Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα...Παιδια θελω την γνωμη σας σκεφτομαι να παραγγειλω για τον ανιψιο μου αυτο το ελικοπτερακι του ειχα παρει ενα μικροτερο το s107 της syma αλλα το χαλασα μου εσπαγε εκει που κρατιεται το σασι κ το κολουσα με logo στιγμης κ μαλλον πηγε λιγο στα γραναζια με αποτελεσμα να κανει σβουρες.....Πειτε μου αν ειναι καλη αγορα αυτη να προχωρησω ευχαριστω παρα πολυ ολους!!!!!

Edit:Συγνωμη τωρα ειδα πως δεν στελνει Ελλαδα του εστειλα μαιλ αν το στειλει εχε καλως.....

Δημοσ.

ετσι κ αλλιως 3καναλο κ πτήσεις εξω δεν ειναι κ οτι καλύτερο, προτιμότερο να δεις για κατι 4καναλο!

Δημοσ.

ετσι κ αλλιως 3καναλο κ πτήσεις εξω δεν ειναι κ οτι καλύτερο, προτιμότερο να δεις για κατι 4καναλο!

Σευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση μπορεις να μου προτεινεις κατι σε παρακαλω πολυ.....Χαλασε το αλλο και δεν ξερω τι θα κανω θα με φαει πρεπει οποσδηποτε να του παρω αλλο...

Γιαυτο εδω τι θα ελεγες?

Δημοσ.

μολις μου εφτασε το   v949 , το προβλημα ειναι οτι η δεν εχω καταλαβει καπως τις ρυθμισεις , μου ηρθε ελατωματικο....

Ο αριστερος μοχλος δηλαδη, για να σηκωθει το ελικοπτερακι πρεπει να το κανω τερμα κατω , και τοτε αρχιζουν να δουλευουν στο φουλ, και δεν σταματανε...  μπορει να βοηθησει κανεις για το πως να το ρυθμισω?

Δημοσ.

Ρε παιδια τωρα ειδα το θεμα και ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Πριν απο κανενα 2 χρονια ειχα παρει ενα ελικοπτερακι αλλα μεσα στα πρωτα 5 λεπτα το κατεδαφισα στο φωτιστικο στου σπιτιου.

Μου ηταν πολυ δυσκολο (απιθανο) να το σταθεροποιησω καπου και ετσι η θα ημουνα κατω η τελειως επανω ,με το αποτελεσμα που ανεφερα.Τωρα ειδα μερικα με 4 ελικες και θελω να μου πειτε αν ειναι το ιδιο δυσκολο με το κανονικο ελικοπτ  (1 ελικας +το στροφιο) να το πεταξεις η λογου τεσσαρων ελικων ειναι ποιο ευκολο.

Θελω καποιο ευκολο στο πιλοταρισμα !!! και μαλιστα να εχει και καμερα ,για παρακολουθησεις :-D  :-D  :-D

Ααα υπαρχει και δυνατοτητα και πιλοταρισμα και απο κινητο And????

Προτασεις παιδια οικομομικες και καλες ....Αθανατε Ελληνα!!!

Δημοσ.

Σευχαριστω παρα πολυ για την αμεση απαντηση μπορεις να μου προτεινεις κατι σε παρακαλω πολυ.....Χαλασε το αλλο και δεν ξερω τι θα κανω θα με φαει πρεπει οποσδηποτε να του παρω αλλο...

Γιαυτο εδω τι θα ελεγες?

δε το ξερω αλλα το βασικο ειναι να υπαρχουν φθηνα κ ευκολα ανταλλακτικα, π.χ το v929 που εχω βρισκεις με λιγα λεφτα καθε εξαρτημα κ λογο ευκολης κατασευης αλλαζει ευκολα

μολις μου εφτασε το   v949 , το προβλημα ειναι οτι η δεν εχω καταλαβει καπως τις ρυθμισεις , μου ηρθε ελατωματικο....

Ο αριστερος μοχλος δηλαδη, για να σηκωθει το ελικοπτερακι πρεπει να το κανω τερμα κατω , και τοτε αρχιζουν να δουλευουν στο φουλ, και δεν σταματανε...  μπορει να βοηθησει κανεις για το πως να το ρυθμισω?

δωσε λιγο χρονο να πειραματιστεις με τα τριμαρισματα κ τη μπαταρια να τη συνδεεις οταν ειναι τελειως οριζοντιο κ να ρυθμηστει ο αισθητηρας

Ρε παιδια τωρα ειδα το θεμα και ζηλεύωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!

Πριν απο κανενα 2 χρονια ειχα παρει ενα ελικοπτερακι αλλα μεσα στα πρωτα 5 λεπτα το κατεδαφισα στο φωτιστικο στου σπιτιου.

Μου ηταν πολυ δυσκολο (απιθανο) να το σταθεροποιησω καπου και ετσι η θα ημουνα κατω η τελειως επανω ,με το αποτελεσμα που ανεφερα.Τωρα ειδα μερικα με 4 ελικες και θελω να μου πειτε αν ειναι το ιδιο δυσκολο με το κανονικο ελικοπτ  (1 ελικας +το στροφιο) να το πεταξεις η λογου τεσσαρων ελικων ειναι ποιο ευκολο.

Θελω καποιο ευκολο στο πιλοταρισμα !!! και μαλιστα να εχει και καμερα ,για παρακολουθησεις :-D  :-D  :-D

Ααα υπαρχει και δυνατοτητα και πιλοταρισμα και απο κινητο And????

Προτασεις παιδια οικομομικες και καλες ....Αθανατε Ελληνα!!!

καμια σχεση με παλια πλεων τα κινεζακια, με τρικαναλα πετας ανετα σε εσωτερικους χωρους (οπως αναφερθηκε το syma και το sh6020)

Δημοσ.

στο v949 παρατηρω οτι ο ενας ελιγκας δεν γυρναει με την ιδια ταχυτητα οπως οι αλλοι....

Ενα αλλο πραγμα που θελω να ρωτησω ειναι για Οταν ειναι για να απογειωθει δεν το κανει αυτο εντελως καθετα αλλα παντα ανεβενει με μια κλιση προς καποια μερια. τι μπορω να κανω για αυτο?

Δημοσ.

δε το ξερω αλλα το βασικο ειναι να υπαρχουν φθηνα κ ευκολα ανταλλακτικα, π.χ το v929 που εχω βρισκεις με λιγα λεφτα καθε εξαρτημα κ λογο ευκολης κατασευης αλλαζει ευκολα

δωσε λιγο χρονο να πειραματιστεις με τα τριμαρισματα κ τη μπαταρια να τη συνδεεις οταν ειναι τελειως οριζοντιο κ να ρυθμηστει ο αισθητηρας

καμια σχεση με παλια πλεων τα κινεζακια, με τρικαναλα πετας ανετα σε εσωτερικους χωρους (οπως αναφερθηκε το syma και το sh6020)

Αρα για ποιο μοντελο να κοιταξω σαν αρχαριος που ειμαι??

κανενα λιγκ θα με βολευε ...

Ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Βρηκα ενα σαιτ με καποια μοντελα παιδια και θελω βοηθεια στο να διαλεξω ευκολο και καλο ελικοπτερο , και αν γινεται με καμερα...

http://dx.com/c/hobbies-toys-899/r-c-toys-801/r-c-helicopters-840

Βλεπω και δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα,εχεις κανενα γνωμη για το μαγαζι?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ

Το Lama που είναι σταθερού βήματος ή το Blade 120SR που είναι και αυτό σταθερού αλλά πιο δύσκολο και θα μάθεις να πετάς σωστά ελικόπτερο 

Δημοσ.

στο v949 παρατηρω οτι ο ενας ελιγκας δεν γυρναει με την ιδια ταχυτητα οπως οι αλλοι....

Ενα αλλο πραγμα που θελω να ρωτησω ειναι για Οταν ειναι για να απογειωθει δεν το κανει αυτο εντελως καθετα αλλα παντα ανεβενει με μια κλιση προς καποια μερια. τι μπορω να κανω για αυτο?

αυτο με τους ελικες ειναι νορμαλ (λογο τριμαρισματος), απλα οπως σου ειπα βαλε τη ματαρια πανω μετα βαλε το σε οριζοντιο εδαφος κ χωρις να το σηκωσεις συνδεσε τη μπαταρια κ ανοιξε το τηλεκοντρολ μεχρι να ακουστει ενα χαρακργριστικο κλικ.

μετα ξενκινα να το ανεβαζεις κ μια μια να ψαχνεις τη κανει το καθε τριμαρισμα

Ευχαριστω πολυ

τα wl toys ειναι αρκετα φθηνα, απλετα ανταλλακτικα κ μαχιμα π.χ δες στο bangood.com το v911 που αν κ μικρο πεταει μεσα εξω χωρις προβλημα, η απο το ιδιο site τα v929 949 959 τετρακοπτερα κ αυτα αρκετα μαχιμα κ σηκωνουν ανετα καμερουλες

Δημοσ.

Επειδη την δευτερα ερχετε επειτελους και η καμερα http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-DV-808-16-V2-Lens-D-120-Car-Key-Chain-Camera-HD-720P-Camcorder-Hidden-Cam-/181071128454?pt=UK_Gadgets&hash=item2a28ae2786

πως την τοποθετουμε?  πρεπει να προμηθευτω κολητικη ταινια δυπλης οψης? η κατι αλλο?

Δημοσ.

πρωσοπικα τη βαζω με αυτα τα πλαστικα που συνήθως ερχονται τα νεα καλώδια μεσα στις συκσευασιες

Δημοσ.

πρωσοπικα τη βαζω με αυτα τα πλαστικα που συνήθως ερχονται τα νεα καλώδια μεσα στις συκσευασιες

εχεις κανα προχειρο βιντεακι που να εχεις τραβηξει να δουμε?

Δημοσ.

εχεις κανα προχειρο βιντεακι που να εχεις τραβηξει να δουμε?

έχει αναιβάσει,δες μερικές σελίδες πίσω ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...