kobi Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Εγώ ψήθηκα από εδώ και πήρα το 6020. Το έχω 2 εβδομάδες και έχω ξετρελαθεί. Τα πιτσιρίκια βέβαια μου το διαλύσανε, αλλά περιμένω ανταλλακτικά για να το φτιάξω πάλι. Έχω ψηθεί άσχημα για το WL Toys V949. Θα το τσιμπήσω και αυτό τις επόμενες μέρες..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 To 949 ειναι κατα 99% ιδιο με το το 929 που πήρα (ποσταρα πάνω) αρκετά μεγαλο για μεσα στο σπιτι, βγαινει 30 κ ειναι πολυ απλο οποτε οτι κ να χαλασει φτιάχνετε πολυ ευκολα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobi Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ξέρει κανένας αν μπορείς να έχεις τα ίδια χειριστήρια για V911 kai V949? Μου αρέσουν και τα 2 και θα βόλευε το 1 χειριστήριο. Άσε που το 911 χωρίς χειριστήριον έχει 15 usd...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 v929 κ v911 πιανει σιγουρα οποτε θα πιανει κ με το v949 που ειναι ακριβώς ίδιο με το 929 μονο που εχει καποια led-ακια εξτρα (της υποδοχές για τα λεντακια υπαχουν στην πλακετα του 929 οποτε μπορουν να προστεθουν αργότερα) απλα καλυτερα να παρεις το τηλεχεριστηριο απο το quadcopter για να μπορεις να κανεις το φλιπ κ παραλληλα εχει περισσοτερες σκαλες ρυθμησης της ταχύτητας (20-40-60-100%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobi Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα πάρω το quadcopter πρώτα και μετά το 911. Απίστευτο κόλλημα....... Ούτε που θα το φανταζόμουν πριν λίγο καιρό. ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 παιδιά κανένα με bluetooth παίζει, ή να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια, γιατί για μέσα στο σπίτι και στα 4-5 μέτρα δεν έχει αξία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 βασικά κάποιο που να είναι εξωτερικού χώρου χωρίς υπέρυθρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Τα quadcopter ειναι πιο ευκολα η πιο δυσκολα στον χειρισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Τα quadcopter ειναι πιο ευκολα η πιο δυσκολα στον χειρισμο? λογικά πρέπει να είναι ευκολότερα λόγο του τρόπου λειτουργίας τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Λιγο Off-topic αλλα μηπως ξερει κανεις πως λεγεται ο δρομος που ειναι μαζεμενα ολα τα μαγαζια μοντελισμου. Εχω ενα ηλεκτρικο ελικοπτερο και επειδη ειχαν παθει ζημια οι ελικες δεν το χρησιμοποιουσα εδω και 2 χρονια αλλα τωρα που διαβασα το θρεντ με ψησατε να παω να το φτιαξω. Για Αθηνα μιλαω παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Λιγο Off-topic αλλα μηπως ξερει κανεις πως λεγεται ο δρομος που ειναι μαζεμενα ολα τα μαγαζια μοντελισμου. Εχω ενα ηλεκτρικο ελικοπτερο και επειδη ειχαν παθει ζημια οι ελικες δεν το χρησιμοποιουσα εδω και 2 χρονια αλλα τωρα που διαβασα το θρεντ με ψησατε να παω να το φτιαξω. Για Αθηνα μιλαω παντα Ιπποκράτους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Caiden Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Ναι μπραβο σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 παιδιά κανένα με bluetooth παίζει, ή να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια, γιατί για μέσα στο σπίτι και στα 4-5 μέτρα δεν έχει αξία? αυτο που πηρα τωρα (v929) ειναι 2,4Ghz οποτε εχει εμβελεια πανω απο 100m Τα quadcopter ειναι πιο ευκολα η πιο δυσκολα στον χειρισμο? o χειρισμος ειναι ειναι ιδιος με ενα απλο 4 καναλο ελικοπτερακι, απλα ειναι αρκετά πιο δυνατό λογο των 4 ελικων κ μπορει να σηκώσει ανετα μια μικρη καμερα (που δεν μπορει π.χ το (v911) βασικά κάποιο που να είναι εξωτερικού χώρου χωρίς υπέρυθρες? ολα τα WL toys (v929, 939 911 κλπ) ειναι 2,4 ghz οποτε πετανε χωρις αερα κ εξω απλα όπως ειπα το quadcopter αντεχει κ σε λιγο αερα ανετα! @Kobi Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα πάρω το quadcopter πρώτα και μετά το 911. Απίστευτο κόλλημα....... Ούτε που θα το φανταζόμουν πριν λίγο καιρό. ... δεν εισαι μονο εσυ, κ εγω για αυτων ακριβως το λογο πηρα το 929 για να χτυπησω μετα κ το 911, απλα στοχος ειναι στο τετρακοπτερο να μπει η καμερα απο κατω, οταν παω στο χωριο μου να κανω μερικες δοκιμες αερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πωω με εψησε ασχημα ο George για το 929 και μαλλον θα το παραγγειλω απο βδομαδα Οι διαφορες με το 949 ειναι μονο τα leds?? Ενα προβλημα μου τωρα,ειχα παρει και εγω το γνωστο Syma και απο τις πρωτες πτησεις παιρνει συνεχεια κλιση προς τα δεξια,δλδ αν το αφησω να ειναι σταθερο στον αερα θα κανει συνεχεια γυρους γυρους στον εαυτο του δεξιοστροφα :/ Απο αμαζον το ειχα παρει. Ξερετε τι μπορει να φταιει ή επεσα σε ελλατοματικο κομματι?? Δεν ειναι παντως θεμα χειρισμου γιατι πλεων το εχω μαθει τελεια.. Αυτο ακριβως εχω.. http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00BFSF66O/ref=mp_s_a_1?qid=1366103273&sr=8-1&pi=SL75 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobi Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Πωω με εψησε ασχημα ο George για το 929 και μαλλον θα το παραγγειλω απο βδομαδα Οι διαφορες με το 949 ειναι μονο τα leds?? Ενα προβλημα μου τωρα,ειχα παρει και εγω το γνωστο Syma και απο τις πρωτες πτησεις παιρνει συνεχεια κλιση προς τα δεξια,δλδ αν το αφησω να ειναι σταθερο στον αερα θα κανει συνεχεια γυρους γυρους στον εαυτο του δεξιοστροφα :/ Απο αμαζον το ειχα παρει. Ξερετε τι μπορει να φταιει ή επεσα σε ελλατοματικο κομματι?? Δεν ειναι παντως θεμα χειρισμου γιατι πλεων το εχω μαθει τελεια.. Αυτο ακριβως εχω.. http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00BFSF66O/ref=mp_s_a_1?qid=1366103273&sr=8-1&pi=SL75 Στο χειριστήριο θα σου έχει κάπου μια ροδέλα για να ρυθμίσεις την περιστροφή. Και εγώ στην αρχή την είχα πατήσει με το 6020, αλλά μου εξήγησε ένα φιλαράκι που ξέρει από ελικόπτερα. Γυρίζεις την ροδέλα μέχρι να σταματήσει η περιστροφή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις