hello_africa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μολις παρελαβα!!!!!Προσπαθω να καταλαβω πως δουλευει!!!!Το control του εχει θηρα usb και φορτιζω κατι επαναφορτιζομενες μπαταριες μεσω του usb με το λαπο τοπ τωρα δεν ξερω αν κανει καλο η οχι!!!! Παω να το πεταξω μεσα στο σπιτι κ φευγει δεξια αριστερα και οταν σηκωνετε κανει σαν τρελλο.....Πρεπει μαλλον να θελει ρυθμισεις με τα mode 1-2-3-4 πρεπει να διαβασω να δω....... Αυτος εδω παντος το πεταει μια χαρα μεσα στο σπιτι απορω πως το κανει ρε γαμωτο..... Ουτε καν εχω καταλαβει πως αλλαζουν τα mode εχει πολλα κουμπια ιδιο ειριστηριο σαν το xbox αν τα καταφερω θα ανεβασω video...!!!!
GeorgT. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 οταν βαζεις μπαταρια να ειναι τελειως οριζόντιο κ μετα τριμαρσιμα μεσω οθονης πλαγια κινηση, μπρος πισω κ περιστροφή ενα ενα 1
hello_africa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν σηκωνετε καν σαν αυτο!!!!Με το που παει να σηκωθει απο χαμηλα παει τερμα δεξιααα ι αριστερα το s107 που ειχα ηταν πολυ πιο ευκολο.....Τωρα φορτιζω το χειριστηριο του μεσω usb το κεντρικο λαμπακι αναβοσβηνει τωρα δεν ξερω αν ειναι για να φορτιζεις τις μπαταριες η μονο την μπαταρια του ελικοπτερου.....
GeorgT. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 οταν βαζεις μπαταρια να ειναι τελειως οριζόντιο πρεπει να καλιμπραριστει για καποιο χρονο οταν παίρνει ρευμα
hello_africa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γιωργο κανει που φορτιζω το χειριστηριο απο το λαπ τοπ η οχι?Αναβοσβυνει το λαμπακι τωρα δεν ξερω αν φτανει η ταση του λαπτοπ η αν θελει πριζα κανονικη....
GeorgT. Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 δε πιστευω να εχει προβλημα τα ρευματα των usb ειναι στανταρ (500mah με φαινεται) αλλα δες στις οδηγιες τη σημαινει
hello_africa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν σηκωνεται κανονικα ευθεια επανωωωωωω!!!!καινουριο ειναι ρε γμτ μου....
haris013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 πολύ όμορφο το ελικοπτεράκι,πόσο σου ήρθε με τα μεταφορικά φίλε μου? επίσης είναι πολύ δύσκολο που έχει μια έλικα αντί για 2?
hello_africa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 πολύ όμορφο το ελικοπτεράκι,πόσο σου ήρθε με τα μεταφορικά φίλε μου? επίσης είναι πολύ δύσκολο που έχει μια έλικα αντί για 2? Εχω βαλει φιλε μου λινκ πιο πανω εχω παρει συνολο 4......Για ενα περιεργο ομως λογο το εβαλε διπλη τιμη....Κοιταξε πιο πανω να δεις και θα καταλαβεις...Καλυτερα να παρεις αυτο που εχει ο Γερμανος το περιμενω να ερθει..... βαλε ενα βιντεο να δουμε πως ξεκιναει Φορτιζω μπαταριες μαλλον θα παρω καινουριες αλκαλικες...Τελικα δεν φορτιζαν πριν ειναι μονο για να φορτιζεις το ελικοπτερακι απο το χειριστηριο οχι τις μπαταριες του...Σαυτη την συσκευασια εχουν ερθει ολααα......
haris013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλυτερα να παρεις αυτο που εχει ο Γερμανος το περιμενω να ερθει..... μπορείς να με δώσεις παραπάνω πληροφορίες? ποιος γερμανός? η αλυσίδα?ποιο είναι το ελικοπτεράκι?
dkmaster Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αφού μάθαμε με το S107g ήρθε η ώρα για το v929. Μόλις έρθει θα σας πω εντυπώσεις. Γιώργο σ' ευχαριστούμε για τις συμβουλές σου.
hello_africa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Αν το θελει κανεις το δινω μεχρι αυριο Αθηνα χερι με χερι εγω δεν την παλευω αλλιως παει πισω......Απο εδω το πηρα.... http://www.ebay.com/itm/300727923703?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλύτερα να μαζεψετε λεφτά για ένα κανονικό από μαγαζιά μηχανοκίνητου μοντελισμού.Όλα αυτά τα ελικοπτερακια είναι καλά μονο για Training Aμα νομίζετε πως τα ελικοπτερακια είναι ακριβά υπάρχουν Gliders αεροπλάνα αρκετά φτηνά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις