Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, ψάχνω για modular τροφοδοτικό στα Watt του τίτλου, μέχρι 80 ευρώ το πολύ. Υπάρχει κάτι τέτοιο στην αγορά ή ζητάω πολλά?

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

sapphire 6870, phenom II 1090T, 2*8Gb RAM, Gigabyte 990-xa-ud3, 1 fan controller noname, και 6 ανεμιστήρες 12mm (2 για την ψύκτρα), οι 3 έχουν και λεντάκι πάνω+ τα στάνταρ (dvd-r/w, mouse, πληκτρολόγιο). Απλά για τα επόμενα 4-5 χρόνια ακόμα και σε περίπτωση αναβάθμισης θέλω να με καλύπτει.

Δημοσ.

Θα σε καλύψει άνετα για αυτά που ζητάς. Και λαμβάνοντας υπόψην πως σε κάθε γενιά καρτών υπάρχει αισθητή μείωση κατανάλωσης ρεύματος, θα αντέξει και στο χρόνο (εκτός αν σκοπεύεις να κάνεις cf/sli, που ξέρεις ότι θα πρέπει να πας σε μεγαλύτερο τροφοδοτικό). Είναι άριστη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αλλάζει κάτι.. Απλά θα ξαναπώ πως σε καλύπτει πολύ άνετα. Στα χρήματα που δίνεις είναι η καλύτερη επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες να εξαντλησεις ολο το μπατζετ δες και αυτο το enermax που ειναι λιγο πιο δυνατο http://www.computerbeast.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=165541&category_id=893&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=29

Διαφορετικα το antec εξαιρετικο.

Δημοσ.

συγγνώμη για το hijacking, αλλά για να μήν ανοίγω άλλο θέμα: Το Corsair CX500 είναι καλή επιλογή ή εγκρίνετε περισσότερο το Antec?

Δημοσ.

συγγνώμη για το hijacking, αλλά για να μήν ανοίγω άλλο θέμα: Το Corsair CX500 είναι καλή επιλογή ή εγκρίνετε περισσότερο το Antec?

Πόσα χρήματα διαθέτεις? Θέλεις να είναι modular? Και τέλος, τί σύστημα θα τροφοδοτήσεις? 

Δημοσ.

Πόσα χρήματα διαθέτεις? Θέλεις να είναι modular? Και τέλος, τί σύστημα θα τροφοδοτήσεις? 

modular γιατι έχω καλομάθει χωρίς σκόρπια καλώδια, έχω αυτό αλλά σκοπέυω να το δώσω διότι μου πέφτει μεγάλο. Σύστημα 1 phenom II 965, 6850, 8Gb RAM, 2 σκληρούς και 4 fans

@Deschaine θα το λάβω και αυτό υπ'οψην μου

Δημοσ.

Κάτσε όπως είσαι.. Το ότι είναι μεγαλύτερο δε σημαίνει ότι καεί περισσότερο, καίει όσο χρειάζεται το σύστημά σου. Οπότε πιστεύω αδίκως βαίνεις σε άσκοπες αλλαγές. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...