (http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html) κι ας μην είναι modular. Αν θέλεις modular κοίταξε το antec του post #2. Πες μας και τί σύστημα θα τροφοδοτίσεις. 

Δημοσ.

Το σύστημα μου δεν καίει πολύ αλλά θέλω να είμαι άνετος στο μέλλον. Έχω fm2 5600 2χ4gb ,6850 sta 900/1125 αλλά θα βάλω υδρόψυξη και μπορεί να κάνω και cf στο μέλλον. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δημοσ.

Εφόσον υπάρχει το ενδεχόμενο cf+oc, κοίτα από 750W και πάνω (καλών τροφοδοτικών εννοείται). Αν θέλεις να είναι και modular, σίγουρα θα πρέπει να βάλεις το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη.

Δημοσ.

π.χ. εαν 1 τροφοδοτικό έχει output 500W σε πόσο % του 500 πρέπει να είναι το σύστημα που τροφοδοτεί ωστε να είναι πιό efficient? Ή δεν παίζει κανένα ρόλο?

Δημοσ.

Αυτό εξαρτάται απ'το εκάστοτε τροφοδοτικό. Π.χ. για το antec μπορείς να δεις αναλυτικά εδώ: (http://www.techpowerup.com/reviews/Antec/HCG-520/5.html) Πάντως πάνω-κάτω τα ποιοτικά τροφοδοτικά ακολουθούν παρόμοιου τύπου καμπύλη στο efficiency ανάλογα με τα watt που προσφέρει το καθένα. 

• Like 1
Δημοσ.

Το σύστημα μου δεν καίει πολύ αλλά θέλω να είμαι άνετος στο μέλλον. Έχω fm2 5600 2χ4gb ,6850 sta 900/1125 αλλά θα βάλω υδρόψυξη και μπορεί να κάνω και cf στο μέλλον. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ποιό τροφοδοτικό έχεις τώρα?

Εφόσον υπάρχει το ενδεχόμενο cf+oc, κοίτα από 750W και πάνω (καλών τροφοδοτικών εννοείται). Αν θέλεις να είναι και modular, σίγουρα θα πρέπει να βάλεις το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη.

Δε χρειάζεται σε αυτή τη πλατφόρμα τόσο μεγάλο.

Δημοσ.

Καλά προφανώς. Ούτε υδρόψυξη χρειάζεται. 750Watt θα τα χρειαστεί εφόσον βλέπει το τροφοδοτικό σαν επένδυση και πάει αργότερα σε high-end σύστημα με cf/sli +oc. 

Δημοσ.

Γι'αυτό μίλησα για "αργότερα" και για "high-end" σύστημα με cf/sli +oc..:P Αν θελήσει δηλαδή σε βάθος 5ετίας (μπορεί και παραπάνω) να μεταβεί σε τέτοιο σύστημα, να έχει τη δυνατότητα χωρίς να χρειαστεί εκ νέου αλλαγή τροφοδοτικού.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...