DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εγώ προτείνω νσα συγκροτηθεί μια τριμελής επιτροπή (5 ατόμων) που θα ασχολείται με τέτοια θέματα όταν προκύπτουν.
RottenLungs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 χαχα Έλα DeadOrgan ψήφισε και λύθηκε το θέμα...
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Κοίτα, το Sin Nombre (η μοναδική δηλαδή πρόταση μου για αυτή την εβδομάδα) ισοβαθμεί στη κορυφή με το Motorcycle Diaries το οποίο είναι λίγο gay ταινία. Οπότε προτείνω να δούμε το Sin Nombre που είναι και λιγότερο γνωστό (αλλά πάρα πολύ ωραίο). Τι λέτε?
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Nueve Reinas??γιατι το βγαζουμε εξω?? μηπως να δουμε jurassic park?
DeadOrganPlayer Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μπορούμε να δούμε το Jurassic Park και το Sin Nombre back to back. To Nueve Reinas το αγνοήσα επιδεικτικά. Έτσι ένιωσα εκείνη τη στιγμή, nothing personal.
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 εκλεισε!!θα δουμε jurassic park και Sin Nombre. χαχαχα! take5 που εισαι για τελικες αποφασεις?
RottenLungs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Εγω το Sin Nombre το ψήφισα, οπότε μέσα είμαι. Εγω αντι για το Jurassic θα ξαναδώ το the seventh seal σε καλύτερη ποιότητα (την στέλνει ο θείο τώρα) και με καλύτερους υπότιτλους. Με αυτούς που το είδα οι μισοί διάλογοι έμεναν αμετάφραστοι καλα και η εικόνα ήταν γ@μησε τα. Γιαυτό δεν έχω γράψει ακόμα την γνώμη μου στο άλλο θέμα.
TAKE5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Αν είστε πολλοί που δεν έχετε δει το nueve reinas δεν το συζητάω είναι ο ορισμός της con-artιst movie θα το ευχαριστηθείτε.To Sin Nombre είναι εργάρα αν πρέπει να διαλέξω μια εκτός από τις δικές μου προτάσεις αυτή θα διαλεγα (την ψηφισα άλλωστε). Η συμμετοχή ήταν μικρή και λείπουν αρκετές που θα γούσταρα να ξαναδω (π.χ tropa de elite) τι να κάνω την άλλη φορά θα προτείνω σκανδιναβικές!!! Το Jurassic εγώ δεν το ξαναβλέπω αν
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 καταλαβα..οκ ο καθενας μπορει να δει οποια του γυαλισει απο τις επικρατεστερες.τα review τα ριχνουμε εδω.. αλλα πρωτα
RottenLungs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ρουμάνικες της δεκατία του 30' να βάλουμε στο επόμενο Θα έχει τρελή συμμετοχή... Εγω ήμουν αυτό που πρότινα να βάζουμε κατηγορίες ΑΛΛΑ καλό είναι να μην το κάνουμε αυτό κάθε φορά γιατι μπορεί να κουράσει και στο τέλος να ποστάρω μόνο εγω, το γατοκόριστο και ο νεκρός... Πρότίνω το επόμενο να είναι "ελεύθερο θέμα" ή τέλοσπάντων να είναι κατηγορία του στύλ "1920 με 1960" ή " πριν 2000" 1
TAKE5 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 οκ αφού θελετε κανόνες αποφασίζω Sin Nombre RottenLungs είδα το ΣΚ πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο ρουμάνικο http://www.imdb.com/title/tt1337051/ Δεν είναι του 30 αλλά από τις αμερικάνικες που βγήκαν φέτος είναι πολύ καλύτερη
RottenLungs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 οκ αφού θελετε κανόνες αποφασίζω Sin Nombre RottenLungs είδα το ΣΚ πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο ρουμάνικο http://www.imdb.com/title/tt1337051/ Δεν είναι του 30 αλλά από τις αμερικάνικες που βγήκαν φέτος είναι πολύ καλύτερη Το trailer πάντως είναι νεδιαφέρον... Θα το τσεκάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα