kirileman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το design είναι έτσι μετά από τα δικαστήρια με την crapple. Δηλαδή έχουν πατεντάρει οι άλλοι όλα τα πιθανά σχέδια; Όλα; Και τους άφησαν μόνο αυτό; Δε βλέπεις ότι η Samsung μας πουλάει specs σε ό, τι να' ναι περίβλημα; Δε βλέπεις ότι δε δίνουν καμία σημασία στο design (βασική διαφορά από την Apple), σε αντίθεση με την htc που το ψάχνει πολύ περισσότερο; 4
mourlos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 πολυ καλό gadget για επαγγελματίες Πες μας μια κατηγορια επαγγελματιων που θα ειναι χρησιμο;;
littlelouievegos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Βασικα θεωρω το design του Note II μου πολυ ωραιο και μετα απο τοσα iphone δεν ζηλευω τιποτα σε design. Ουτως η αλλως ολα με θηκη καταληγουν οποτε.. Βεβαια αυτο το σχεδιο θυμιζει κινητο και ειναι λιγο fail..
Rush13 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Πες μας μια κατηγορια επαγγελματιων που θα ειναι χρησιμο;;Δημοσιογράφοι
kostasfalcon Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 οντως ρε παιδες, τι design ειναι τουτο... διπλα του το ipad mini δειχνει πανεμορφο... Παντως η τιμη του προβλεπω να ειναι πολυ προσιτη, μιας και δεν εχει τιποτα νεα "εξωτικα" χαρακτηριστικα, ακομα και η οθονη του εχει την γνωστη κλασσικη αναλυση 1280x800 που ειχαν και ολα τα προηγουμενα samsung tabs (μεχρι και το galaxy note 1 στις 5.3 ιντσες εχει την ιδια αναλυση!)Ενω η apple εβαλε στο μινι ΤΑ εξωτικα χαρακτηριστικα.....cpu iphone 4s και αναλυση οθονης ipad 2...προσωπικα αν επρεπε να διαλεξω αναμεσα στα 2 φυσικα και θα πηγαινα στο Note 8 ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενο και δομημενο σαν hw
Skylined Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το ipad mini είναι κορυφή στην κατηγορία, και ειδικά σε μαύρο κορυφή και σε design, απλά πανέμορφο. Το Note 8 εχει κατώτερη ποιότητα οθόνης 100%, είναι μέτριο σχεδιαστικά (επιφυλάσσομαι μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου) και ασχέτως με τα διαφορετικά specs πάνω κάτω θα είναι το ίδιο γρήγορα σε καθημερινή χρήση. Το Note έχει επιπλέον sd card slot και pen. Η επιτυχία του θα εξαρτηθεί από την τιμή γιατί ο ανταγωνισμός στην κατηγορία είναι καλός. Για μένα ipad mini>Note 8>Nexus 7>Kindle Fire χωρίς να πάρουμε υπόψη την τιμή.
cris41 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το ipad mini είναι κορυφή στην κατηγορία, και ειδικά σε μαύρο κορυφή και σε design, απλά πανέμορφο. Το Note 8 εχει κατώτερη ποιότητα οθόνης 100%, είναι μέτριο σχεδιαστικά (επιφυλάσσομαι μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου) και ασχέτως με τα διαφορετικά specs πάνω κάτω θα είναι το ίδιο γρήγορα σε καθημερινή χρήση. Το Note έχει επιπλέον sd card slot και pen. Η επιτυχία του θα εξαρτηθεί από την τιμή γιατί ο ανταγωνισμός στην κατηγορία είναι καλός. Για μένα ipad mini>Note 8>Nexus 7>Kindle Fire χωρίς να πάρουμε υπόψη την τιμή. Δε γινεται να μην παρουμε υποψη την τιμη. Εισαι λαθος εδω. Με αυτην την λογικη ρε συ Φεραρι>Μερσεντες>Σκοντα. Η τιμη παιζει ρολο και πιστευω θα ειναι αρκετα πιο χαμηλη απο του αιπαντ μινι
kirileman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Το Note 3 θα κανιβαλίσει άγρια το Note 8.
Skylined Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Θεωρείς το ipad mini Ferrari σε σχέση με τα υπόλοιπα; Όσο για την τιμή εγώ τη βλέπω στα επίπεδα του mini, πάνω κάτω.
norms Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Τα 60+ εκατομμύρια πωλήσεων του SIII σημαίνουν ή οτι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για το design ή οτι το γούστο σου δεν είναι και πολύ δημοφιλές και το SIII είναι όμορφο για τον περισσότερο κόσμο. Σε παρόμοιο στυλ είναι και αυτό. Γιατί να μην συνεχίσουν ενα σχέδιο που είναι απόλυτα πετυχημένο βάση πωλήσεων; Δηλαδή έχουν πατεντάρει οι άλλοι όλα τα πιθανά σχέδια; Όλα; Και τους άφησαν μόνο αυτό; Δε βλέπεις ότι η Samsung μας πουλάει specs σε ό, τι να' ναι περίβλημα; Δε βλέπεις ότι δε δίνουν καμία σημασία στο design (βασική διαφορά από την Apple), σε αντίθεση με την htc που το ψάχνει πολύ περισσότερο;
mikegad Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Το Note 3 θα κανιβαλίσει άγρια το Note 8. Μπορεί να είναι τεράστιο το Note 3 ,αλλά αυτός του θα το πάρει (προσωπικά δεν θα έδινα τόσα χρήματα) θα το χρησιμοποιήσει σίγουρα και σαν συσκευεί τηλεφώνου ,αντίθετα με το 8άρι. Αυτό που λες δεν στέκει
kirileman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Μα και το Note 8 δεν κάνει κλήσεις; Ολόιδιες συσκευές, ολόιδιες δυνατότητες, με το Note 2 να έχει ήδη κλέψει καρδιές και το Note 3 να αγγίζει τις 6.5 ίντσες, σύμφωνα με τις φήμες. Προσπαθώ να βρω έναν λόγο που θα προτιμήσει κάποιος το Note 8. Όπως και να χει, το ένα θα κλέψει πελάτες από το άλλο, είναι υπερβολικά κοντά σε χαρακτηριστικά οι συσκευές και ποντάρω τα λεφτά μου στο Note 3. Μικρότερο, καλύτερη ανάλυση (full hd λογικά) κλπ.
mikegad Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 δηλαδή πιστέυεις πως κάποιος θα χρεισιμοποιήσει το note 8 σαν συσκευή τηλεφώνου? Η samsung τέβγαλε νέο tablet για να να χτυπήσει το ipad mini και το βάφτισε note λόγο τις επιτυχίας της σειράς. Σε αυτόυς που θα αγόραζαν το ipad (δηλαδή tablet) στοχεύει η samsung και όχι σε αυτούς που θα αγόραζαν "τηλέφωνο"
kirileman Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Θα το χρησιμοποιήσουν σαν τηλέφωνο, ναι. Όπως χρησιμοποιούν τώρα το Note 2 και θα χρησιμοποιούν το ακόμα μεγαλύτερο Note 3. Με bt.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχουμε καταλαβει οτι η Samsung ΘΕΛΕΙ και δημιουργει νεα market segments. Δεν βγαινει χαμενη απο αυτο, καθοτι ειναι σχεδον αυταρκης σαν εταιρεια σε κατασκευαστικους πορους και μπορει να αυξησει ή να μειωσει τους ρυθμους παραγωγης οπως θελει τις περισσοτερες φορες. Θελει να πιασει οσο περισσοτερο κοσμο μπορει και οπως μπορει και καλα κανει κατα την γνωμη μου, αφου μπορει. Αλλο 5.5 αλλο 6.3 αλλο 8 αλλο 10 ιντσες ομως. Και εγω εχω το Note II αλλα δυσκολευομαι να σκεφτω για κινητο το Note III. Το Note II το χειριζομαι ανετα (ναι ανετα) με το ενα χερι μου, αλλα 6.3 inches αν ισχυουν τα specs, θα ειναι μεγαλο phablet και 8 ειναι tablet. Για καποιον αλλο το Note II ειναι μεγαλο για smartphone και παει οριακα μεχρι 4.5-4.8 ιντσες και ουτω καθεξης. Εχουμε επιλογες ομως. Επισης το Note 8 δεν εχει ουτε AMOLED οθονη,ειναι σχεδον το διπλασιο βαρος,εχει μικροτερη καμερα (ποσως με ενδιαφερει αλλα λεμε) και το σημαντικοτερο μικροτερη αυτονομια. Οποτε οχι με την λογικη δεν εχω κανενα λογο να προτιμουσα το Note 8 απο το Note II μου. Τωρα αν ηθελα ενα μινι tabletακι σε αυτα τα χαρακτηριστικα και ιντσες θα ειχα την επιλογη παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα