spytoufe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα παιδια ειμαι αρκετα ευτυχης γιατι εχθες οχι κουβά δεν πηγα αλλα εκανα καλο κουμαντο σχετικα κ πλεον μπορω να ριχνω ανετα ματια σε εναν 4300 ή 6300 ή Α10. Το θεμα μου ειναι οτι είτε παω σε am3+ ή σε fm2 κοιταζοντας τις λιστες υποστηριζομενων μνημων σε εταιρειες οπως asus, gigabyte, βλεπω πως αρκετες μνημες που μου εχουν καλοαρεσει (συνηθως ενα dimm των 8gb 1600 mhz για αρχη) δεν βλεπω να υπαρχουν στις λιστες.Υπαρχει τελικα θεμα μη συμβατοτητας ή απλα δεν ανανεωνουν τις λιστες τους? Στη GA-970A-UD3 στα 1600 δεν γινεται πουθενα λογος για dimm των 8gb. Μονο 4αρια και 2αρια dimmακια υπαρχουν. Σε socket fm2 ειναι καλυτερα τα πραγματα, υπαρχει "συμβατοτητα" σε dimmακι με 8gb αλλα οχι αυτό/ά που κοιταζα εγω (τα οικονομικοτερα δηλαδη) Οι βλεψεις μου ειναι στο αμεσο μελλον ειναι να παιζω με 2*8gb 1600 και γιατι οχι αργοτερα να κοτσαρω ακομα ενα τετοιο ζευγαρακι για να παω στα 32.Οποτε υλοποιησεις με dimms των 4αρων δεν με ενδιαφερουν. πχ ειμαι αρκετα ζεστος σε κατι τετοιο. http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33068&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=2 Αν μπορειτε παρακαλω βοηθηστε με λιγο.
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μξν κοιτάς τις λίστες συμβατότητας . Είναι ενδεικτικές και όχι τίποτα σπουδαίο ! Πόσα χρήματα θα δώσεις για μνήμες ? Πχ. οι GEIL EVO CORSA 8GB DDR3 1866 παίζουν επανω σε UD3 το ίδιο και οι G. skill του e-shop, και οι kingston beast 1866 --------------------------------------------------------------------------------- Δοκιμασμένο από εμένα, 1
spytoufe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 για ενα dimm οχι πανω απο 50 ευρω.Εκανα edit και στο πρωτο μου ποστ για μια corsair vengeance.
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Γιατί 1 ντιμμ ? Στα 1866Mhz θα κοιτάξεις για μνήμες !
spytoufe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Για τωρα ενα ντιμ θα το ζευγαρωσω ομως αργοτερα.Στα 1866 mhz θα ηταν το καλυτερο αλλα για τιμες μεχρι 50
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δεν μπορείς να ζευγαρώσεις ανόμοιες μνήμες. Και όταν θα πας για ζευγάρωμα δεν ξέρεις αν θα βρίσκεις ίδιες ! Αν θες 16gb τρίμπα από τώρα 16gb geil 1866 ΜΕ 87€ !
spytoufe Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ναι το ξερω αυτο για τις ομοιες εχεις ομως μεγαλο δικιο στο αν θα βρω ομοια αργοτερα.Η προταση σου ειναι πολυ ελκυστικη για τα λεφτα της.Ευχαριστω πολυ για την συμβουλη να εισαι καλα.Mονο αν μπορεις στειλε ενα λινκ με τις μνημες στα 87ευρω.
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μξν κοιτάς τις λίστες συμβατότητας . Είναι ενδεικτικές και όχι τίποτα σπουδαίο ! Πόσα χρήματα θα δώσεις για μνήμες ? Πχ. οι GEIL EVO CORSA 8GB DDR3 1866 παίζουν επανω σε UD3 το ίδιο και οι G. skill του e-shop, και οι kingston beast 1866 --------------------------------------------------------------------------------- Δοκιμασμένο από εμένα, ..και οι μόνες που σίγουρα δεν θα σου δημιουργήσουν ποτέ κανένα πρόβλημα.. Παρ'ολα αυτά,δεν μπορεί να είναι ευαγγέλιο όπως σωστά ειπώθηκε.. αλλά το "μην τις κοιτάς" δεν είναι η καλύτερη προτροπή.. Οι Μεγάλες εταιρίες έχουν προσπαθήσει σκληρά να παρέχουν συμβατότητες μιας και αυτό συγκαταλέγεται στην αξιοπιστία τους,και την απροβλημάτιστη λειτουργία τους..
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 ..και οι μόνες που σίγουρα δεν θα σου δημιουργήσουν ποτέ κανένα πρόβλημα.. Παρ'ολα αυτά,δεν μπορεί να είναι ευαγγέλιο όπως σωστά ειπώθηκε.. αλλά το "μην τις κοιτάς" δεν είναι η καλύτερη προτροπή.. Οι Μεγάλες εταιρίες έχουν προσπαθήσει σκληρά να παρέχουν συμβατότητες μιας και αυτό συγκαταλέγεται στην αξιοπιστία τους,και την απροβλημάτιστη λειτουργία τους.. Arxika sorry gia ta greeklish alla den exo auth thn stigmh sto pc ! Exeis dei esy polles asymbatotites se mnhmes ? Ego oxi !
salonika91 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 εγω εχω δει ασυμβατοτητες. Ψιλοσπανια αλλα συμβαινει
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Arxika sorry gia ta greeklish alla den exo auth thn stigmh sto pc ! Exeis dei esy polles asymbatotites se mnhmes ? Ego oxi ! Μέχρι μητρική μου έχουν κάψει.. από τότε και μετά έμαθα την σημασία της λίστας αυτής..
adtakhs Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Μέχρι μητρική μου έχουν κάψει.. από τότε και μετά έμαθα την σημασία της λίστας αυτής.. Τι να σου πω ! Εγω εχω δει περισσοτερες ασυμβατοτητες μεταξυ μητρικης και καρτας γραφικων, απ`οτι μητρικης με μνημες...
MoviemakerGr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2013 Γι'αυτο είμαστε πάνω από ένας στα forums για να καταθέτει ο καθένας τις εμπειρίες του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα