panos_saxo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πως μπορώ να γράψω παιχνίδια που έχω κατεβάσει στο πισί για να μπορουν να παίξουν στο playstation 2 ? Το μηχάνημα είναι τσιπαρισμενο
parasaser Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 τι εννοείς? το ps2 νομίζω διαβάζει dvd+
guardianx71 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το alcohol και στο τελευταίο βήμα πριν την εκκίνηση έχει κάτω δεξιά μία επιλογή "τύπος δεδομένων " και εκεί επιλέγω playstation 2 Και + και - διαβάζει κανονικά (ανάλογα με το μάτι και το chipαρισμα βεβαίως)
panos_saxo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Θέλω να γράψω παιχνίδι από το πισί να το παίζει το ps2 .και δεν ξερω με ποιο πρόγραμμα και σε τι μορφη πρέπει να το κανω
skanjos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 το αρχείο που έχεις ,έχει μορφή iso,κατέβασε ένα πρόγραμμα λέγεται power iso κάψε το δισκάκι και θα παίζει.δεν θυμάμαι το ps2 να ήθελε layerbreak κτλπ αυτά στο wii νομίζω τα έκανα αλλα πέρασαν τουλάχιστον 8 χρόνια απο τότε οπότε dunno.
naruto14 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Επίσης μην ξεχάσεις να βάλεις την χαμηλότερη ταχύτητα πριν κάνεις την εγγραφή.
panos_saxo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Οι θα το δοκιμάσω ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντησεις
Donacgreece Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πάντα Λέμε για παιχνίδι κατεβασμένο στο pc αλλά Playstation 2. Γιατί έτσι όπως το ρωτάς είναι σα να λες για παιχνίδι υπολογιστή... Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα