Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα, το Sin Nombre (η μοναδική δηλαδή πρόταση μου για αυτή την εβδομάδα) ισοβαθμεί στη κορυφή με το Motorcycle Diaries το οποίο είναι λίγο gay ταινία. Οπότε προτείνω να δούμε το Sin Nombre που είναι και λιγότερο γνωστό (αλλά πάρα πολύ ωραίο).

Τι λέτε?

Δημοσ.

Μπορούμε να δούμε το Jurassic Park και το Sin Nombre back to back.

To Nueve Reinas το αγνοήσα επιδεικτικά. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή, nothing personal.

Δημοσ.

Εγω το Sin Nombre το ψήφισα, οπότε μέσα είμαι. 

Εγω αντι για το Jurassic θα ξαναδώ το the seventh seal σε καλύτερη ποιότητα (την στέλνει ο θείο τώρα) και με καλύτερους υπότιτλους. Με αυτούς που το είδα οι μισοί διάλογοι έμεναν αμετάφραστοι καλα και η εικόνα ήταν γ@μησε τα. Γιαυτό δεν έχω γράψει ακόμα την γνώμη μου στο άλλο θέμα.

Δημοσ.

Αν είστε πολλοί που δεν έχετε δει το nueve reinas δεν το συζητάω είναι ο ορισμός της con-artιst movie θα το ευχαριστηθείτε.To Sin Nombre είναι εργάρα αν πρέπει να διαλέξω μια εκτός από τις δικές μου προτάσεις αυτή θα διαλεγα (την ψηφισα άλλωστε).

Η συμμετοχή ήταν μικρή και λείπουν αρκετές που θα γούσταρα να ξαναδω (π.χ tropa de elite) τι να κάνω την άλλη φορά θα προτείνω σκανδιναβικές!!!

Το Jurassic εγώ δεν το ξαναβλέπω αν

Δημοσ.

καταλαβα..οκ ο καθενας μπορει να δει οποια του γυαλισει απο τις επικρατεστερες.τα review τα ριχνουμε εδω..

αλλα πρωτα

tumblr_lunt92GhbX1r6984go1_400.gif

Δημοσ.

Ρουμάνικες της δεκατία του 30' να βάλουμε στο επόμενο  :-D

Θα έχει τρελή συμμετοχή...

Εγω ήμουν αυτό που πρότινα να βάζουμε κατηγορίες ΑΛΛΑ καλό είναι να μην το κάνουμε αυτό κάθε φορά γιατι μπορεί να κουράσει και στο τέλος να ποστάρω μόνο εγω, το γατοκόριστο και ο νεκρός... Πρότίνω το επόμενο να είναι "ελεύθερο θέμα" ή τέλοσπάντων να είναι κατηγορία του στύλ "1920 με 1960" ή " πριν 2000"

• Like 1
Δημοσ.

οκ αφού θελετε κανόνες αποφασίζω Sin Nombre

RottenLungs είδα το ΣΚ πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο ρουμάνικο http://www.imdb.com/title/tt1337051/

Δεν είναι του 30 αλλά από τις αμερικάνικες που βγήκαν φέτος είναι πολύ καλύτερη

Δημοσ.

οκ αφού θελετε κανόνες αποφασίζω Sin Nombre

RottenLungs είδα το ΣΚ πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο ρουμάνικο http://www.imdb.com/title/tt1337051/

Δεν είναι του 30 αλλά από τις αμερικάνικες που βγήκαν φέτος είναι πολύ καλύτερη

Το trailer πάντως είναι νεδιαφέρον... Θα το τσεκάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...