TAKE5 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η θεματική ενότητα των προτάσεων του συγκεκριμένου Insomnia Movie Club είναι: "Λατινοαμερικάνικες Ταινίες" Προτείνουμε ΜΕΧΡΙ δύο ταινίες (μπορείς και μία αν δεν σου έρχεται κάποια άλλη στο μυαλό). Καλό είναι όσοι προτείνουμε να συμμετέχουμε αργότερα (δλδ να δούν και να κριτικάρουν την ταινία) Θα έλεγα να προτείνουμε "σύγχρονες" και επειδή ο όρος είναι λιγάκι γενικός, αν ήταν να βάλω χρονικό όριο θα έλεγα μετά το 2000 αλλά ακόμα και λίγο πιο παλιά δεν θα είχα προβλημα. Επίσης καλό θα ήταν η κύρια χώρα παραγωγής να είναι στην Λατινική Αμερική κυρίως γιατί πολλές ισπανικές παραγωγές γυρίζονται εκεί και έχουν και λατινοαμερικάνικη συμμετοχή (π.χ για μένα το Biutiful είναι λατινοαμερικάνικη ενώ το El laberinto del fauno είναι Ισπανική) . Οι κανόνες είναι ίδιοι. Δλδ στις 02/03 θα αναρτήσω (με edit στην πρώτη δημοσίευση) τις ταινίες που προτάθηκαν και έπειτα εσείς θα κάνετε την λίστα copy-paste και θα προσθέτετε (*) +1 δίπλα στην προτίμηση σας (να βάζετε δίπλα στην προτίμηση σας ένα + ώστε να φαίνεται πιο ξεκάθαρα τι ψηφίσατε). Μπορείς να ψηφίσεις μέχρι 2 ταινίες και όχι τις δικές σου. (*) Τι εννοώ εδώ. Η αρχική λίστα δίπλααπο κάθε ταινία θα έχει τον αριθμό 0 (mirror 0). Ο πρώτος που θαεπιλέξει μία ταινία θα το κάνει 1 (mirror 1 +), ο δεύτερος που θαεπιλέξει πάλι την ίδια ταινία θα προσθέσει +1, άρα θα το κάνει 2 (mirror2 +), κτλ. To + δίπλα στον αριθμό θα το βάζουμε για να φαίνεται τι ψηφίσαμε πιο ξεκάθαρα. ----------------------------- Οι προτάσεις μου 2 ταινίες την ίδια χρονιά από Μεξικό και Αργεντινή η ταινία με την οποία εμφανίστηκε ο Inarritu Amores Perros και την πρώτη του Bielinsky που δυστυχώς πρόλαβε να παρουσιάσει μόνο 2 Nueve Reinas EDIT 2/3 Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ Amores Perros Nueve Reinas City Of God El secreto de sus ojos Sin Nombre +1 Xingu Hermano The Motorcycle Diaries +1 Última Parada 174 Επειδή είναι δύσκολες οι μέρες για μενα αργησα λιγο οπότε η ψηφοφορία θα διαρκέσει εως την Δευτέρα 4/3 Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2013 από TAKE5
NoisePollution Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πάρτε και από μένα δυο: City Of God El secreto de sus ojos
RottenLungs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ------> BrazilTambien la lluvia (aka Even The Rain) ------> Mexico Επειδή το Even The Rain το έχετε δεί λογικά οι περισσότεροι, αλλάζω την επιλογή με το Hermano ------> Venezuela
RottenLungs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Κάτι μου λέει οτι στην ταινία που θα ψηφιστεί θα παίζει ο Garcia Bernal. Προτίνετε και ταινίες που δεν έxoυνε δεί οι περισσότεροι!!! 1
gatokoritso Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Última Parada 174 δεν μου ερχετε προς το παρον δευτερη επιλογη..
TAKE5 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Κάτι μου λέει οτι στην ταινία που θα ψηφιστεί θα παίζει ο Garcia Bernal. Προτίνετε και ταινίες που δεν έxoυνε δεί οι περισσότεροι!!! Ειδα το τελευταίο του (από την Χιλή) και σκεφτόμουν να το βάλω αλλά ενώ μου άρεσε σε κάποιες στιγμές βαρέθηκα Το Xingu εγώ θα περιμένω subs πάντως. Από τις υπόλοιπες αν και τις έχω δει είναι ταινίες που ξαναβλέπω άνετα.
gatokoritso Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Amores PerrosNueve Reinas1+City Of God 1+El secreto de sus ojos[/size]Sin Nombre 1 HermanoThe Motorcycle Diaries 1Última Parada 174
NoisePollution Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Amores Perros 1+Nueve Reinas2+City Of God 1El secreto de sus ojos[/size]Sin Nombre 1XinguHermanoThe Motorcycle Diaries 1Última Parada 174
RottenLungs Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Amores Perros 1Nueve Reinas 2City Of God 1El secreto de sus ojos[/size]Sin Nombre 2 + HermanoThe Motorcycle Diaries 2+Última Parada 174
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 δεν εχει τυχει..υποθετω μπορουμε να παρουμε τις 3 ταινιες και να ψηφισουμε ποια απο αυτες τις τρεις θελουμε?ειμαστε 4+ αρα νομιζω οτι θα γινει δουλεια..
RottenLungs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Διάλεξε εσύ που έφτιαξες το θέμα... Αλλα μην βάλεις την δικιά σου!!! Την επόμενη φορά πρέπει να βάλουμε καμια κατηγορία λίγο πιο πιασάρικη να μαζέψει λίγο παραπάνω κόσμο. Ακόμα και οι ασπρόμαυρες είχαν παραπάνω... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα