stelakos78 Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Στα 240mAh είναι οι βελτιωμένες αν δεν κάνω λάθος. Ορίστε 2 link από ebay που βρήκα: http://www.ebay.com/itm/3x-ENHANCED-240mAH-Genuine-SYMA-Battery-S107G-19-S107-19-Original-Authorized-/271190117225?pt=US_Radio_Control_Control_Line&hash=item3f2430cb69 http://www.ebay.com/itm/SYMA-S107G-S107-19-240mAh-LiPo-Batterie-Akku-mehr-Power-/290909908600?pt=RC_Modellbau&hash=item43bb94ee78 Ας απαντήσει και κάποιος ποιο έμπειρος!! "SYMA S107G Helicopter Parts : 3.7V 240mAh Li-Po Battery (original built-in battery is 150mAh only)" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morby Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2013 "SYMA S107G Helicopter Parts : 3.7V 240mAh Li-Po Battery (original built-in battery is 150mAh only)" Κάνει μια χαρά απλά να προσέξεις τα βύσματα πως θα την συνδέσεις και όταν πετάξεις με αυτή να δεις μήπως ζεσταίνεται το μοτέρ υπερβολικά. btw έψαχνα για το Walkera qr w100 που αναφέρει πιο πάνω ο iznodur και είδα Ελληνικό unboxing !!! http://www.madfortech.com/2013/05/walkera-qr-w100-unboxing/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobi Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Τελικά παρέλαβα και εγώ το v949 εδώ και 2 εβδομάδες, αν και δεν είχα χρόνο να το δοκιμάσω. Χθες το δοκίμασα για λίγο στο σπίτι και ξετρελάθηκα.... Ανυπομονώ να το πετάξω με τα πιτσιρίκια το ΣΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakos78 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Άντε παιδιά μην αφήσουμε το νήμα να "σβήσει"! Τελικά αποφάσισα να μην δωσω πολλά λεφτά και παράγγειλα τελικά το 911 Άντε και θα επανέλθω με εντυπώσεις. Υγ. Το s107 μου τα παίξε. Παράγγειλα νέα μπαταρία, έλικες και άτρακτο μήπως και το αναστήσω. Το πρόβλημα είναι πως όταν ξεκινάει για 5-10 δευτερόλεπτα πάει σφαίρα. Μετά δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του και κάθεται 5 εκ από το πάτωμα και απλά αιωρείται. Να φταίει η μπαταρία ή απλά έχασε το μοτέρ την δύναμή του? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 99% οι κινητήρες θελουν αλλαγμα κ θα πεταει σαν καινούργιο, για αυτο αποφεύγεται πιο μεγαλες μπαταρίες κ να αφηνεται να κρυώνουν καλα μεταξυ των πτήσεων οι κινητήρες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakos78 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2013 99% οι κινητήρες θελουν αλλαγμα κ θα πεταει σαν καινούργιο, για αυτο αποφεύγεται πιο μεγαλες μπαταρίες κ να αφηνεται να κρυώνουν καλα μεταξυ των πτήσεων οι κινητήρες! Βρίσκω μοτέρια Α+Β περίπου με 4 ευρώ. Τελικά με βλέπω να αγοράζω και κατσαβιδάκια και κολλητήρια και πάει λέγοντας... μπλέξαμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hello_africa Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Άντε παιδιά μην αφήσουμε το νήμα να "σβήσει"! Τελικά αποφάσισα να μην δωσω πολλά λεφτά και παράγγειλα τελικά το 911 Άντε και θα επανέλθω με εντυπώσεις. Υγ. Το s107 μου τα παίξε. Παράγγειλα νέα μπαταρία, έλικες και άτρακτο μήπως και το αναστήσω. Το πρόβλημα είναι πως όταν ξεκινάει για 5-10 δευτερόλεπτα πάει σφαίρα. Μετά δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του και κάθεται 5 εκ από το πάτωμα και απλά αιωρείται. Να φταίει η μπαταρία ή απλά έχασε το μοτέρ την δύναμή του? Ασε Στελλιο τα ιδια επαθα και εγω το S107 το διαλυσαμε ειχε ξεκολλησει σε ενα σημειο του εβαλα logo στιγμης με αποτελεσμα αντι να γυρνανε μονο οι ελικες να γυρναει ολοκληρο σαν τρελλο......Παει αυτο πριν 2 μερες μου ηρθε το 911 το εστειλα στο χωριο στον γαμπρο μου και στο ανιψακι μου και το διαλυσαν μαλλον και αυτο λενε δεν κουμανταρεται με τιποτα παει σαν τρελλο εχει πολυ δυναμη το πεταξαν σε γηπεδο 7χ7 και περναγε τα συρματα ψηλα.....Μαλλον ειναι δυσκολο στον χειρισμομ μηπως ηταν ελατωματικο τι να πω δεν ξερω......Τωρα περιμενω αλλα 2 ενα απο Κινα παλι και ενα απο Γερμανια για να δουμε που θα φτασουμε!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakos78 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πολύ όμορφο και το χειριστήριο θυμίζει Xbox! Μ'αρέσει το κατσαβιδάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iznodur Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το 911 είναι λογικό να πάει έτσι, όχι δεν είναι ελαττωματικό Απλά θέλει εξάσκηση για να το κουμαντάρεις. BTW έκανα ένα review στο τετράπτερο της Walkera ελπίζω να σας αρέσει, μπορείτε να το δείτε εδώ. http://www.madfortech.com/2013/06/walkera-qr-w100-review/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hello_africa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πολύ όμορφο και το χειριστήριο θυμίζει Xbox! Μ'αρέσει το κατσαβιδάκι. Ναι ειναι πολυ ομορφο αλλα εχουν περασει ηδη 32 μερες απο τοτε που το παραγγειλα!!!Αν δεν ερθει απο δευτερα θα διαμαρτυρηθω!!!Εντομεταξυ στην τιμη ηταν τα μισα αποτι λεει τωρα!!!Αν κοιταξεις στα feedback του Πωλητη θα καταλαβεις!!!Το αλλο απο Γερμανια εχει πουλησει 500 ο τυπος γιαυτο μπηκα στην πριζα και πιστευω θα ειναι λιγο πιο ηρεμο απο το 911!!! Το 911 είναι λογικό να πάει έτσι, όχι δεν είναι ελαττωματικό Απλά θέλει εξάσκηση για να το κουμαντάρεις. BTW έκανα ένα review στο τετράπτερο της Walkera ελπίζω να σας αρέσει, μπορείτε να το δείτε εδώ. http://www.madfortech.com/2013/06/walkera-qr-w100-review/ Παρα πολυ ωραια το review σου αλλα δεν ξερω για καποιο λογο τα quand δεν μαρεσουν και τοσο γιατι δεν θυμιζουν ελικοπτερο αυτο καθε αυτο παντος στον χειρισμο θα πρεπει να ειναι πιο σταθερα!!!!+11111!!! Edit:Απορω πως δεν τα εχουν ανακαλυψει ο Παλαιοκωστας με τους αλλους στις φυλακες να κανουν κιαλλες αποδρασεις!!!!!!Τηλεκατευθυνομενα!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakos78 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Indoor και outdoor mode! Ναϊς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axel12p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 παρε ενα: George απλά συγχαρητήρια! Δοκίμασα εχθές να το πετάξω έξω, αλλά αν και δεν φυσούσε πολύ, ο έλεγχος του quadcopter ήταν πολύ δύσκολος. Τις περισσότερες φορές δεν μπορούσα καν να το σηκώσω, καθώς μόλις σηκώνονταν λίγο, το έπαιρνε ο αέρας. Κατάφερα να το ανεβάσω μόνο δύο φορές, μία γύρω στα 20 μέτρα και μια φορά ακόμη όπου ύστερα από 1 λεπτό κατέληξε πάνω σε μια ελιά... Να αναφέρω πως είχα ανεβάσει την δύναμη στο 60% για καλύτερο έλεγχο. Επίσης διαπίστωσα πως όταν έβαζα την κάμερα, ο έλεγχος γινόταν ακόμη πιο δύσκολος, πιθανότατα λόγω του επιπλέον βάρους. Το μόνο καλό της υπόθεσης ήταν πως εντυπωσιάστηκα από την αντοχή του. Έφαγε απίστευτες βούτες με ταχύτητα, μπλέχτηκαν οι έλικες πάμπολλες φορές σε κλαδιά και χόρτα και παρόλα αυτά δεν έπαθε το παραμικρό. Η μόνη "ζημιά" ήταν ότι ξεκόλλησε ένα tire up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 σκυλί μαύρο τα τετρακοπτερα απο την wl toys πραγματικα, οσες φορες μου επεσε κ μενα πραγματικα δεν επαθε ουτε το παραμικρό (κ εχει πεσει κ απο αρκετο υψος στο ενα βιντεο που ειχα ανεβασει) μονο που μετα το πασχα εχει βγει σε σύνταξή λογο χρονου, αλλα μεσα στο καλοκαίρι πιστεω θα καταφέρω να το δοκιμάσω με τις νεες ελικες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axel12p Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Γιώργο έριξα μια ματιά στις έλικες τις οποίες έχεις αγοράσει. Μου βγάζει επιλογή για CW και CCW (clockwise/ counter clockwise?). Αν θέλω να αγοράσω 2 λευκές και 2 μαύρες, τι συνδυασμό πρέπει να κάνω; Αξίζει η μετατροπή; Σκέφτομαι μήπως φταίνε οι έλικες που δεν είναι τόσο σταθερό στην πτήση του... Πιθανότατα να βάλω και το canopy του v959 μιας και μου φαίνεται πιο ωραίο. Δεν ξέρω αν μπορούν να κουμπώσουν και πόδια προσγείωσης του 959 ώστε να είναι πιο ασφαλής η κάμερα κατά τις πτώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgT. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 εξω δε ξερω ακομα μιας κ δεν καταφερα να το δοκιμασω απο τοτε που ηρθαν, στα γρήγορα μου φανηκαν αρκετα πιο δυνατές κ ευκολες στο χειρισμό αλλα αν δεν το βγαλει κάποιος εξω να δοκιμασει.... μια κ μια χρειαζεσαι καθε φορα cw+ccw, εγω π.χ χτύπησα αυτες: http://www.banggood.com/Wholesale-GWS-GW-EP5443-White-Propeller-Blade-CW+CCW-For-MQX-V929-V949-Quadcopter-p-68713.html http://www.banggood.com/Wholesale-GWS-EP-5443-Black-Propeller-Blade-CW+CCW-For-MQX-V929-V949-Quadcopter-p-65328.html κ canopy οπως ειπα εκανα μονος γιατι αν ανεβει σε αρκετο υψος μπερδεύεσαι πια ειναι η καθε πλευρα οποτε του πεταξα ενα καλαμάκι ουρα: (αα και οι νεες ελικες ηταν ολες Out of balance απο τη μια πλευρα που λυθηκε με λιγο κολλητικη ταινια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις